Free speech 29 syyskuun, 2020

 

Laiton Lehti on viime aikoina julkaissut entistä enemmän monia mustien tempauksia sisältäviä videoita, koska poliisit ovat väittäneet niiden leimaavan mustia.

 

Oikeudenkäyntejä on tulossa pilvin pimein.

 

Toisaalta on hyvä, että poliisit ovat paljastaneet todellisen karvansa. Esimerkiksi Itä-Uusimaan poliisit ovat avoimesti sitä mieltä, ettei pitäisi lainkaan kiinnittää mitään huomiota rikollisten rotuun tai kansallisuuteen.

 

 

 

Polpon kunniaksi tässä taas mustia leimaava video. Tuleekohan tästäkin syyte?

 

 

Varoitus! Alla olevasta jutusta saa myös mustia leimaavan käsityksen.

 

Mustat kaupassa

 

7 thoughts on “Poliisi: Kansallisuuden kertominen voi leimata ihmisryhmiä! Laiton Lehti lopetettava?

 1. Ei kannata lopettaa laitonta lehteä. Tässä mediassa on erinomaista ja nerokasta tietoa eri roduista.

  On kiistatonta, että perimä määrittää hyvin pitkälle esim. negridirotuisen käytöksen ja olemuksen.

  Esim. neekeri ei voi olla suomalainen ja taas suomalainen ei voi olla afrikkalainen.

  1. Husu on suomalainen neekeri, eikös rotu ole samanlainen sosiaalinen konstruktio kuin on alapääkin vain sosiaalinen konstruktio

 2. Niin, toiset rodut ovat agressiivisempia kuin toiset. Esim. ranskalaiset, italialaiset ja espanjalaiset saavat mielenosoituksia aikaisemmaksi paljon pienemmistäkin asioita kuin suomalaiset tai saksalaiset. Afrikan väestö taas on huomattavasti väkivaltaisempaa kuin eurooppalaiset tai aasialaiset. Ja ne mieluummin hajoittavat kuin rakentavat mitään. Kiinalaiset ja japanilasiet ovat taas paljon ahkerampia kuin europpalaiset tai afrikkalaiset.

 3. The server at patriootti.com is taking too long to respond.

 4. Vitsin öyhöttöjät, meillä on paljon opittavaa heiltä. Esimerkiksi vaikka tuo edistyksellinen housutyyli.

 5. Peittely on lapsellista ja lapsenomaista. Juuri sellaista kuin lapsetkin tekevät ja joiden läpi aikuinen ihminen näkee helposti. ”perinne” on suoraan ent. Neuvostoliitosta eli taas jälleen kerran on kyse kommunismista ja sosialismista! Pravda (oikea) ei edes pystynyt uskottelemaan sanomaan neuvostoihmisille eli maan kansalaisille. He eivät uskoneet mihinkään mitä palturia hallinto heille koetti syöttää. Leikisti kylläkin ”uskoivat” ja pitivät turpansa kiinni, että oma henki ja terveys säilyy. By the way. Urkkijoita ja ”naapurivahteja” olikaimkkialla kuten sosialistisessa paratiisissa kuuluukin olla.
  Se, että poliisikin suoltaa samaa tuubaa kuin valtamediakin ja etenkin Helsingin Sanomat, jotka valkopesevät kaiken mitä ”kunniakansalaiset” tekevät ja peittelevät kuin koira jätöksensä. Tuon kaltainen poliisi voitaisiin sulauttaa edellisiin, joska ovat ”samalla alalla”. Ja näin menneisyydessä kunniakkaan ja rehellisten MIESTEN poliisi uniformun häpäisy voitaisiin lopettaa tai sitten vaihtaa se todellisuutta vastaavaan DDR.n Stasin uniformuihin, joka vastaa yhä suuremman osan kansan käsityksiä todellisuudesta. Todellisuudesta, jota se YKSIN joutuu elämään valtiollisten instituutioiden, valtamedian, viranomaisten, koululaitoksen, kirkon ja oikeuslaitoksen ollessa valheellisessa kulttuurimarxistisessa huume höyryissä vaatien kaiken käytännössä ja joka päiväisenä todellisuutena näkevien ihmisten yhtyvän tähän mielikuvitusleikkiin, jossa ”alastomalla Keisarilla on vaatteet”. Vieläpä sen lain ja pakkovallan keinoin, jota nämä puolimieliset pelletv eivät ole valmiita käyttämään koko ilmion juuri syihin aivan kuten Intiassakaan ei voida ajaa huitsin nevadaan Pyhää Lehmää, joka makaa ja märehtii raukeasti keskellä risteyttä sulkie4n liikenteen totaalisesti!

  Aivan kuten Neuvostoliitossakin kun kommunistisen hallinnon tarjoama ”pravda” eli ”Totuus” on räikeässä ristiriidassa oikean totuuden kanssa, jonka jokainen kansalainen voi nähdä joka päiväisessä elämässään, mikä ei edellytä edes kummoista ”sävelkorvaa”. On silloin koko propakanda yhtä tyhjän kanssa ja saa ihmiset vain traakisuudessaan itkemään ja ”hyvänä päivänä” nauramaan.
  Neuvostoliiton tapahtumia ja hallituksen antamia julkilausumia niin ulkomaillakin kuin sen kansalaisetkin ”lukivat rivien välistä”. bJa niin luetaan NYT Herran Vuonna 2020 Suomessakin!!!

  Mitä tulee ”leimaamiseen”!
  Wanha suomalainen sananlasku sanoo: ”Ei NIMI miestä pahenna. Vaan MIES pahentaa NIMENSÄ!!!”
  miehen ”tilalle” voidaan vaihtaa sana: ”Rotu!”

  Ja jos, joku joutuu epäillyksi pelkästään rotunsa vuoksi rikolliseen tekoon syyttä suotta. Tämä kunnon kansalaisen on syytä kohdistaa syyttävä katseensa OMAN ROTUNSA edustajiin, jotka ovat ”Lianneet pesänsä” niin, että ovat vetäneet koko (suvun) RODUN nimen LOKAAN!!!

  TÄmäkö?!?!?! On sitten VALKOISTEN SYYTÄ!?!?!?!?

Comments are closed.