Marco de Wit 30 syyskuun, 2020

 

 

Professorin mukaan nykykouluissa on voimassa viidakon lait.

 

Miksiköhän?

 

Onkohan viidakko tuotu Suomeen?

 

 

Viime viikolla viidakon meininkiä paljastui kahdesta koulusta. Ensin Kytöpuiston koulusta.

 

Päivän kuva

 

Sitten paljastui, että toisessa vantaalaisessa koulussakin oli väkivallalla saatu yksi oppilas tajuttomaksi. Siinä koulussa opettajat kuitenkin tekivät kaikkensa pimittääkseen asian. Eivät edes soittaneet ambulanssia poliisista puhumattakaan!

 

MTV kertoo asiasta sinänsä rehellisesti, mutta ei yritä selvittää pääsevätkö pimittävät opettajat taas kuin koirat veräjästä.

 

Poika menetti tajuntansa väkivallan seurauksena. Tapauksella oli myös silminnäkijöitä. Sivulliset olivat hakeneet koulun opettajan apuun, mutta paikalle ei ollut soitettu ambulanssia tai poliisia. Sekavassa tilassa ollut uhri oli palannut omatoimisesti kotiinsa.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

Lue lisää:

Päivä”kodeissakin” viidakon lait?

 

7 thoughts on “Professori: Nykykouluissa voimassa viidakon lait

 1. Päähän kohdistuneiden iskujen kohdalla on aina syytä harkita vakavasti ambulanssin tilaamista ja terveystarkastusta! Usein potilas joutuu vielä tarkkailuun muutamiksi päiviksi, mutta saatanan horon suvakki-ideologia ja monikulttuurisuuden ihannointi oli tärkeämpää kuin oppilaan henki ja terveys! Suvakit pitää saada helvettiin lasten läheltä! Eihän heillä edes ole omia lapsia, vihaavat lapsia!

 2. Veri vetää. Ihminen on kuitenkin yli 100’000 vuotta elänyt viidakossa mutta nyky koulussa enimmilläänkin vain kymmenisen vuotta.

 3. Koulut ovat kommunistisia indoktrinaatiolaitoksia, sinne ei tule lapsia laittaa. Ulos tulee sitten aaseja, jotka kannattavat rotumikzausta, monikulttuuria, globalismia ja suomivihaa. Ja pikkugreetoja. Feminismiä.

  Kotiopetus on parempi vaihtoehto.

 4. Maahantunkeutujat on ajettava ulos maasta -jok’ikinen!

  Kaikki muut ”toimenpiteet” ovat pelkkää vihollisen propagandaa joka vie meitä yhä syvemmälle etnohelvettiin.

  On aika perustaa maastamuuttovirasto ja aloittaa massapalautukset!

  Se on AINOA keino. Ei helpoin tie mutta pakko tehdä.

 5. Tuo välikysymys:”Miksi, onko viidakko tullut kouluun” kertoo kaiken olennaisen. Juuri tästä on kyse. Rauhallinen yhteiskuntamme on saatu sekasortoon ja pelkotilaan viidakolla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*