2 thoughts on “Musta poikaystävä

  1. Monella miehellä ei ole järkeä päässä, mutta ei ole kaikilla naisillakaan. Jos kannattaa avoimia rajoja ja on rotusekoittelun ja mustan tai lähi-itäläisen munan perään, niin ottakoot koko paketin sitten mitä siihen kuuluu, mutta älkööt tuoko kultapalleroitaan muiden keskuuteen. Muuttakoot jotkut valkoiset naiset afrikkaan ja lähi-itään. Iso osa valkoisista naisista on mielenvikaisia ja pienellä osalla on vielä järki päässä.

  2. Ehkä rouvan tekemä pöperö ei ollut maistuvaista ja tässä muistutettiin että naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä. Toisaalta, naapureita saattoi häiritä miehen mölyäminen ja siksi he tulivat lopettamaan riitelyn. Ja loppuihan se.

    Valkoiset naiset eivät vaan ymmärrä että he eivät koskaan saavuta tasa-arvoa erirotuisissa suhteissa. Menivätpä he parina tai yksin minne tahansa, jokainen ryhmä yhteiskunnassa katsoo heitä aina vinoon. Eivätkä he ole hyväksyttyjä kummankaan rodun piirissä varauksetta.

    No, ehkä tämä nainen tekee jatkossa paremman makuista pöperöä tai sitten muuttaa pois.

Comments are closed.