Free speech 29 syyskuun, 2020

 

Oletko kyllästynyt elämääsi?

 

Äänestä demokraatteja ja muita suvakkeja, niin elämääsi tulee värinää ja vipinää.

 

Hyvällä tuurilla pääset jopa eroon elämästäsi rikastuttavan kokemuksen kautta!

 

 

 

Lue lisää rikastuksesta:

Päivän video: BLM

 

 

5 thoughts on “Demokraattipuolueen aito vaalimainos

  1. Demokraatit ovat suomalaisille vielä parempi kuin Republikaanit. Amerikkalaiset rotusekoittuvat ja häviävät tuhoamasta muiden elämiä. Maailmaan ei tule mitään rauhaa niin kauan kuin rikolliset amerikkalaiset yrittävät jatkuvasti tuhota muut erittäin sairaalla tavalla. Muilla kansoilla sentään on yleensä edes jokin moraali, mutta amerikkalaiset ovat täysin moraalittomia ja sairaita ihmisiä.

  2. Amerikkalaiset yrittävät tuhota meidät suomalaiset puolueesta riippumatta. Ovat aina yrittäneet kymmeniä vuosia ja nytkin vihamieliset amerikkalaiset ovat miehittämässä Suomea ja Saksaa. Amerikkalaiset vannoivat, että Saksaa ei tulla koskaan päästämään vapaaksi. Amerikkalaisten rikollisten tuhoutuminen tulisi nähdä positiivisena ja hyvänä asiana, jonka jälkeen suomalaiset pääsevät vihdoin vihollisemme miehityksestä eroon.

    Miksi emme takavarikoi amerikkalaisilta varastetun kullan arvoa takaisin? Jollainhan heidän täytyy korvata rikoksensa.

  3. Antaa rikollisten amerikkalaisten tuhoutua ja maan palaa maan tasalle. Vaikka Venäjä ja Kiinakin ovat imperiumeja, vapaudumme pian hyvin pian rikollisten amerikkalaisten miehityksestä ja vallasta, sillä Yhdysvaltojen rahakone ja sotakone ovat romahtamassa ja tämä tulee olemaan vapauden hetki meille suomalaisille, samalla kun rikolliset amerikkalaiset vääntävät pitkää itkua kun heidän imperiuminsa kaatuu ja he joutuvat alkamaan korvaamaan kymmenien vuosien rikoksensa.

  4. Hyvä ja totuuden mukainen video. Siis itsessään (totuuden mukainen) se kaikkein suurin rikos!

Comments are closed.