15 thoughts on “Päivän kuva

 1. Ikuisia sotia, verilöylyä, globalismia, talousriistoa vai sitä samaa? Amerikkalaiset äänestävät samaa joka tapauksessa ja amerikkalaiset tulevat joka tapauksessa olemaan rikollisia vihollisiamme ja maamms miehittäjiä. Eivät he suostu poistumaan Suomesta ilman vastarintaa. Suomalaisten pitää nousta vastarintaan vihollistamme vastaan ja näyttää rikollisille amerikkalaisille, että Suomen miehittäminen ja tuhoaminen maksaa heille kovan hinnan. Loppu vihollistemme riistolle ja orjuudelle! Amerikkalaiset välittömästi ulos Suomesta sotilastukikohtineen, joukkoineen ja terroristiryhmineen. Amerikkalaiset pitää koota valvotuille ja aidatuille leireille, jonka jälkeen kovat tuomiot käyttöön vihollisellemme, kuten he ovat tehneet omille vihollisilleen. Eivät he anna muille minkäänlaista armoa, syntia ja sympatiaa. He ovat täysin rikollinen, psykopaattinen ja mielenvikainen roskakansa. He kunnioittavat vain voimaa, koska eivät ymmärrä mitään muuta.

 2. Saamme vielä lopulta rikolliset amerikkalaiset tuomiolle ja ulos Suomesta. Muutkin ovat tehneet sen. Amerikkalaiset tietävät omasta historiastaan, että vastarinta amerikkalaisia rikollisia ja riistäjiä vastaan on täysin sallittua ja hyväksyttävää. He ovat juuri näitä rikollisia jotka tulee ajaa ulos koko euroopasta ja palauttaa terveelliset ja kauniit yhteiskunnat. Amerikkalaiset levittivät keskuuteemme vain kaikkea sairasta ja loputonta pahuutta voitettuaan hyvän toisessa maailmansodassa, jolloin satanistit pääsivät valtaan. Myös Trump itse edustaa näitä satanisteja ja rikollista pahuutta. Ei hän ole sen parempi, laillisempi ja terveempi. Hän on fanaattinen roisto, pedofilia ja terroristivaltio Israelin tukija ja hänet itsensä koulutti pedofiili, joka raiskasi ja möi lapsia.

  Lopetetaan sairaan amerikkalaisuuden ja amerikkalaisten päästäminen eurooppaan ja palautetaan terve ja kaunis, mikä on kaukana ”amerikkalaisuudesta”.

 3. Rikollinen amerikkalainen imperiumi ja amerikkalaiset tämän myötä ovat tuhoutumassa jo muutamissa vuosissa. Tämä on mahtava ja hieno asia jota on syytä juhlia. Rikolliset tietenkin itkevät pitkää itkua, mutta tämä tarkoittaa, että amerikkalaiset muuttuvat voittajista häviäjiksi, jotka alkavat nimellisesti korvaamaan muille kansoille rikoksiaan ja tuhoaan. Alamme metsästämään amerikkalaisten varastamaa suomalaista kultaa, omaisuutta ja he saavat eri tavoin alkaa korvaamaan rikoksiaan muille kansoille. Näin historia onkin aina toiminut. Kymmenien vuosien aikana rikolliset amerikkalaiset riistivät muita ja pistivät muut maksamaan heille. Nyt suunta muuttuu lähitulevaisuudessa.

  Kukaan ei tule muistamaan amerikkalaisia kuin pienenä rikollisena roskakansana, joka hetkellisesti tuhosi lähes muun maailman tehden hyvin sairaita rikoksia ja levittäin täysin sairaita ajatuksia muihin maihin.

  Juhlikaamme amerikkalaisten ja amerikkalaisen riistoimperiumin tuhoa! Todellinen voiton hetki.

 4. Oksettava lippu. Edustaa loputonta pahuutta ja rikollisuutta. Amerikkalaiset ovat avoimesti ylpeitä rikoksistaan maailmalla. Kysy vaikka heiltä itseltään. Ei heitä edes hävetä pätkän vertaa tehdä jatkuvia rikoksia, levittää henkistä, saastaa muihin maihin ja tuhota muita maita. Sen sijaan he ovat vain avoimen ylpeitä tästä kaikesta ja puolustavat avoimesti rikollista pedofiili ja terrorivaltiota Israelia, koska molemmat maat jakavat samat rikolliset arvot. Amerikkaiset ja Israel ovatkin läheisiä keskenään, koska molemmat ovat samanlaista sairasta ja rikollista saastaa, jotka ajattelevat samoin. Yhdysvallat ja Israel pitääkin sulkea sivistyksen ulkopuolelle, koska heillä ei ole sille mitään annettavaa.

 5. Onko oksettavampaa lippua kuin Yhdysvaltojen lippu. Korkeintaan Israel on yhtä sairas maa. On aika pitää sairaat amerikkalaiset ulkona Suomesta ja miehittämästä Suomea vasallivaltionaan! Jo muutaman vuoden sisällä amerikkalaiset ovat kaatumassa, koska heidän oma pieni rahakoneensa ja tämän myötä sotakoneensa kaatuvat valtavassa talousromahduksessa. Rikolliset amerikkalaiset alkavat itkeä pitkää itkua kun eivät pystykään enää tehdä rikoksia, teurastaa ja kiduttaa kaikkia muita. Oikeudenkäynnit rikollisia amerikkalaisia vastaan alkavat kun heidän rikollinen imperiuminsa kaatuu. Heidän sotakoneensa ei pysty enää suojelemaan heidän rikollisiaan.

 6. Rosvovaltio Yhdysvallat huomaavat lähitulevaisuudessa, että kun Yhdysvaltojen ja Israelin oma rahakone ja amerikkalainen sotakone onneksi romahtavayt, heillä on pelkkiä vihollisia maailmalla. Amerikkalaiset toivat henkisen saastan ja mädän Suomeenkin ja ovat tuhonneet maatamme taloudrellisesti, poliittisesti ja jopa ihmishengissä mitattuna. Ilja Janitskin joutui rikollisen Yhdysvaltojen sotakoneen ja liittouman kiduttamaksi ja Poliisi suojelee Yhdysvaltojen liittolaisia, pedofiilejä, terroristeja ja muuta ihmissaastaa minkä kanssa amerikkalaiset nyt aina liittoutuvat. Heillä ei ole minkäänlaista moraalikäsitystä. Pelkkä oksettava roistokansa.

 7. Sekä Republikaanit, että Demokraatit tulevat jatkamaan muiden maiden tuhoamista orjuuttamista. Lopulta vastarinta kuitenkin voittaa ja rikolliset amerikkalaiset ajetaan aidatuille leireille. Näin he itsekin tekevät kaikille muillekin. Tällä kertaa he ovat itse pääsemässä leireille amerikkalaisen imperiumin romahtaessa muutamissa vuosissa. Myös Suomeen pitää perustaa aidattuja leirejä, jonne aletaan koota rikollisia amerikkalaisia miehittäjiämme ja aloittaa tuomioiden jako. Historia tulee muistamaan amerikkalaiset juuri sellaisina kuin ovat, raakoina rikollisina jotka tuhosivat ja teurastivat kaikkia muita, sekä varastivat kaiken kaikilta muilta. Amerikkalaisten asema perustuukin tähän rikosten tekemiseen, varastamiseen ja teurastukseen.

 8. Hitler melkein onnistui pelastamaan euroopan Trumpinkin levittämältä sairaalta henkiseltä saastalta, jota amerikkalaiset alkoivat levittämään eurooppalaisten mieliin heti voitettuaan sodan ja massamurhaamalla saksalaiset sodan JÄLKEEN. Varsinkin suomalaiset olivat niin typeriä, etteivät jatkaneet vastarintaa amerikkalaisia, brittejä ja Neuvostoliittoa vastaan. Kysynkin: Kannattiko? Kannattiko päästää sairaat amerikkalaiset ja britit Suomeen mädättämään suomalaisten mielet?

 9. Alkaa suoraan sanottuna oksettamaan kun näkyy Yhdysvaltojen lippu ja ylpeitä rikollisia amerikkalaisia. Maa ja myös Trump edustavat loputonta pahuutta, rikollisuutta ja henkistä mätää, jota myös Trump haluaa levittää.

 10. Häpeävätkö amerikkalaiset pahuuden ja henkisen mädän, varastelun ja massamurhaamisen vuoksi? Eivät todellakaan! Kysy keneltä tahansa amerikkalailta, niin he ovat avoimen ylpeitä rikoksistaan ja sairaasta kulttuuristaan! Mitä hyvää he ovat muka keksineet sitten 1700-luvun jälkeen? Eivät mitään. Kaikki varastettu ja kiristetty muilta. Pelkkää varas ja rosvokansaa mitä ei pidä päästää ollenkaan eurooppaan.

 11. Vihreä Suomi

  Jukka Hankamäki visoi Suomelle vihreän tulevaisuuden: Suvaitseminen liennyttää

  – Tulevaisuuden Suomessa ei syödä liharuokaa.
  – Teurastamot (eläinten keskitysleirit!) lopetetaan ja hyttyset opetetaan tavoille.
  – Ne eivät enää ime verta, ja
  – mehiläiset eivät pölytä.
  – Näin myöskään lihansyöjäkasvit eivät lisäänny,
  – eikä kasvikuntakaan käytä ravinnokseen lihaa.
  – Suomalaiset asuvat omakotitaloissa Nurmijärvellä, ja
  – jokaisen talon pihassa on tuulimylly. Se tuottaa sähköä Teslan akkuun,
  – …

 12. https://yle.fi/uutiset/3-11557220

  Kansallismielisyyden syöpä on amerikkalaisten ihailu. Ylen artikkeli on juuri sitä mitä amerikkalaiset miehittäjät ovat tehneet Suomelle ja Saksalle. Amerikkalaiset eivät missään nimessä halua kansallismielisyyden ja itsenäisten, valkoisten kansallisvaltioiden nousevan ja he tekevät kaikkensa tehdäkseen sen. He ovat jopa itse sanoneet sen avoimesti! Lopettakaa sairaiden ja rikollisten amerikkalaisten palvonta ja antakaa heidän rotusekoittua pois. Mitä nopeammin amerikkalaiset rotusekoittuvat mustiin, sitä parempi euroopalle ja kansallemme. Hyvästi amerikkalaiset. Jättäkää Suomi ja Suomen valkoinen kansa rauhaan!

 13. Puolan kaupunki, Kraśnik (36’000 asukasta) päätti, että se on (1) LGTB-vapaa vyöhyke ja (2) 5G on kielletty kouluissa.
  Polish town votes to remain “free from LGBT ideology” and to consider 5G ban

  Islamilainen avioehto. Tanskassa asuva nainen pakotettiin allekirjoittamaan avioehtosopimus, jonka mukaan avioerossa nänen on maksettava miehelleen 75’000 kruunua ja että hän menettää lapset miehelleen.
  Skilsmässodokument avslöjar sharialag i Vollsmose

  Sopiiko Soveltuuko musta Pick-Up maasturi mellakantorjuntaan? Sitä kokeiltiin Los Angelesissa. Ihmiset lentelivät ilmaan, mutta vain yksi vahingoittui.
  Shocking video shows truck plow through Breonna Taylor protest in LA
  the Los Angeles Times reported

 14. Tuo kuva lähentelee jo rikosta Suomessa ja merkitsee samaa kuin vampyyrille näyttää krusifiksiä! Tiedätte kyllä keille.

  Tuo kuvituskuva kertoo kaiken yhdellä pläjäyksellä!!!

Comments are closed.