7 thoughts on “Päivän video: Trump-syndrooma

 1. https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/narcissistic-personality-disorder/symptoms-causes/syc-20366662
  🤳
  ”Narcissistic personality disorder — one of several types of personality disorders — is a mental condition in which people have an inflated sense of their own importance, a deep need for excessive attention and admiration, troubled relationships, and a lack of empathy for others. But behind this mask of extreme confidence lies a fragile self-esteem that’s vulnerable to the slightest criticism.”
  🤳
  ”React with rage” ”Have difficulty regulating emotions and behavior”
  🤳
  ”Genetics and neurobiology also may play a role in development of narcissistic personality disorder.”
  🤳
  https://www.psychologytoday.com/us/basics/narcissism
  🤳
  ”It may also manifest as antagonism, fueled by grandiosity and attention-seeking. In seeing themselves as superior, the pathological narcissist naturally views everyone else as inferior and may be intolerant of disagreement or questioning.”

 2. Mikä helvetin mielettömästi kirkuva otus se tämä on? Ja jonkun mielestä mielisairaaloiden tyhjentäminen kaduille oli hyvä ajatus? Kuinka moni on jopa kuollut kun mielisairaat ja rikolliset ovat pilanneet muiden ihmisten elämän ollessaan vapaalla ja heitä ei rangaista? Joko hallinto alkaa pistämään hulluja ja rikollisia säilöön tai kansalaiset tekevät lopulta jotain asialle. Kansalaiset halutaan vielä riisua aseista ja avata rajat totaalisesti massamaahanmuutolle! Kansalaisilla on oikeus nousta vastarintaan hulluja, rikollisia ja maanpettureita vastaan.

 3. Olipa kunnon performanssi. Tälle naiselle ei vissiin demokratia sopinut. Hän haluaa anarkiaa ja diktatuuria.

  No, hänellä on oikeus omaan mielipiteeseensä. Ja sen hän toi esille esimerkillisen hyvin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*