Marco de Wit 24 syyskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kauan tätä on odotettukin. Enää ei ole mitään epäselvää.

 

Korkein oikeus on kieltänyt Vastarintaliikkeen ja suorasanaisesti ilmoittanut, ettei Suomessa ole enää yhdistys- ja sananvapautta.

 

 

Yhdistykset voidaan kieltää ja ihmisiä sensuroida, vaikka nämä eivät tekisi mitään rikollista. Riittää, että heillä on vääriä mielipiteitä eli toimii ”yleistä etua” vastaan.

 

Yleisen edun tietysti määrittelevät poliittiset vallanpitäjät.

 

 

Käytännössä siis islamisaation, väestönvaihdon ja kansanmurhan vastustaminen on laitonta, koska se on ”rasistista ja antisemiittistä”. Eli ”yleisen edun vastaista”.

 

Samoin ovat tietysti myös islamisaatioon ja väestönvaihtoon liittyvät vihafaktat.

 

 

Toisaalta tämä KKO:n päätös on siinä mielessä hyvä, että suoraan sanotaan toisinajattelun olevan rikollista varsinkin, jos toisinajattelijat järjestäytyvät ja levittävät ”vääriä” mielipiteitään.

 

Kenelläkään ei pitäisi olla enää mitään illusioita. Kesti kauan ennen kuin kansallismieliset vihdoin tajusivat poliisin olevan politisoitunut. Toivottavasti he nyt tajuavat myös vääryysjärjestelmän olevan politisoitunut.

 

Aivan kuten sisäministeriö lopulta dominoi poliisia, niin oikeusministeriö ja presidentti hallitsevat tuomareita.

 

 

Asiasta on hyvin osuvasti kertonut Partisaani.

 

”Korkein oikeus toteaa, että yhdistyslain 43 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitettu laki kattaa käsitteenä myös perustuslain perusoikeussäännökset sekä Euroopan ihmisoikeussopimuksen määräykset. Kyseisen lainkohdan soveltaminen ei siinä mainitun lainvastaisen toiminnan osalta edellytä sitä, että yhdistyksen toiminnassa olisi syyllistytty rangaistavaan tekoon. Riittävää on, että yhdistyksen toiminta on vastoin lain säännösten ilmentämää yleistä etua”, päätöksessä todetaan. Toisin sanoen laillinenkin toiminta voi Suomessa olla kiellettyä, mikäli se on ristiriidassa ulkomaalaisten EU-vallanpitäjien määrittelemän ”yleisen edun” kanssa.

 

 

Kuvassa linkki Partisaaniin

 

 

Partisaani on kuitenkin jättänyt pois yhden päivänselvän jutun: Korkein oikeus on vääryysjärjestelmän kaikista politisoitunut osa.

 

Tämän pystyy päättelemään jo siitä, että korkeimmassa oikeudessa on pahamaineinen juutalainen, joka rikollisesti kannattaa pikkupoikien leikkelyä.

 

Kuvassa linkki aidon ja alkuperäisen MV:n juttuun. Eli silloin kun MV vielä uskalsi kritisoida tiettyjä tahoja.

 

 

Paradoksaalisesti – ja tietysti tarkoituksella – KKO on kaikista tuomioistuimista politisoitunein monestakin syystä. Ensinnäkin mitään varsinaista pisteytys- tai muutakaan objektiivista kriteeriä tuomarien valitsemiseksi ei ole. Käytännössä KKO pystyy hyvä veli-verkostonsa avulla varmistamaan, että tietyt tuomarit hakevat paikkaa. Tämän jälkeen tämä KKO-mafia sitten suosittelee haluamiaan tuomareita oikeusministerille, joka tietysti poliittisin perustein valitsee tarpeeksi mädättyneen punatuomarin.

 

KKO on siis omituinen sekasikiö: Osittain itsesäätelevä ja osittain polittisesti kontrolloitu. Loppujen lopuksi oikeusministeri ja presidentti lopulta päättävät ja tämän tietysti tuomarit tietävät ja ehdottavat vain oikealla tavalla politisoituneita tuomareita.

 

Suomalainen oikeusjärjestelmä siis toimii vastoin kaikkia oikeusvaltion periaatteita. Ulkomailla suomalaiselle KKO:lle nauretaan, koska se oikeasti toimii kuin mafia.

 

Tietysti yliopistojen tutkijat eivät uskalla puhua tästä mitään. Kukaan ei ole edes uskaltanut kirjoittaa kirjaa suomalaisen oikeusjärjestelmän politisoitumisesta. Toimittajatkin ovat hiljaa. Vain kerran yksi rohkea toimittaja uskalsi kertoa, että oikeuslaitos ei ole Suomessa riippumaton, vaan poliittinen. Toimittaja ei kuitenkaan uskaltanut sanoa asiaa suoraan, vaan kertoi, että riippumattomuudessa ollaan ”aavistuksen verran lipsuttu”.

 

Oikeusvaltioissa korostetaan aivan erityisesti oikeuslaitoksen riippumattomuutta. Tuomareita nimitettäessä tuosta tiukasta periaatteesta aavistuksen verran lipsutaan. [Joopa joo.] …

Kun virkaan ilmoittautumisen määräaika on umpeutunut, oikeusministeri todennäköisesti keskustelee ehdokkaista edelliskertojen tapaan epävirallisesti korkeimman oikeuden edustajien kanssa.

Korkeimman oikeuden edustajia kuultuaan oikeusministeri esittelee asian ja oman suosikkinsa ensin valtioneuvoston yleisistunnolle ja sitten tasavallan presidentille.

Lopullisen päätöksen virkanimityksestä tekee tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

Siis Sauli Niinistö, joka filosemiittinä näkee vihapuhetta kaikkialla.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

Kuvassa linkki Vastarinnan juttuun

 

 

 

SKE on ollut ainoa puolue, joka on jo vuosia tuominnut KKO-mafian toiminnan. SKE tuomitsi Vastarinnan kieltämisen heti alusta asti samaan aikaan kun persujen johtama valeoppositio tuki kieltämistä Laura Huhtasaaren ja Jussi Halla-ahon johdolla.

 

Vastarinta on tietysti vain ensimmäinen askel. Seuraavana on SKE. Persuilla ei ole mitään vaaraa, koska Halla-aho jo tuomitsi etnonationalismin ja yhdessä Tynkkysen ja Hankamäen kanssa tekevät persuista Pride-puolueen.

 

Mielenkiintoista nähdä kuinka moni uskaltaa nyt tuomita sionistisen KKO-mafian, kun se on vihdoin näyttänyt todellisen karvansa. Jyvät erottuvat akanoista.

 

 

Luonnollisesti tämä kaikki tarkoittaa, että KKO haluaa lakkauttaa myös Laittoman Lehden ja passittaa sen päätoimittajan vankilaan.

 

Yrittäkööt.

 

 

Kumpi ehtii ensin? Globalistinen poliisivaltio vai globaali talous- ja yhteiskuntaromahdus?

 

Joka tapauksessa maailma tulee muutamassa vuodessa muuttumaan ja paljon.

 

 

Jokaisen sananvapauden kannattajan tulee olemaan pakko valita: Oletko mies vai lammas?

 

Huom! Humalassa örisevät väkivaltaiset haittaisänmaalliset ovat juuri niitä säälittävimpiä lampaita ja valtaeliitin hyödyllisiä idiootteja.

 

 

Suomi voidaan pelastaa vain älyllä, rohkeudella ja suoralla puheella.

 

Juuri siksi KKO-mafia haluaakin sensuroida suoran puheen.

 

 

Älä alistu sensuuriin, vaan kirjoita ja puhu suoraan entistä enemmän! Niin ainakin Laiton Lehti tulee tekemään.

 

 

Lue lisää:

Juutalainen ADL haluaa lisää Youtube-sensuuria. Myös puhe Mossadin pedoringeistä sensuroitava

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “KKO-mafia lakkautti Suomen yhdistys- ja sananvapauden. Myös Laiton Lehti lopetetaan?

 1. Ylivoimaista vihollista vastaan on vain kaksi tapaa voittaa: epäsuora sissisota jonka mm. amerikkalaisetkin ovat aina, joka ikinen kerta hävinneet, sekä väkivallattomat operaatiot. Amerikkalais-sionistinen imperiumi tuhoaa sinut välittömästi tällä hetkellä jos nouset suoraan vastarintaan.

  Tee henkistä vastarintaa ja älä koskaan alistu ja antaudu sionisteille ja maanpettureille!

 2. Yleinen etu on samanlainen tahallaan yhtä laveaksi jätetty käsite kuin ”kansallinen turvallisuus”. Voit määritellä niillä mitä tahansa.

 3. Globalisteilla on valtava kiire poliisivaltion kanssa, koska he tietävät ihmisten lopulta heräävän, lähtevän kaduille ja nousevan vastarintaan! Tätä ennen ihmiset pitää saada totaaliseen valtaan!

 4. Suomen oikeus; eli vääryyslaitoksen oikaisun ongelma on Valtiopetos ( PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.)

  KKO:n tuomarit siis luulevat olevansa rikoksineen syytesuojassa; koska myös Kansainvälinen rikostuomioistuin on LAHJOTTU toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa: He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen” : Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen srikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikosoikeudenkäytejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksitytäistapauksia” ( vertaa PL 118 § ).

  PL 118 §:n valtiopetos siis vaati Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan, jotta se voitiin ”perustuslakiin” ottaa.

  Olen kuitenkin VKSV:oon jättänyt Syyteilmoituksen 9.12. 2005 lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa; olen siis ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; jonka sanominen näyttää tuleman ”rikolliseksi” Suomessa . ( rikosilmoitus Porin ”poliisille” on jätetty 9.8. 2005 Eoa päätöksen 876/2/05 kaltaisesta presidentin- ja ministerinvastuuasiasta… yhä ”esitutkinnassa” ?

  Euroopan ”oikeusjärjestelmä” on siis niin mädätetty; että jokainen kansalainen voi sen julkisista asiakirjoista lukea ja tehdä rikosilmoituksen … näitä rikosilmoituksia PL 118 §:n valtiopetoksesta TARVITSEMME Suomessa 1 miljoonan kansalisen tekemänä kiitos !

  PL 118 § on selvästi PL 6 §:n ( kansalaisten yhdenvertaisuus ) vastainen ja siten laiton !

  Kun miljoona riksoilmoitusta on tehty näemme mitkä poliisit ovat poliittisesti motivoituneita ja ryhtyvät Valtiopetosta peittelemään .

  Rikoslaki: joka tietää vakavn rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen !

  Minä olen kansalaisvelvollisuuteni tehnyt ja ilmoittanut tässä ; Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta ja Suomen perustuslakipetoksesta eli PL 118 §:n olemassaolosta ; Jorma Jaakkolan kotisivuilla lisää EU-petoksesta ja Suomen laittomsta liittämisestä EU:hun .

  Lisää myös archive.today/kimmoleaks.fi

  Mitenkä hallitus ja KKO aikoo ”kriminalisoida” rikosilmoituksen tekemisen ?

  Sen yrityksen jälkeekin jokainen kansalainen TIETÄÄ hallituksen mafiameiningistä !

  Lainsäädäntövalta on jo MYYTY: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”…. PL 118 § miljardivarkaus ( ”laki 444/2012” ); Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta …. näitä löytyy loputtomasti !

 5. Ikävä kyllä tähän on menty nykyisessä Suomettumisessa.

  Ennen kumarreltiin Neuvostoliitolle mutta palkkioksi sieltä tuli työtä ja rahaa. Nyt kumarrellaan koukkunokille ja niiden hallitsemalle EU:lle, eikä palkkioksi tule muuta kuin velkaa ja kyykytystä. Ja mikä pahinta, suomalaiset politikot ajavat maailmanlaajuisestikkin niiden etua etunenässä jotta maamme voisi olla kouluesimerkkinä siitä miten nöyriä jotkut valtiot voivat olla.

  Orjillakin oli aikoinaan paremmat oltavat. Niiden isännät joutuivat majoittamaan ne ja tarjoamaan ruuan sekä vaatteet. Me joudumme itse hankkimaan nekin.

 6. ”Vastarinta on tietysti vain ensimmäinen askel. Seuraavana on SKE. Persuilla ei ole mitään vaaraa, koska Halla-aho jo tuomitsi etnonationalismin ja yhdessä Tynkkysen ja Hankamäen kanssa tekevät persuista Pride-puolueen.”

  persuilla on arvophja ja se on sama kuin Jussin arvoopohja joka on sama kuin vihervasemmistolla, Suomi täytyy tuhota. Ainoastaan tuhon tahdista ollaan eri mieltä, Jussi haluaa hitaan kuoleman, Vihervasemmisto on enempi nhl:mäisen ’sudden-deathin’ kannalla

 7. x-yhteisö on juuri tämä verkosto, joka ajaa mafian tavoin tietyn ryhmän etuja ja valtaa. Myös varsinaiset mafiat kuuluvat x-yhteisöön.

 8. Eiköhän soldiers of odin kielletä seuraavaksi koska se on myös ärsyttäny liikaa ja ollu liian näkyvä. Sitten varmaan suomen sisu koska sekin on liian tunnettu ja ärsyttää. Kansallismielisten liittouma taas ei kiinnosta ketään vaikka sen johtaja on vangittuna murhan yrityksestä ja ilmeisesti jäsenenä oleva myös. Ei ole kai tarpeeksi tunnettu ja ärsyttävä.

 9. Mutta samalla vaietaan jotenkin kummasti mormoonien uskonnosta. Ehkä siksi, koska mormoonien uskonto väitää juutalaisten olevan alkuperäisiä amerikkalaisia. Intiaanit ovat synnillisiä juutalaisia ja siksi ovat muuttuneet tummemmiksi.
  Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin:
  1. Nefi 12: 23
  Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

  2. Nefi 1: 17
  Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

  2. Nefi 5: 24
  Ja heidän päällään olevan kirouksen tähden heistä tuli joutilas kansa, täynnä ilkeyttä ja kataluutta, ja he metsästivät erämaassa petoeläimiä.

 10. https://uvmedia.org/2020/09/12/paatoimittaja-janus-putkonen-ja-umv-lehden-yllapito-poistettiin-mielivaltaisesti-facebookista/
  UMV-Lehti
  ”FB:n pitäminen avoinna on aiheuttanut toimituksen tietokoneiden hurjan ylikuumentumisen” ”Tällainen on EU-Suomi ja suomalaisten käyttämä sosiaalinen media vuonna 2020.” ”Kyse on yksinkertaisesti poliittisesta vainosta.”🇫🇮”taistelu totuuden ja uudelleen itsenäistettävän Suomen puolesta tulee jatkumaan, valtamedian globalistiset uutisagendat haastaen,”

 11. Ihan ok juttu. Mutta tämä ei onnistu:

  ”Suomi voidaan pelastaa vain älyllä, rohkeudella ja suoralla puheella.”

  …kun ei ole sananvapautta, yhdistymisvapautta eikä kokoontumisvapautta.

  SKEn kannattaa itse myös panostaa turvallisuusjärjestelyihin vaalitilaisuuksissa ettei käy kuten silloin Narinkkatorilla kun mylvivä yleisö kävi kimppuun. Tai Kolmen Sepän Patsaalla kun yksi henkilö löi SKEn puheenjohtajaa. Kun poliisi ei kerran suojaa, niin omat turvajärjestelyt täytyy olla kunnossa, varsinkin nyt kun poliittinen ilmapiiri on entistä jännittyneempi.

 12. Entäpä sitten polpon lakkauttaminen siinä samalla kun lakautetaan BLM, ANTIFA ja ISIS, joiden kaikkien jäsen polpo on!

  Mitä tulee Pohjoimaiseen Vastarintaliikkeeseen, joka on sentään kaikkein tervehenkisen ja kaikkia hyviä tapoja noudattava kaikista neljästä edellä mainiitsemistani revohkoista. Vastarintaliikkeen tapahtumissa ovat aiheuttaneet epäjärjestystä ja rettelöintiä polpo itse (työssä jaksamispäivä, matuiltahan täytyy ottaa suihin) ja ANTIFA, jotka kaksi ovat kuin perse ja paita. Punikkeja kun molemmat ovat ja lain väärällä puolella niin kuin punikit (BLM) ovat aina olleet maailman sivu! Kysehän on pelkästään murhahkosta, jolla on puolue status ja oikeus osallkistua valtiollisiin vaaleihin aina yhtä matalamielisine ja rumine vaalikampanjoineen, jossa nämä ”pulmuset” heiluttavat leimakirv eitä oiken olantakaa mustataakseen kilpalevia puoluita ja varsinkin oppositiopuoluieita. Jotka eivät jaa tuon tosiasiallisen (SDP) rikollisjärjestön epäisänmaallista ja pedofiliaa kannattavaa läpimätää politiikkaa, joka on kiedottu ”humanismin”, ”tasa-arvon” ja ”suvaitsevaisuuden” valheelliseen kaapuun eli ”sudeksi lammasten vaatteissa”, josta ”kuoriutuukin” t6talitaristinen pakkovalta ja diktatuuri, jossa ei tunneta aitoa länsimaista sananvapautta, oikeslaitossta, joka ei olisi politisoitunut, poliisia, joka ei olisi politisoitunut, valkoisiin kanta-asukkaisiin johdistuvaa oikeaa rasismia, DDR.lläistä urkintaa sekä kansalaistensa joka päiväistä vakoilua, toisinajattelijoiden vainoamista, valehtelevaa hallituksen valtamediaa, kansalaisoikeuksien tallaamista rauta-anturan alle, opposition sortoa ja vainoa, yksilön 24/7 vainoa ja kiusaamista mielipiteittensä takia, kristinuskon ja sitä tunnustavien vainoa ja oikeusistuimen sekä viranomaisten taholta, vainoa konservatiivisen arvomaailman noudattimen vuoksi vakaumuksensa sekä elämänkatsomuksensa mukaisesti (perusperhe, kaksi sukupuolta, lasten arvokas kasvatus aigtoon ihmisyyteen ilman yhteiskunnan ja koululaitoksen mädätystä SETA/pedofilia.

  Weimarin Tasavalta Saksassa WWI jälkeen sisälsi kaikki nämä erään etnisen ryhmän itselleen luomat ”edut”, jotka vallitsevat tänäpäivänäkin niin Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa aina jo nyt ”myyräntyönsä tehtyään Etelä-Afrikassa, jossa musta hallinto ANC kansanmurhaa valkoisia.
  Euroopassa sitä samaa tekee pedanttisen tarkasti Etelä-Afrikan viitoittamaa tietä EU, jonka ”paska-kummina” häärää George Soros, tuo katala ja upporikas ”unkarilainen” kommunisti, jonka jokaista elettä ja liikettä EU uskollisesti ”apinoi” muka omana poliitiikkanaan ja ”viisautenaan”! Mutta tässä ”lajissa” yksi on yli muiden ja se on SUOMI!!! Tuo iänikuinen Cockel Spanieli, joka vatkaa häntäänsä Brysselissä niin että se (häntä) meinaa irti lähteä. VUH!!!

 13. "Katso kuinka kaatuu valta, näe miten muuttuu maa" "Näin sortuu merkit pyhät, painuu ihminen unholaan Taistelutta laskee miekka, vaihtaa kruunu kantajaa. Kerran olit voittamaton, pyhä lapsi ainutkertainen." sanoo:

  https://www.lyricsmania.com/tuhat_vuotta_lyrics_catamenia.html
  ⚔️
  ”Viima kuin ruoska, karun, kylmän pohjoisen Pyyhkäisten ylitsenne, tuoden tuhon siemenen Nyt todistajana vain silmät miehen viimeisen Hukkuu lumeen kädenjälki, saavutukset ihmisen” ”Jäit ilman merkitystä, vaille mitään muistoa Ilman osaa tulevasta, saavuttamatta loistoa”

 14. ”yleinen etu” ja ”hyvä” tapa. Kummatkin varsin epämääräisiä käsitteitä.

  Perustuslakivaliokunta (PeVL 54/2002 ) on katsonut että ”hyvä tapa” on liian epäselvä ja epätarkka määritelmä, sillä ei voida rajoittaa sananvapautta.

  Wikipedia:
  Hyvä tapa tarkoittaa oikeustieteessä vakiintunutta, perustelluksi katsottua käytäntöä, joka pohjautuu vallitseviin arvostuksiin.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hyv%C3%A4_tapa

  Ote Perustuslakivaliokunnan lausunnosta PeVL 54/2002 ( s.40 ):

  Valiokunta on kiinnittänyt huomiota ilmaisuihin, jotka edellyttävät henkilöiden mukauttavan toimintaansa tiettyjen arvojen tai etujen perusteella. Lakiehdotus verkkotunnuslaiksi sisälsi säännöksen, jonka mukaan verkkotunnus ei saa sisältää ”hyvän tavan” tai ”yleisen järjestyksen” vastaisia ilmaisuja. Valiokunnan mukaan sanonnat eivät soveltuneet sananvapauden käytön sääntely-yhteyteen. Vaikka sanontoja käytettiin sananvapauden käytön yhteydessä, niiden epämääräisyys olisi samalla tavalla ongelmallista perusoikeuksien rajoitussääntelyssä.

  https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/164863/Tapio%20Puurunen%20lopputy%C3%B6%20lopullinen%202016.pdf?sequence=2

  Wikipedia:

  Täsmällisyysvaatimus
  Oikeustieteessä on johdettu legaliteettiperiaatteesta myös niin sanottu täsmällisyysvaatimus eli epämääräisyyskielto. Säädettäessä teko rangaistavaksi on laista täsmällisesti ja yksiselitteisesti ilmettävä, mikä se teko on, joka säädetään rangaistavaksi.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Laillisuusperiaate

 15. Niinpä niin, pommeja heittelevät ja murhailevat vastarintamiehet ovat ihan kilttejä sylivauvoja, ja esmes elokapinalaiset terroristeja. Kyllä näkee, ettei siellä marcon kuplassa tervejärkisyys vallitse… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*