Marco de Wit 25 syyskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Halla-aho pääsi puheenjohtajaksi etnonationalistien ja arvoliberaalien äänillä.

 

Tällaisen persverssin liittouman olisi tietysti pitänyt pistää hälytyskellot soimaan. Monet etnot eivät kuitenkaan voineet kuvitellakaan, että Halla-aho alkaa vainoamaan heitä ja fanittamaan arvoliberaaleja homoja ja muita pridettäjiä.

 

Etnot voivat siis syyttää itseään typeryydestään. Totta kai Halla-aho heivasi heidät lähes saman tien. Ensimmäisenä lensi ulos etnonationalisti Tuukka Kuru. Sen jälkeen Halla-aho ja Tynkkynen yrittivät kaapata eli mädättää persunuoret, mutta eivät onnistuneetkaan siinä.

 

Jussi Halla-aho ei pystynyt kaappaamaan PS-Nuoria. Tynkkynen raivoissaan!

 

Halla-aho tietysti kosti häviönsä ajamalla persunuoret konkurssiin.  Tänä syksynä syntyi sitten ihan uusi ja suvaitsevainen Persunuoret, jonka puheenjohtajaksi valittiin – yllätys yllätys – pridepersu Sebastian Tynkkysen eurovaalikampanjan päällikkö, Miko Bergbom!

 

Gloria Voutilainen ja Miko Bergbom

 

 

Bergbom teki ensitöikseen videon afrikkalaistaustaisen hallituksen varajäsenen, Gloria Voutilaisen kanssa. Videossa he Halla-ahon innoittamana ensin tuomitsivat etnonationalismin rasismina. Sen jälkeen he sitten tuomitsivat Juha Kärkkäisen pahaksi ihmiseksi ja selittivät, ettei roduilla ole mitään merkitystä mihinkään. Suomi siis voi tulla ihan hyvin afrikkalaiseksi.

 

 

Voutilainen ei pelkästään fanita afrikkalaisuutta, vaan antaa siihen myös käytännön johdannon twerkkauksella. Siis afrikasta lähtöisin olevalla pepputanssilla, josta Laiton Lehti on viime aikoina julkaissut monia juttuja.

 

Onko twerkkaus demonien palvontaa?

 

Herää kysymys kuinka vanhoja ovat nämä Voutilaisen videossa esiintyvät tytöt?

 

 

 

Kuvat ovat Partisaanin julkaisemasta videosta, joka koostui kahdesta videosta. Alkuosassa on hyvin nuorilta vaikuttavia tyttöjä, kun taas loppuosassa on Voutilaisen yksintwerkkausta. Voit katsoa sen Partisaanista, jos jostain ihmeen syystä niin haluat tehdä. Varoitus! Voutilainen kyllä näyttää täysi-ikäiseltä, mutta erittäin kehopositiiviselta.

 

 

 

Kuvassa linkki Partisaanin juttuun

 

 

Partisaanin kommenteissa hämmästeltiin sitä kuinka kauas persut ovat ajautuneet perinteisistä perhearvoista.

 

 

Luottakaa taas persuihin. Ei heillä turhaan ole mottona: Sitä saa mitä tilaa!

 

 

 

 

Lue lisää:

Persujen Sebastian Tynkkynen piilotti homorummuttavan videonsa

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Persunuoret Soinin jalanjäljillä: Eivät myy persettään!

 1. Tämä on kuin suoraan jostain Pahkasiasta. Kannattaa tutustua tohtori Edward Duttonin materiaaliin myrkyllisistä mutanttinoidista ja tutkia kuinka monta myrkyllistä mutanttinoitaa löydät ulkopuolisen olemuksen perusteella Perussuomalaisista. Poikkeavat seksuaaliset suuntautumiset, sekä hyvin naiselliset miehet ovat myös myrkyllisiä mutanttinoitia. Myös Jussi Halla-aho on myrkyllinen mutanttinoita ja tämä näkyy jo hänen ulkonäöstään, sekä myös henkisistä ominaisuuksistaan.

  Nämä ”twerkkaavat” pikkutytöthän ovat joku 12-16v, eli juuri sitä ikäluokkaa joille pridetystäkin nykyisin mainostetaan.

 2. Perussuomalaiset on idioottien, sekopäiden ja epärehellisten maanpettureiden puolue. Tällä kertaa suvakit eivät olleet väärässä. Perussuomalaiset ovat kieroja kuin korkkiruuvit ja heitä kiinnostaa vain valta ja raha, ei oman valkoisen kansan selviytyminen. Tohtori Edward Dutton on tehnyt monta videota jotka koskevat myös Perussuomalaisia ja Jussi Halla-ahoa. Kannattaa katsoa Jolly Heretic Edward Dutton.

 3. ”pridepersu Sebastian Tynkkysen eurovaalikampanjan päällikkö, Miko Bergbom!”

  Pahaa tekee katsoa persumenoa….

  Onko twerkkaus demonien palvontaa….

  Hmm, ei ihan normaalilta menolta vaikuta mutta persuvakeille istuu hyvin.

  ”Sehän voi olla ettei ne myy, mutta antaako ne ilmaieksi?”

  Huora myy, persut antaa ilmaiseksi isänmaan muukalaisille.

 4. Rotu on kaiken keskiössä. Tämä on ikiaikainen totuus joka ei persujen perseen pyörittämisellä ja/tai myymisellä muuksi muutu.

  Halla-aho on suomen poliittisen historian suurin kusettaja. Pelkkä vitsi.

 5. Oksettavaa! Etenkin kyseessä ovat lapsen asteella vielä tytöt persettään vatkaamassa ilmiselvän ”myyrän” opastuksella. Mutta jos kansakunnan aikoo mädättää ja rappioittaa. Seb on aloitettava nuoresta!

  PerisuomAlaiseen ahkeruuteenkin opettaminen aloitettiin agraariyhteiskunnassa, jollainen Suomi vielä oli ennen sotia jo heti kun kersa kävelemään pääsi ja seisaallaan pysyi. Ja oli pikku pakkokin tuolloin maataloudessa, jonka ”koneistuksena” oli hevonen ja työvoimaa pelloilla tarvittiin. Eikä siinä vielä kaikki. ”Viimeisillään” olevat emännät polkivat heiniä heinäkuorman päällä. Eli runollisesti, ketään EI jätetty uhraamatta ”työn alttarille”!

  Nyt vatkataan p****ttä. Nukeilla tuon ikäisten pitäisi leikkiä, että oppivat edes suunnilleen sen kummasta päästä lasta ruokitaan ja kummasta pyyhitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*