Free speech 27 syyskuun, 2020

 

Laiton Lehti on viime viikkojen aikana kertonut miten sekä pedofiilit että persunuoret ovat innostuneet twerkkauksesta.

 

Persunuoret Soinin jalanjäljillä: Eivät myy persettään!

 

Nyt twerkkauksesta ovat innostuneet myös abortin kannattajat.

 

Alla olevassa videossa vauva kirjaimellisesti heitetään pois aborttilaulun tahdissa ja sitten twerkataan.

 

Katso, jos et usko.

 

 

Lue myös:

Vältä naista, jolla tämä tatuointi. Hän ehkä tappaa lapsesi!

 

3 thoughts on “Aborttiräppi twerkkauksen tahtiin

  1. Ennen ”Lapsi heitettiin pesuveden mukana”! bMutta tämä on jo uutta JULMUUTTA! Jonkun puoli-paskasen näkyvyyden ja ”Wanna Be” videoiden, juttujen ”haasteiden” vuoksi ollaan internet maailmassa tekemään, vaikka mitä älyttömyyksiä. Eikä siinä vielä kaikki! Asianomaisen julkisuudeshakuisen henkilön iällä EI ole mitään väliä. Nk, ”aikuisetkin” ovat ainakin yhtä ellei vielä hölmömpiä kuin murrosikäiset poja ja tytöt, jotka nyt saavat päähänsä vaikka mitä mielettömyyksiä vailla täyttä ymmärrystä ”tempauksen” välittömästä terveyden ja hengenvaarasta. Erotuksena entiseen aiksaan on kuitenkin se, että ”tasa-arvo” on mennyt aimo harppauksen eteenpäin tyttöjen osalta, jotka enimmäkseen jättivät ainakin pahimmat ”hevostelut” pojille.
    Mutta nythän Suomen Armeija pyrkii saamaan nykyistä pajoa enemmän nuoria naisia asepalvelukseen. Syystä, että nykyiset miehenalut ovat nössöjä soijapoikia ja heidän hauraat luunsa ja mielensä menevät särölle jo ”Jääkärin Marssista”!!!

Comments are closed.