Free speech 27 syyskuun, 2020

 

Taxilupien vapauttaminen tarkoitti käytännössä sitä, että kuka tahansa kehitysmaalainen pääsi ajamaan matutaxiaan Suomeen.

 

Ei siis ihme, että Helsingin asema-aukion taksiasemakin muuttui viidakoksi.

 

Helsingin asema-aukion taksiasemalla jälleen värikästä värinää

 

Nyt poliisitkin ovat saaneet kokea rikastusta.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

Lue lisää:

Husumusaa: He Was Born To Be A Taxi Driver

 

6 thoughts on “Matutaxi yritti ajaa poliisin yli

 1. Ei kyllä uskalla hypätä matutaxeihin. Kirjaimellisesti hengenvaarallista. Kuka tahansa, siis aivan kuka tahansa, jopa laittomasti maassaoleva, voi alkaa ajamaan taksia!

 2. Ei kyllä ole mitään sääliä nykypoliiseille. Kansanmurhaavia maanpettureita. Eivät hekään ole pelastamassa valkoista Suomen kansaa. Globistinen ja suvakki-ideologia vain kiinnostaa.

 3. Persupakka (=persfanit) syytttää Sipilää ja Berneriä siitä, että omat porukat (persujen eduskuntaryhmä) olivat mukana tuhoamassa taksibisneksen.

 4. Ei tainnus sveitsiläiseltä mädättäjänaiselta, joka laitatti hampaansa kuntoon veronmaksajien piikkiin, ja joka suostui sen puolueen ehdokkaaksi joka takaa sille heti ministeripaikan, olla kaikki leegot laatikossa. No, toisaalta, se kmarteli isompia voimia maailmalta ja sen yhden kauden jälkeen lähti takaisin sinne sveitsiinsä kuolemaan ja haisemaan B-kolilta.

  Ehkä nyt viimeisimmätkin muutosta läpiajaneet eduskunnan jäsenet ymmärsivät että kaikki ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla.

 5. ”Omat koirat purivat!”

  Täytyy naisen/tytön olla lievästi sanottuna mieltä vailla, jos tuohon kyytiin aikoo lähteä.

  Tuossa nähdään matujen huomattavasti matalampi kynnys vahingoittaa muitta mutkitta poliisia. Kysessähän oli ”perustilanne”, jossa viinaton perussuomalainen (HUOM!!! EI PUOLUE) ei pyri vahingoittamaan virkavaltaa (ellen ole pudonnut täysin kelkasta) mainitulla tavalla, koska ainakin enimmäkseen tavis-suomalaiset ymmärtävät poliisin väkivaltaisen vastustamisen ja vahingoitusyrityksen tuovan ”kakkua” kumulatiivisesti: Ja poliisilla on ”hevosen muisti”. On täysin eri asia mitä rattijopot, huumekuskit tekevät, sillä heillä normaalista harkinnasta ei ole tietoakaan. Rikostapauksissa panokset ovat niin suuret, että silloin pelataan todella kovaa pelkiä, sillä kovanaamoja ei kiinni jääminen kiinnosta!

Comments are closed.