Marco de Wit 25 syyskuun, 2020

 

Tuskin ketään on yllättänyt, että Kytöpuiston kouluhelvetti jatkuu.

 

Antifa-opetusministeri varmistaa, että Kytöpuiston kouluhelvetti jatkuu

 

 

Vanhempien painostuksesta huolimatta Antifan opetusministeri ei suostu pysäyttämään paremman väkivallan kierrettä.

 

 

Nuoret kansallismieliset ovat päättäneet kertoa oman mielipiteensä tilanteesta.

 

 

 

Toisaalla taas persunuoret haluavat afrikkalaistaa Suomea myymällä itseään kansanmurhaavalle valtaeliitille.

 

Persunuoret Soinin jalanjäljillä: Eivät myy persettään!

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Suvakit paniikissa. Kytöpuiston kouluhelvettiin tehtiin infoisku!

 1. Vastarintaliikkeelle ja KS-nuorille pitää nostaa hattua kun eivät tee tätä rahasta ja eivät luovuta. Ottavat iskujakin vastaan ja istuvat laittomasti vankeudessa aatteensa puolesta. Joitain heistä on jopa kidutettu Poliisin toimesta ja viranomaiset ovat tällöin tietysti suojelleet toisiaan. Poliisi mm. kidutti Vastarintaliikkeen jäsentä antamalla kommunistin pahoinpidellä Poliisin raudoittamaa Vastarintaliikkeen jäsentä. Älä koskaan luota poliisiin! Voimme ainoastaan itse pelastaa maamme ja valkoisen kansamme! Poliisi ei tule koskaan auttamaan meitä tässä, vaan sen sijaan vakoilee, vainoaa ja kiduttaa meitä! Lopulta poliisit, sekä monet muut viranomaiset joutuvat kuitenkin ankarille tuomioille.

 2. Suomi vapautuu vielä lopulta rikollisten amerikkalaisten miehityksen ja vasallivallan alta. Amerikkalaiset tullaankin muistamaan vain sairaina rikollisina ja massamurhaajina.

 3. Rikolliset ja sairaat amerikkalaiset tuhosivat euroopan kansallismielisyyden voitettuaan toisen maailmansodan bolsevikkien kanssa, mutta kansallismielisyys voittaa vielä ja amerikkalaiset ovat jo nopeaa vauhtia kaatumassa. Henkinen mätä jota he kannattavat ei ole pysyvää ja luonnollista.

 4. Hmmmm…. Suvakit, hallitus, virkavalta, valtamedia ja ”syntyperäiset pumpulipäät” (”hyväuskoiset idiootit” -Vladimir Lenin – sammuttavat valkeaa bensalla eli koko edm. ryhmä TODELLISIA taantumuksellisia istuvat kuin pesue kopelon poikasia kiehuvan kattilan kannen päällä antaen näin humanis-tieteellisen panoksensa ettei yhä kuumemmaksi käyvän kiehuvan veden paine pääse purkautumaan. Vaan,,. Noh, jokainen normi-ihminen ymmärtää mikä on lopullisesti seurauksena.
  Tiedenkin ”poikkitieteellisesti” koko”Viipurin Pammaukseen” on syypää ”kattilassa oleva vesi”, eikä niiden jotka estivät paineen purkautumisen.
  Tuulikin syntyy siitä kun puut heiluvat. Ja tuolla rdellisellä mennään EU:ssa korkealle Ja ”tullaan rikkaana takaisin” Suomeen, jossa talot eivät ole maalatut punamullalla vaan vuoratut paskalla! UKKALA – BUKKALA!!!

  1. https://www.youtube.com/watch?v=6X5sT2ehZOs
   🇿🇦 👷🏿
   https://danceask.com/gumboot-dance-south-africa/
   🇿🇦 👷🏿
   ”Gumboot dance is an African dance form performed using “Wellington gumboots”. This “boot” dance originated in South Africa. It apparently was said to have been created by native ‘miners’. Furthermore, the boots (i.e. gumboots) used in this dance comprises of a number of bells that create a sound as the performers stamp the ground while performing. In addition, this dance was mainly created by the miners as a tool to communicate with each other in complete secrecy.”
   👢
   https://en.wikipedia.org/wiki/Wellington_boot#/media/File:DukeWellingtonJamesLonsdale.jpg

 5. Hmmm… onko Marco alkanut kannattaa valkoista ylivaltaa? Vai onko natsitkin parempi kuin antifasismi?

  Marco Narinkkatorille puhumaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*