Marco de Wit 22 syyskuun, 2020

 

 

Laiton Lehti on kuukausien ajan julkaissut otteita kirjasta Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Viikonloppuna se julkaisi otteen, joka käsitteli kansallismielisen kentän takapirua ja nukkemestaria, Risto Pietilää.

 

Vainokirja: Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä Naton hybridisotilas? RIH

 

Jutussa kerrottiin miten Lohikäärmekultin diktaattori, Bitcoin-miljonääri ja mahdollinen tiedustelupalvelujen yhteyshenkilö Risto Pietilä johti vuosien ajan kansallismielistä valeoppositiota, johon varsinkin loppuvaiheessa kuului myös MV-lehti.

 

Aiheen tärkeyden takia jutussa on yli 2000 sanaa eli se on hyvin pitkä. Vain murto-osa siitä käsittelee Pietilän lohikäärmekulttiin kuuluvaa Youtube-henkilö Panu Huuhtasta. Jutussa hänet mainittiin vain ohimennen. Tästä huolimatta Huuhtanen kuitenkin ilmoitti tekevänsä jutusta rikosilmoituksen!

 

Huuhtanen kertoi rikosilmoituksestaan Youtube-ohjelmassaan, mutta – yllätys, yllätys – ei suostunut kertomaan miten Laittoman Lehden juttu häntä muka herjasi tai missä muka valehteltiin.

 

Alla oleva video sisältää Huuhtasen valtavan pitkän (ja hitaan) monologin. Noin kohdassa 2h 50 minuuttia hän paljastaa Marco de Witin tekevän töitä Sorokselle.

 

Paljastukset eivät kuitenkaan jää siihen. Laiton Lehti on nimittäin Supon pyörittämä. Supoa puolestaan johtaa Vatikaani!

 

(Lukijoilta on tullut paljon viestejä, joissa kerrotaan ”Reformi-Studion” Panu Huuhtasen ja Tiina Keskimäen älyttömistä Vatikaani- ja Illuminaattijutuista sekä pyydetty analyysijuttua. Sellainen on ehkä tulossa klippeineen.)

 

 

 

Huuhtanen siis yrittää kostaa rikosilmoituksella, kun hänen rakastettu kulttijohtajansa Risto Pietilä paljastettiin.

 

Onko Huuhtanen uskollinen Lohikäärmeelleen uskosta vai rahasta?

 

 

Toivottavasti ei uskosta, koska Pietilähän uskoi voivansa lentää.

 

Kyllä. Pietilä uskoi hallitsevansa levitaation ja kertoi tästä myös suorissa lähetyksissään. Tosin jostain syystä hän ei samalla halunnut antaa demonstraatiota tästä lentokyvystään.

 

Tarvittiin ensin oikea määrä sieniä ”polttoaineeksi”.

 

 

Lohikäärmeenä esiintynyt Risto Pietilä lupaa kulttijäsenilleen kaiken

 

 

 

Käydäänpä siis läpi Laittoman Lehden jutun Huuhtasta käsittelevät osiot:

 

LL juttu:

Mahdollisesti Pietilä sai sabotaasiin myös mukaan Suomi Ensin toisen varapuheenjohtajan, Panu Huuhtasen, joka ei myöskään ole kaikista tasapainoisimpia henkilöitä.

 

Missä on herja tai valhe? Vai loukkaantuiko Huuhtanen, kun hänen tasapainoaan epäillään?

 

Mielenkiintoista on, ettei Huuhtanen kiellä yhteyksiään Pietilään. Toisaalta miksi kieltäisikään, koska molemmat ovat tunnetusti lohikäärmekultin johtotasoa.

 

 

 

 

LL juttu:

Huhujen mukaan Huuhtanen on kuuden laudaturin ylioppilas, jolla oli lupaava tulevaisuus. Pitävät huhut sitten paikkaansa tai ei, niin pian epätasapainoinen Huuhtanen kuitenkin sotki elämänsä niin, ettei koskaan pystynyt hankkimaan itselleen edes kunnon koulutusta.

 

Missä on herja tai valhe? Eikö edes julkisuuden henkilöstä saa sanoa, että hän on jo kauan sitten sotkenut elämänsä?

 

Huuhtanen oli lukiossa huippuoppilas, joka omasi loistavan tulevaisuuden. Hän myös muutti Kauniaisiin ns. ”bättre folken” seuraan. Näin sanovat lukuisat ihmiset. Mitä herjaamista siinä on?

 

Laiton Lehti ei ole koskaan julkaissut kenenkään perhe- ja lapsiasioista mitään tietoa, koska se kuuluu jokaiselle perheelle itselleen. Koulutustaso on kuitenkin julkista tietoa samoin kuin asuinkunnat.

 

 

Itse asiassa Huuhtanen on toiminut lukuisissa liikkeissä ja järjestöissä. Myös Suomi Ensin -yhdistyksessä hän oli vähän aikaa varapuheenjohtaja. Miksi hän ei halua kertoa koulutuksestaan ja yleensäkin koulutustaustastaan?? Luulisi olevan ylpeä, jos on ollut huippuoppilas. Miksi se on salaisuus?

 

Huuhtanen tekee aivan samoin kuin myös puoluekaappariyrittäjänä toimiva ystävänsä Riikka Salmi, joka kieltäytyy kertomasta edes sitä onko hänellä maisterin paperit vai ei.

 

 

Tietysti voidaan kysyä kuuluvatko mielenterveysasiatkaan julkisuuteen. Laittoman Lehden linjana on, että kuuluvat, jos henkilö pyrkii järjestöjen tai yritysten johtopaikoille. Jos esimerkiksi Pietilän tavoin toistuvasti joutuu mielisairaalaan, niin tällöin hänen seuraajillaan ja varsinkin mahdollisilla sijoittajillaan on tästä oikeus tietää.

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että kansallismielistä kenttää riivaavat psykooseissa pyörivät mielisairaat. Eli Pietilän tukemana lukuisat sertifioidut mielisairaat (narkkareista ja alkoholisteista puhumattakaan) ovat pyrkineet kansallismielisten liikkeiden, järjestöjen ja medioiden johtoon. Monet näistä ovat jopa alkaneet saamaan psykoottisia kohtauksia tai vieroitusoireita kesken poliittisten tapahtumien. Hämmästyttävintä on, että jotkut heidän kannattajansa ovat niin tyhmiä, etteivät edes tajua sitä. Tai välitä.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan ole missään vaiheessa väittänyt, että Huuhtanen olisi lohikäärmejohtajansa tavoin ollut psykoosissa, mielisairaalassa tai lääkityksessä. Tästä ei ole mitään tietoa.

 

 

Yleisesti ottaen ongelmana on se, että monet mielisairaat ovat vetäytyneet lain taakse. Nykyään ei voi edes järjestöjen hallituksen jäseniltä kysyä oletko ollut mielisairaalassa tai alkoholi/huumevieroituksessa, koska kysymyksestä voi tehdä rikosilmoituksen ja kysymyksestä voi tulla jopa tuomio. Tämän takia kansallismielisessä kentässä ihmisten pitäisi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa suoraan kysyä asiasta järjestöjen ja liikkeiden johtoon pyrkiviltä.

 

Tätä ongelmaa vielä vaikeuttaa se, että tietysti viranomaiset Neuvostoliiton tapaan haluavat mustamaalata täysjärkisetkin mielisairaaksi. Nämä lavastukset on kuitenkin melko helppo nähdä läpi. Jos taas johtoon pyrkivä henkilö on lääkityksessä tai on joutunut toistuvasti mielisairaalaan tai katkaisuhoitoon, niin silloin tämä henkilö on vähintäänkin selityksen velkaa järjestön tai liikkeen jäsenille.

 

Huhtasen ihailema ”lohikäärme” yhdessä vaiheessaan.

 

 

LL juttu:

Huuhtanen korostaa olevansa Sigma-luonne eli henkilö, joka on niin kiero ja lyhytjännitteinen, ettei pelkästään levitä kaaosta lähipiirissään, vaan saa valehtelullaan ja kieroilullaan jopa kokonaiset liikkeet ja organisaatiot täyteen kaaokseen.

 

Huuhtanen on itse useasti ja myös omissa lähetyksissään selittänyt, ettei ole sen enempää alfa, beta, gamma kuin omegakaan, vaan sigma. Yleensä gammat selittävät olevansa sigmoja, mutta ehkä Huhtasen itseanalyysissä on silti totuuden jyvänen. Kaikista positiivisimmatkin sigmaluonteiden analyysit nimittäin korostavat sigmojen olevan vilpittömän oloisia, vaikka oikeasti ovat hyvin manipuloivia ja ns. ”cunning” eli viekkaita. Suomeksi sanottuna siis kieroja kuin korkkiruuvi.

 

Huuhtanen myös itse myöntää, että on ollut lukuisissa kansallismielisissä järjestöissä, mutta on AINA joutunut lähtemään keskellä kaaosta. Sinänsä rehellisesti hän jopa itse myöntää, ettei kykene toimimaan missään organisaatiossa. Toisaalta tämä tunnustus ei ole yllyttävä ottaen huomioon sen valtavan määrän järjestöjohtajia, jotka varmasti todistaisivat Huhtasen sekoilevasta kieroilusta.

 

 

 

 

LL juttu:

Ei siis ihme, että aivan järjettömällä tavalla Huuhtanen alkoi Suomi Ensin-järjestön sisällä sekoilemaan ja jopa jakelemaan tappouhkauksia. Huuhtasen tavoitteena oli synnyttää SE:n sisällä mahdollisimman paljon kaaosta aivan kuten hän oli aiemminkin tehnyt puolessa tusinassa muussa kansallismielisessä järjestössä.

 

Huuhtanen väitti videollaan, että Laittoman Lehden jutussa olisi ollut paljon valheita. Kiistääkö hän siis, että olisi tehnyt tappouhkauksia?

 

Ei. Huuhtanen ei uskalla kiistää, koska hän oikeasti teki tappouhkauksia.

 

 

Huuhtanen kehtaa ohjelmissaan valehdella, että hän on täysin väkivallaton ja pasifisti. Eivätkö pahoinpitely- ja tappouhkaukset muka ole väkivaltaisia? Eli uhkaat pahoinpidellä tai tappaa jonkun ja sitten jälkikäteen sanot: En minä ole väkivaltainen. Enhän minä sinua pahoinpidellyt tai tappanut. Olethan vielä terveenä ja hengissäkin!

 

Tähän sairaaseen logiikkaan Huuhtanen tosiaan uskoo. Tämän vuoksi hän ei myöskään näe mitään väärää Juha Korhosen ja Jukin johtamassa vainojengissä. Ei pahoinpitely- ja tappouhkaukset niin vakavia ole, jos niitä ei toteuta! Ei myöskään ole niin vakavaa uhata tunkeutua toisen kotiin pahoinpitelemään, jos ei sitten tunkeudukaan!

 

Ei myöskään ole niin vakavaa, jos ärsyyntyneenä lyö toista päähän. Kaikkihan me ollaan joskus ärsyyntyneitä.

 

Ei myöskään ole väkivaltaista yllyttää toisia väkivaltaan. Siinähän pysyy omat kädet ihan puhtaana!

 

 

Näin Huuhtanen on vuosia tahallaan mädättänyt koko kansallismielistä liikettä. Sinänsä on toissijaista onko hän mielisairas, supon kätyri vai rakastaako vain uhkailua, väkivaltaa ja kaaosta. Pahinta on, että aitokansallismielinen liike on hänen sekoiluistaan suuresti kärsinyt.

 

Itse asiassa Huuhtanen on niin tiukasti alkoholisoituneessa väkivalta- ja vainojengissä, että kutsui viime viikon Huuhtanen vs. Al-hamzawi oikeudenkäyntiin OMAKSI ”kirjurikseen” murhapolttoihin yllyttäneen Kalle Iivarin.

 

(Erikoisinta tässä oli, että heti viime viikon oikeudenkäynnin jälkeen alkoholilla läträävä epätasapainoinen Iivari puukotti Huuhtasta selkään olemalla persujen puolella ja jopa kyseenalaistaen Huuhtasen miehuuden. Huuhtanen ei silti suuttunut, vaan aneli hyväksyntää. Nähtävästi tuollainen alistaminen ja puukottelu on ryyppyremmeissä normaalia. Onko Huuhtanen niissäkin alinta kastia?)

 

Iivarista ja Turun persujen likaisen työn osastosta on Laittomassa Lehdessä julkaistu monia juttuja.

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

Huuhtanen tietysti yrittää oikeuttaa käytöstään syyttämällä muita. On esimerkiksi totta, että 2016 Mario Argenta sabotoi Suomi Ensin -järjestöä. Yhtä totta on kuitenkin myös, että 2016 Huuhtanen uhkasi pahoinpidellä ja tappaa Argentan. Tämän Huuhtanen teki järjettömällä tavalla aivan täysin yllättäen kahvipöydässä ja vieläpä useamman todistajan läsnäollessa.

 

Lievästi sanottuna siinä meni monelta kahvi väärään kurkkuun. Itse asiassa kaikki murhauhkauksen kuulleet olivat suu auki hämmästyksestä lamaantuneita. Mukaanlukien Argenta.

 

Kuinka tervettä on yhtäkkiä kesken riidattoman ja rauhallisen kahvin juonnin aikana yllättäen pimahtaa, kiihtyä alle sekunnissa nollasta sataan ja raivoissaan uhata murhata toinen? Onko ihme, jos monilla on ollut kysymyksiä Huuhtasen mielenterveyteen liittyen?

 

 

Argenta teki murhauhkauksesta rikosilmoituksen ja poliisi otti asian tutkittavakseen. Monia todistajia kuulusteltiin ja kaikki sanoivat samaa eli Huuhtanen oli täysin provosoimatta ja yllättäen uhannut murhata Argentan.

 

Huhujen mukaan Huuhtanen joutui poliisitutkimuksesta paniikkiin ja murtui. Nähtävästi Huuhtanen tarjosi suurta summaa rahaa, jotta Argenta suostuisi sovittelemaan asian.

 

Argenta suostui sovitteluun. Huhujen mukaan Argenta asetti kuitenkin kaksi lisäehtoa:

 

 1. Lopettaa Argentan ja tämän ystävättären Hannele Al-hamzawin kritisoimisen
 2. Auttaa Argentaa kaappaamaan takaisin Suomi Ensin -järjestö sen jäseniltä

 

Huuhtanen suostui välittömästi. Tämän jälkeen hän sitten alkoi puukottamaan Suomi Ensin järjestön jäseniä selkään yrittämällä saada koko järjestön takaisin Argentan käsiin.

 

Millainen mies – tai siis ihminen – tekee tuolla tavalla??

 

 

Osana tätä takaisinkaappausoperaatiota Huuhtanen alkoi painostamaan jäseniä eroamaan Suomi Ensin -yhdistyksestä, jotta Mario Argentan vähäiset kannattajat tulisivat enemmistöksi.

 

Kaiken kukkuraksi Huuhtanen antoi törkeän valheellisesti ymmärtää Marcon tukevan hänen selkäänpuukotusoperaatiotaan! Katso itse, jos et usko. (Jostain syystä videon upottaminen on estetty, mutta kuvaa klikkaamalla pääsee videoon.)

 

Kuvassa linkki videoon

 

Onneksi useimmat katsojat heti tajusivat Huuhtasen huijaavan.

 

 

 

 

LL juttu:

Joidenkin mielestä Huuhtanen on vain viaton ”ihmispommi”, joka ”ei voi itselleen mitään”. (Yhdistysmaailmassa ihmispommiksi kutsutaan sekopäistä henkilöä, jonka kaikki jo etukäteen tietävät tulevan synnyttämään yhdistyksessä sekasortoa ja kaaosta. Yhdistykset ja puolueet tykkäävät lähettää tällaisia ihmispommeja vihamiestensä yhdistyksiin ja puolueihin.) Huhujen mukaan Huuhtasen veli on ollut rikosseuraamuslaitoksen johtaja. Pitää huhu sitten paikkaansa tai ei, niin selvästikin Huuhtanen on vuosia tehnyt parhaansa järjestääkseen sinne kansallismielisiä ”asiakkaita”.

 

Missä on herja tai vale? Ensinnäkin ihmispommi on laitettu heittomerkkeihin ja tämän jälkeen selitetty sen viittaavaan organisatooriseen ”pommiin”. Itse asiassa Huuhtanen on videoissaan tämän organisaatiovihamielisyytensä ja -kyvyttömyytensä pitkälle myöntänyt.

 

Mitä taas tulee rikosseuraamuslaitoksen johtajaan, niin kyse on huhusta. Laittoman Lehden mielestä kansallismielisten julkisuuden henkilöiden pitäisi kertoa mahdolliset kytköksensä poliisin tai rikosseuraamuslaitoksen johtoon. Huhuja Huuhtasen kytköksistä on liikkunut vuosien ajan, mutta hän ei ole koskaan suostunut niitä kommentoimaan. Eikä taaskaan, vaan sen sijaan uhkaa rikosilmoituksella. Miksi?

 

 

LL juttu:

Huuhtasta pidetäänkin ihmispommina, joka ei pelkästään levitä kaaosta, vaan usein myös toistuvasti yllyttää ihmisiä järjettömään väkivaltaan. Ei siis ihme, että Huuhtanen kaveraa jopa pahamaineisen Jukin kanssa.

 

Kaksi lohikäärmekultin marionettia Panu Huuhtanen ja Jukka ”Juki” Teräs. Toinen yllyttää ja toinen lyö.

 

Missä on herja tai vale? Huuhtanen on erittäin läheistä kaveria Juha Korhosen ja Jukin kanssa. Itse asiassa heidän yhteistyö vain lisääntyi sen jälkeen, kun Juki 2019 löi SKE:n puheenjohtajaa Marco de Witiä suoraan naamaan keskellä eurovaalitilaisuutta ja sen jälkeen teki vielä useammalle SKE:n jäsenelle pahoinpitely- ja tappouhkauksia. Uhkailu on jatkunut tähän päivään saakka.

 

Huuhtasta ei edes haittaa, että Juki uhkailee myös naisia. Alla olevassa jutussa on näistä uhkauksista vain pieni osa, koska luonnollisesti Jukin uhrit pelkäävät.

 

Vainokirja 10.6: Persu-Juki uhkailee ja vainoaa naisiakin

 

Huuhtasta ei myöskään ollenkaan vaivaa, että Korhosen, Jukin ja SKE-kaappariyrittäjä Riikka Salmen johtama vainojengi uhkailee SKE:n jäseniä ja jopa uhkaa tunkeutua Marcon lapsiperhekotiin pahoinpitelemään tämän. Itse asiassa Huuhtanen on tehnyt kaikkensa yllyttääkseen vainoon ja tuhotakseen SE:n lisäksi myös SKE:n. Eikä tätä edes häpeä. Korhonenkin on nykyään Huuhtasen ja Keskimäen Youtube-kanavan moderaattori.

 

 

Sinänsä tämä kaikki ei ole yllättävää, koska Huuhtanen on alusta asti ihaillut väkivaltaa ja terroria nähden niiden olevan osa poliittista toimintaa. Itse asiassa yksi asia missä Argenta ja de Wit ovat olleet yksimielisiä SE:n alkuajoista asti oli Huuhtasen väkivaltapuheiden ja -yllytysten tuomitseminen.

 

Huuhtanen meni toistuvasti mielenosoituksissa ”överiksi”. Hän ei kiihtyessään pelkästään alkanut puhumaan väkivaltaisesta vallankumouksesta, vaan toistuvasti yllytti mielenosoittajia koflikteihin vastamielenosoittajien kanssa, jotka väistämättä olisivat johtaneet väkivaltaan.

 

Tämän takia Huuhtanen onkin koko ajan myös tukenut väkivaltaista Jukia ja muita alkoholia rankasti käyttäviä jäegermaistereita. Jopa Huuhtasen oman videon kommenteissa tätä ihmeteltiin.

 

 

 

 

LL juttu:

Niinpä Supo sitten kutsui persut järjestämään väkivaltaisen Puhdistus-mielenosoituksen. Marco kuitenkin raivoisasti vastusti Puhdistusta, jolloin persujen jäseneksi epätoivoisesti pyrkinyt Panu Huuhtanen, persujen jäsen Pekka Kemppainen ja silloinen persujen varakansanedustaja Juha Mäenpää eivät onnistuneet kunnolla yllyttämään mielenosoittajia väkivaltaan.

 

Missä on herja tai vale? Kaikki on täysin totta ja Maidan-videoistakin helposti nähtävissä. Huuhtanen toimi nimenomaan yhteistyössä persujen kanssa tuhotakseen Suomi-Maidan-leirin.

 

Marco alusta asti epäili, että Huuhtanen kuuluu persujen likaisen työn osastoon. 2016 alkaen persuthan yrittivät pysäyttää ensin RK- ja sitten SE-mielenosoitukset painostuksella ja monenlaisilla sabotaaseilla. Yksi sabotaasin muoto oli provokaattorit, jotka yrittivät synnyttää väkivaltaa, jotta persujen kanssa kilpaileva SE ja sen mielenosoitukset voitaisiin kieltää.

 

 

Persuihin viittaa myös se, että Huuhtanen oli 2016 erittäin kova Huhtasaaren ja Halla-ahon fani. Hyvin lähellä oli, että Huuhtanen olisi kiitokseksi otettu persujen johtopaikoille samalla tavalla kuin toinen sekoileva SE-aktiivi, Hannele al-Hamzawi.

 

Nähtävästi joku persujohdossa kuitenkin pelkäsi Huuhtasen lopulta sekoavan persuissakin ja näin hänen jäsenhakemuksensa hylättiin viime hetkellä. Tietysti Huuhtasen itkuvirren säestämänä.

 

On kuitenkin erittäin paljastavaa, että jo 2016 tappouhkauksia syytävänä sekopäänä tunnettu Huuhtanen kuitenkin 2017 melkein pääsi Halla-ahon persuihin! Olivatko persut velkaa Huuhtaselle?

 

Panu Huuhtanen ja Jussi Halla-aho

 

 

 

LL juttu:

Puhdistuksen epäonnistuttua Huuhtanen yritti jälleen sabotoida Suomi-Maidania liittoutumalla muslimitaustaisen Hannele al-Hamzavin kanssa. Yhdessä he alkoivat rikollisesti levittämään huhuja, joiden mukaan Marco olisi ahdistellut ja jopa raiskannut naisia.

 

Sabotoituaan SE:tä Al-hamzawi pääsi palkinnoksi persuihin ja lähes saman tien johtopaikoille vaalipäälliköksi. Kyllä. Et näe väärin. Al-hamzawin nykyäänkin käyttämä Facebook-kansikuva näyttää islamistiselta.

 

 

Missä on herja tai vale? Kaikki on totta, kuten videoista ja monista kuvakaappauksista on helppo nähdä. Huuhtanen on vuosia levittänyt valetta, jonka mukaan Marco olisi sarja-ahdistelija ja raiskaaja. Huuhtasen ja Keskimäen Youtube-ohjelmassa tätä rikollista väitettä on levitelty tänäkin vuonna.

 

Juuri kukaan muu ei ole kuitenkaan lähtenyt mukaan valetta levittämään. Paitsi tietysti muslimitaustainen Supon kontaktihenkilönä toiminut persujen vaalipäällikkö Al-hamzawi.

 

 

 

Nykyään Huuhtanen ja Al-hamzawi ovat taas riidoissa, mutta se vain kuvastaa heidän omituista suhdettaan. Molemmat ovat äärimmäisen riidanhimoisia sekopäitä, jotka kuitenkin mielellään liittoutuvat tarpeen tullen.

 

Monet ovat jopa kysyneet onko se juuri se ideakin. Eli siis yhdessä levittää kansallismielisissä piireissä kaaosta.

 

 

LL juttu:

Lopulta Huuhtanen ja al-Hamzavi tekivät yhdessä niin perusteettoman ja älyttömän rikosilmoituksen Marcoa vastaan, että jopa Marcoa vihaava polpo heitti sen roskiin.

 

Missä on herja tai vale? Huuhtanen ja Al-hamzawi tosiaan olivat yhdessä mukana rikosilmoituksessa. 2017 loppupuolella Al-hamzawi teki rikosilmoituksen siitä, että Marco de Wit olisi muka 2016 seksuaalisesti ahdistellut häntä linja-autossa mielenosoitusmatkalla.

 

Huom! Huuhtanen ja Al-hamzawi olivat siis yhteistyössä paljon senkin jälkeen, kun heillä oli 2016-2017 vuodenvaihteessa valtava riita, josta tänä syksynä käyvät oikeutta. Ja siis vaikka tässä 2017 loppuvaiheessa Huuhtanen tiesi Al-hamzawin olleen Supon yhteyshenkilö. Eikä vain yhteyshenkilö, vaan aitokansallismielisen SE:n asioista supolle vasikoiva henkilö. Tällaisen kanssa Huuhtanen siis liittoutui lavastaakseen Marcon eli SE:n toisen varapuheenjohtajan!

 

Al-hamzawin 2017 lopulla tekemä rikosilmoitus oli yllättävä monestakin syystä.

 1. Se tehtiin kostoksi eli vasta vuosi väitetyn ahdistelun jälkeen.
 2. Väitetty ahdistelu tehtiin muiden istuessa ympärillä linja-autossa.
 3. Al-hamzavi kirjaimellisesti änkesi ”nukkumaan” Marcon syliin pitkäksi ajaksi.
 4. Väitetty ahdistelu tehtiin Al-Hamzawin läheisen ystävän, Mario Argentan istuessa vajaan metrin päässä.

 

Argentassa oli sen verran miestä, ettei hän lähtenyt todistajaksi näin hysteerisen läpinäkyvään kostoon ja lavastukseen.

 

 

Kenet siis Al-hamzawi sai todistajakseen rikosilmoitukseen?

 

Tietysti Huuhtasen!

 

 

Innokkaasti Huuhtanen tarjoutui todistajaksi Marcoa vastaan.

 

Marcoa vihaava poliisi tietysti luuli nyt saavansa Marcon kiikkiin ja täysin mustamaalattua.

 

 

Poliisi kuitenkin pettyi tajutessaan, ettei Huuhtanen olekaan mikään tähtitodistaja.

 

Poliisiasemalla nimittäin paljastui, ettei Huuhtanen edes ollut paikalla koko linja-autossa!

 

 

Huuhtanen selitti poliisille kuulleensa huhupuheita. Lisäksi Al-hamzawi oli kuulemma kertonut hänelle Marcon ahdistelleen häntä!

 

Huom. tämän Huuhtanen halusi väkisin kertoa poliisille, vaikka samaan aikaan selitti kaikille Al-hamzawin olevan kauhea valehtelija syyttäessään häntä murha- yms. uhkauksista!

 

 

Mitään muuta todisteita ei Al-hamzawilla ollut kuin Huuhtanen, joten poliisi joutui mielipahakseen hyllyttämään koko jutun. Eli heittämään roskiin.

 

Loppujen lopuksi Huuhtanen tuli vain ampuneeksi omaa jalkaansa. Jälleen kerran.

 

 

Kaikesta tästä ja monesta muusta sekoilustaan huolimatta Huuhtanen ihmettelee miksi viime viikon Huuhtanen vs. Al-hamzawi oikeudenkäynnissä kaikki tuomaria myöten naureskelivat hänen sekopäisyydelleen.

 

Tosin Huuhtanen on uhannut tehdä siitäkin rikosilmoituksen.

 

 

 

Lue lisää:

 

Vainokirja Kansallismielisten (Persu)Liittoumasta: Kaksi persuilijaa epäiltynä murhayrityksestä!

 

Vainokirja 11.3: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi sakenee

 

 

 

13 thoughts on “Vainokirja: Tubettaja Panu Huuhtanen tekee rikosilmoituksen Laittomasta Lehdestä!?!

 1. Ainakin on riidatonta, että aitokansallismielisyyden nousua sabotoivat jotkut henkisesti hyvin sairaat ja kierot ihmiset. Tohtori Edward Duttonin mukaan tällaiset ovat myrkyllisiä mutanttinoitia!

 2. Melkoinen kyherö on, uskon silti, että on Suomen puolella, mutta tuuliviiri.

  Ainiin kun eräs Laura tekee jotain, unohtaa persujen huonouden jne.

  Tuo raiskausjuttulavastus oli tyhmin teko, miksi avusti Hannele, en tiennyt onko se totta, ilmeisesti yritti niin vallata SE:n?

  Hattukourassa anteeksipyyntö Panu, en usko että taipuu siihen…

 3. Nyt toi on selitystä yrität ettei de wittissä ole mitään pahaa sanomista😂 kysyn uudestaa rahoittiko jokin sun hotelli majotuksen? Et vastannut mitään eli olisiko näin että vastaus on KYLLÄ?

 4. Huuhtanen on hankala tapaus. Piffillä äänestetty vuoden (tai suurimmaksi) haittaisänmaalliseksi. By far.

  Tekee hyviä juttuja mutta ei kukaan jaksa tuollaisia streamejä kattoo, mitä se tekee, vaan ne jää marginaaliin.

  Huuhtaselle sanottiin, kun se oli käynnistämässä keltaliiviliikettä, että se ei saa olla johdossa, sen naama on liian kulunut. Joku radikaalipatriootti yritti myöhemmin selittää sille, ei se niitäkään kuuntele. Parempi se olisi jos se pysyisi poissa – tai ainakin hiljaa – se aiheuttaa liian paljon splittiä – vaikka hyviä juttuja joskus tekeekin.

 5. Mielisairas on muuten Sana, jota ei kannata käyttää. Koska…

  Ei ole olemassa sellaista tautia, oikeasti. Vaan kaikki perustuu bluffiin, josta Big Pharma vetää rahoja.

  Pitää keksiä parempia keinoja. Kun ollaan stressin alla, monella lähtee kelkka alta. Se on normaalia tässä Baabelin yhteiskunnassa. Mutta epänormaalia, normaalissa yhteiskunnassa.

 6. Tapahtuipa kerran, että Lohikäärmekultin joku jäsen XY oli kamarilla täyttämässä tutkintapyyntöä kunnianloukkauksesta. Konstaapeli: ”Niin niin, kerrotte että teillä on jo pidempään ollut tällaista lajiin ja genokseen liittyvää dysforiaa, että ette tiedä, oletteko te mies vai käärme. Kirjataan, että asianomistaja kokee tarvetta ilmentää mielenhämmennystään ja kehoristiriitaansa kieroilemalla kansallismielisille sekä ottamalla osaa Lohikäärmekultti nimiseen larp-peliin. Nyt hän on taipumustensa vuoksi joutunut syrjityksi ja kokee, että hänen kunniaansa on loukattu.”
  Konstaapeli jatkaa: ”Asianomistaja kuvailee, miten Marco de Wit ynnä muut vanhoilliset voimat eivät asianomistajan selkärangatonta luikertelua hyväksy. Oikeuksien polkemista ollut, inkluusio ja yhdenvertaisuus ei toteutunut mm. Maidanin Puhdistuksessa, internettiin on kirjoitettu arvostelevaan sävyyn. Tamä kaikki on aiheuttanut, että asianomistajan on ollut vaikea vaipua talvihorrokseen. Tällainen on omiaan uhkaamaan vaihtolämpöisen terveyttä. Kirjataan, että asianomistajalla on esittää vaivoistaan lääkärintodistus.”
  Konstaapeli jatkaa: ”Mitenkä sitten tämän teidän kulttijohtajanne, Lohikäärme. Hänhän on hiljattain traagisesti menehtynyt. Lohikäärmeen vielä luikerrellessa keskuudessamme, teillä oli oman kertomanne mukaan tapana häntä silloin tällöin käydä lipomassa. Lipasitteko te Lohikäärmettä kuitilla vai ilman? Päättyneen verovuoden aikana, monenko Bitcoinin edestä lipasitte Lohikäärmettä? Kirjataan, että asianomistajan Bitcoin-lompakon salasana on pitkä ja polveileva. Asianomistajaa vaivaa asian suhteen huonomuistisuus.”

 7. ”Monet näistä ovat jopa alkaneet saamaan psykoottisia kohtauksia tai vieroitusoireita kesken poliittisten tapahtumien. Hämmästyttävintä on, että jotkut heidän kannattajansa ovat niin tyhmiä, etteivät edes tajua sitä. Tai välitä.” On kyllä lukemattomat kerrat pantu merkille Marcon mielisairaus niin katutaåahtumissa kuin videoillakin, harmi ettei sinulla Marco ole sairaudentuntoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*