7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Pohjoismainen vastarintaliike aikoo ryhtyä oikeustoimiin Ruotsin turvallisuuspoliisia (SÄPO) vastaan koska se on toimittanut sosiaalipalveluille valheellisia raportteja vastarintaliikkeeseen liittyvistä lapsista ja vanhemmista.
  Sweden: Nordic Resistance Movement Fights Back

  Uusi konseratiivinen puolue Englannissa: The Heritage Party
  The Heritage Party – A Manifesto for Social Conservatism

  Äärikonservatiivisessa Argentiinassa parlamenttiedustaja joutui eroamaan niinkin vähäisen asian vuoksi kuin, että istunnon aikana tämä naimisissa oleva kolmen lapsen isä piti rakastajatartaan, poliittista avustajaa, isotissistä blondia Celeste Burgos’ia sylissä, raotti hänen paitaansa ja suuteli nänniä.
  Married Argentinian MP resigns after kissing his mistress’s breasts during an online parliamentary session because he wanted to see her new implants

  Kun ihmiset eivät enää pelkää virusta, otetaan tappajarobotit apuun. Boston Dynamics’illa on ratkaisu
  https://twitter.com/bIoodtear/status/1309325280146788352

 2. Puolasta kuuluu kummia. Joutuuko pää­ministeri henkilökohtaiseen vastuuseen laittomasta päätöksestä? Jos joutuu, niin tuleeko Puolasta Euroopan ainoa maa, joka noudattaa omaa lakiaan poliitikkoja kohtaan?
  Polish post office seeks state compensation for costs of abandoned election
  – Kyse on viime maaliskuun presidentin­vaaleista. Hallitus oli tilannut postilta ennakko­äänestys­palvelun, mutta sittemmin ilmeni, että koko äänestyksen järjestäminen on törkeässä ristiriidassa lain kanssa.

  Pohjois­maiden puolustus­yhteis­työ. Suomen, Ruotsin ja Norjan puolustus­ministerit ovat kirjoittaneet yhteisen artikkelin Dagens Nyheteriin (ehkä myös Hesariin osv.). Eihän siinä vielä mitään, että kirjoittelevat, mutta tämä korkean tason kirjoittajien toimesta ja valtion varoilla tuotettu valtiollinen artikkeli on maksu­muurin takana. Miksi tavallisen kansalaisen pitää maksaa rahaa valtamedialle saadakseen tietää mitä ministerit puuhaavat?
  Nordiskt försvarssamarbete …

  Kiinan nopein metro­juna kulkee maan alla 160 km/h nopeudella.
  China’s fastest subway train debuts in Guangzhou
  Tavarajunalla pääsee 250 km/h
  货运版动车来了!在京沪间开展测试 设计时速250公里

 3. Mä en halua olla ton kanssa tasa-arvoinen. Pidätän oikeuden itselläni olla tuon yläpuolella sekä henkisesti että fyysisesti.

  Tästä kseisestä nais-olettamasta tuli mieleeni että kun ne feministit aina vaahtoo joka asiasta niin miksei ne sitten tue esim. naisurheilua? Niitä ei näy urheilijoita mutta niitä ei näy katsomossakaan. Josta tietysti maksetaan leijonan osa ko. lajin urheilijoiden palkkioista/palkoista. Silti ne jaksaa valitella että naisurheilijat saavat pienempää palkkaa kuin miesurheilijat. Ja että miehet menevät katselemaan naisvartaloita.

  No, ehkä totta toinen puoli. Feministien vartaloissa harvoin on katseltavaa, kuten ei kuvituskuvassakaan. Toisin on oikean naisen vartalossa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*