Free speech 28 syyskuun, 2020

 

Demokraattien presidenttiehdokas Joe Biden on muuttumassa niin seniiliksi, että sitä on vaikea enää pimittää.

 

 

Nyt on käynyt ilmi, että Biden on myös käyttänyt kovaa kieltä armeijasta. Käytännössä kyse oli vain vitsistä. Silloin kun Trump tekee samanlaisia vitsejä, niin valtamedia hysterisoituu. Nyt valtamedia on tietysti hiiren hiljaa.

 

 

Lue lisää:

Heiluttiko Biden tyhjälle kentälle?

 

1 thought on “Joe Biden: Olen ollut senaatissa 180 vuotta

  1. Toivottavasti nimittää lisääkin retardeja armeijan johtoon, sillä muuten sotarikolliset eivät pysähdy ja sotakone suojelee vielä muutaman vuoden sotarikollisia oikeudelta. Kuitenkin jo muutamien vuosien sisällä amerikkalaisia sotarikollisia aletaan pikku hiljaa saattamaan tuomiolle, sillä Yhdysvaltojen oma rahakone on onneksi tuhoutumassa ja he menettävät otteensa kaikista muista maista. Yhdysvalloista tulee Iso-Britannian kaltainen minivaltio jota kukaan ei enää muista, paitsi sairaiden rikosten ja sairaan kulttuurin osalta. Suomessakin pitää perustaa aidatut leirit jonne amerikkalaisia rikollisia aletaan keräämään amerikan imperiumin kaatuessa.

    Miten amerikkalaiset voivat vielä korvata rikoksensa ja mm. Suomestakin varastamansa kulta? Pelkkä rikollinen varaskansa, jota ei pidä päästää Suomeen.

Comments are closed.