Marco de Wit 23 syyskuun, 2020

 

Eilen Laiton Lehti kertoi rikastetusta vantaalaisesta Kytöpuiston koulusta ja sen suvaitsevasta rehtorittaresta.

 

Kytöpuiston koulu: Rikastusta helvetistä?

 

Rehtori korostaa, että koulussa ei ole väkivalta-, vaan kiusausongelma.

 

Kuristaminen ei ole väkivaltaa, kun kohteena on nuori valkoinen lapsi.

 

Luonnollisesti Antifa-opetusministeri on samaa mieltä. Hänen ratkaisu on lisätä kuraattorien määrää, jotta he voivat enemmän tukea monikulttuurista nuorisoa.

 

 

Entinen oikeusministeri on hieman ihmeissään miksi kouluissa väkivaltaa kutsutaan kiusaamiseksi.

 

 

Rehtori on selittänyt, että on vaikea saada opettajille sijaisia. Minkäköhän takia?

 

 

 

Lue lisää:

Antifa-opetusministeri Li Andersson suojellut murhanhimoista terroristia

7 thoughts on “Antifa-opetusministeri varmistaa, että Kytöpuiston kouluhelvetti jatkuu

  1. Puuttuminen muslimiäpärien tekemisiin johtaa potkuihin. Tästä on ennakkotapauksia. Niin kauan kuin suvakkirehtorit ja ministerit ovat viroissaan ei mikään muutu. Rasismi rasismi ja rasismi. Aina sama laulu näillä eikä väkivaltaisia (yläikäisiä?) hulluja saada kuriin ja pois kouluista (ja maasta).

 1. Eiköhän se Liikin aikoinaan laita jälkeläisensä tuonne Kytöpuistn kouluun. Sielä kun on niin mukavaa monikulttuurillista värinää ja sielä lapset saavat kehittyä anarkian vallitessa. Silloin tuosta väkivallasta tulee sitä parempaa väkivaltaa.

 2. Normaalissa koulussa on maksimissaan kaksi valvojaa välitunnilla niin kertoo jo toikin kuinka koulun suvakit koittavat pitää epätoivosesti kaaosta hallinnassa.

 3. Eikö tajuttomaksi kuristaminen ole tapon yritys; voi aiheuttaa henkitorven tukkeutumisen ja kuoleman ? Yleensä sivistyneissä yhteiskunnissa muille vaaralliset henkilöt suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle; Mutta Suomessa asiaa kritisoivat liikkeet kielletään yhteiskunnalle vaarallisina… menikö mieletänne ihan oikein ?

  Vain varakkaimmilla on Suomessa varaa palkata oma henkivartija jälkikasvulleet.

  Onko niin, että 2011 Suomesta alettiin TEHDÄ tällaista ”eduksunnan” päätöksellä ?

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset …. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tässä on taas yksi ihmisoikeudeton Suomen kansalainen, jonka turvallisuutta ei voitu taata ”eduksunnan” 2015 tekojen vuoksi !

  lue lisää archive.today/kimmoleaks.fi

 4. Laitan tähän vain latteuksen latteuksissani: Entäpä sitten kun tilanne olisi ollut tasan päinvastainen eli ”joukkueiden” koostumus olisi ollut toinen?

  Suvakit ja kommunistit laidasta laitaan kytkeytyen vielä ”mahastaan” BLM:ään ja ANTIFA:aan ovat keskeisenä kulttuurimarxistisena oppina lanseeranneet: ”Valkoista kohtaan EI voi olla RASISTI tai EI voi kohdistaa VIHARIKOSTA!!!”

  Luonnollisesti ”Frankfurtin koulukunnan” älypäät olivat juutalaisia rikkiviisaita ja erittäin älykkäitä ”butchereita” ja tietysti Herran Armosta, johon luonnollisesti kellään ei voi olla ”nokan koputtamista”! Ei edes palokärjellä eikä varsinkaan järjellä!!!

  Mm. Ruotsissa ja USA:ssa ovat *********** lämpimästi yhtyneen muslimien ja mustien kannatusjoukkoihin, koska ovat niin humaaneja ja hyviä ihmisiä kaikkine viattomuuksineen.
  No, EI tietenkään! ”Kahden kauppa on kolmannen korvapuusti.” Eli kun muslimit ja mustat afrikkalaiset kohdistavat eläimellisen vihansa ja alkukantaisen väkivaltansa valkoisiin (todellisiin selviytyjiin ja maailman selkärankoihin) silloin ************ ITSE saavat olla ”rauhassa” (ei ole kirkossa kuulutettu) ja samalla saavat kostonsa ja mahdollisuuden oman katkeruutensa purkamiseen valkoista rotua vastaan jo moneen kertaan puhki soitetusta *************.

  Edellinen peijaispäiväkin oli heidän itsensä tilaamaansa, koska aina niin viisaat kansainjoukot huusivat Jeesus Nasaretilaisen Veren päällensä Maaherra Pontius Pilatuksen ihmetellessä verille ja näännyksiin ruyoskittua Jeesusta, josta tämä jumalaton pakana EI kyennyt näkemääm MITÄÄN rikollista. Mutta tiedättehän sen. Maailma on aina halunnut Barabbaan tuosta päivästä saakka.
  Niin… Siinäpä Teille on syy siihen miksi kallonmurskaaja ja murhamies/nainen on ”rikoksen uhri” ja jokseenkin viaton (väh. perisynti) kunnon kansalainen on kieroon kasvaneen yhteiskunnan silmissä SYYLLINEN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*