7 thoughts on “Kansanäänestyksen järjestäminen EU:n elpymispaketista -aloitteella hurja kannatus

 1. Suomen ongelmat johtuvat juuri raukkamaisista pelkureista miehistä, sokeasta auktoriteettiuskosta ja alistumusgeeneistä. Nämä syyt pitkälti selittävät miksi Suomi elää amerikkalais-sionistisen rikollisen diktatuurin, poliisivaltion ja terrorin alla.

  1. Elä höpäjä. Suomen sisällä geeni-erot ovat yhtä suuret kuin Italian ja yleisesti pohjois-Euroopan välillä. Toiseksi, geenien vaikutusta minkäänlaiseen käytökseen liioitellaan. Mutta jos joku ”auktoriteetti” antaa leiman ”tästä tai tuosta perimästä” niin ihminen tietämättömyyttään kantaa sitä mihinkään perustumatonta ”ristiä” sitten. Osa siionistista suunnitelmaa sekin. Mitää ei ole määrätty tai määritelty geeneissä paitsi ulkonäkö.

 2. https://www.etk.fi/tutkimus-tilastot-ja-ennusteet/tilastot/tyoelakkeiden-rahoitus/tyoelakejarjestelman-elakevarat-ja-rahavirrat/
  💳 🥮
  ”Työeläkejärjestelmän eläkevarat kasvoivat vuoden 2019 aikana 28,1 miljardilla eurolla ollen vuoden lopussa 218,0 miljardia euroa.”
  💳 🥮
  https://www.etk.fi/tutkimus-tilastot-ja-ennusteet/tilastot/tyoelakkeiden-rahoitus/aikasarjat/
  💳 🥮
  ”Vuoden 2019 maksetut työeläkkeet olivat 29 045,4 milj. euroa, maksutulo 27 387,5 milj. euroa, eläkevarat 217 998,4 milj. euroa ja vakuutettujen palkka- ja työtulosumma yhteensä oli 92 354,1 milj. euroa. Vuoden 2019 viimeisenä päivänä toiminnassa olevia työeläkelaitoksia oli 29.”
  💳 🥮
  https://www.etk.fi/tutkimus-tilastot-ja-ennusteet/tilastot/tyoelakkeiden-rahoitus/tyoelakelaitosten-tilinpaatoslukuja/
  💳 🥮
  ”Vuosi 2019 oli eläkevakuuttajille erinomainen sijoitusvuosi. Yksityisen puolen sijoitukset tuottivat 12,1 prosenttia ja eläkevarojen määrä kasvoi 13,5 miljardia euroa. Eläkelaitosten vakavaraisuudet pysyivät hyvällä tasolla. Julkisen puolen sijoitukset tuottivat 12,6 prosenttia. Kaikki sijoitukset yhteensä tuottivat 12,5 prosenttia.”
  💳 🥮
  https://www.etk.fi/tietoa-etksta/uutishuone/elakekomitea-podcast/
  💳 🥮
  Eläkekomitea – täsmälääke
  💳 🥮
  ”Jakso 1: Voiko politiikalla synnyttää lapsia?”
  💳 🥮
  https://www.worldometers.info/demographics/world-demographics/
  💳 🥮
  https://www.suomenpankki.fi/globalassets/fi/media-ja-julkaisut/julkaisut/ekp_julkaisuja/talouskatsaus/documents/fi-06-2020.pdf
  💳 🥮
  ”EKP:n neuvosto päätti 10.9.2020 pitämässään rahapolitiikkakokouksessa säilyttää vahvasti kasvua tukevan rahapolitiikan linjan ennallaan. Tuoreimmat tiedot viittaavat siihen, että taloudellinen toiminta on piristynyt vahvasti ja jokseenkin aiempien odotusten mukaisesti, vaikka toiminta on edelleen huomattavasti vähäisempää kuin ennen koronaviruspandemian (COVID-19) puhkeamista. Tehdasteollisuudessa kohentuminen on jatkunut,”
  💳 🥮
  https://www.suomenpankki.fi/fi/muut-sivut/asiasanahaku/?tag=tilastot
  💳 🥮
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7188
  💳 🥮
  ”Rakkaat, kalliit lapset – äitiys- ja vanhempainvapaiden aiheuttaman eläkekarttuman menetyksen kompensaatio eläkkeisiin”

Comments are closed.