Free speech 2 lokakuun, 2020

 

Mistä tunnistat valeoppositioon kuuluvan valekansallismielisen?

 

Siitä, että hän vastustaa erittäin kovaan ääneen muslimien harjoittamaa poikien ympärileikkausta ja eläinten halal-teurastusta, VAIKKA samaan aikaan on hiirenhiljaa juutalaisten paljon raaemmasta poikavauvojen ympärileikkauksesta ja kuvottavan sairaasta eläinten kosher-teurastuksesta.

 

Kaiken kukkuraksi mielisairaat juutalaiset rabbit vielä imevät poikavauvan penistä ympärileikkauksen jälkeen!

 

Kuvassa linkki Partisaaniin

 

 

Monet islamistiset tavat ovat siis todella sairaita, mutta ainakin muslimit yrittävät edes jollain tavalla hieman rajoittaa poikien ja eläinten kiduttamista, kun taas uskontoonsa uskovat juutalaiset oikein nauttivat erittäin sairaasta poikaVAUVOJEN silpomisesta ja imemisestä sekä eläinten tarkoituksellisesta ja pitkään kestävästä äärimmäisen julmasta kiduttamisesta.

 

[Huomio valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen! Huomaa miten Laittomassa Lehdessä TAAS sanotaan vauvojen ja eläinten kiduttamisen olevan sairasta. Nyt syytettä vihdoin kehään! Ehkä saadaan taas kiduttaminen KKO-mafian juutalaistuomarin ja hänen kaveriensa valkopestäväksi.]

 

KKO-mafia lakkautti Suomen yhdistys- ja sananvapauden. Myös Laiton Lehti lopetetaan?

 

Valekansallismielinen ei uskalla kritisoida juutalaisia, koska he ovat jumalan valittu kansa. Eikä vain pyhä, vaan myös rikas. Monet juutalaiset ovatkin niin rikkaita, että rahoittavat valeoppositiota eli valekansallismielisiä poliitikkoja. Ja nämä ottavat rahan vastaan, vaikka Israel on liitossa islamistisen Saudi-Arabian kanssa!

 

Paras – tai siis kauhein – esimerkki sionistisesta valeoppositiosta ovat persut, jotka kyllä pitävät kovaa meteliä islamisteista, mutta ovat olleet hiirenhiljaa sionistien törkeyksistä.

 

Tämän takia persut – kokoomuksesta puhumattakaan – eivät ole uskaltaneet pitää kovaa meteliä pikkupoikien silpomisesta. Niinpä ainoa järjen ääni tässä asiassa on tullut vihreistä!

 

Rohkea vihreä, Eva Tawasoli vastustaa kaikkia ei-lääketieteellisiä ympärileikkauksia

 

Vuosien ajan aitokansallismieliset ovat raivoisasti painostaneet persuja tekemään oikeasti jotain pikkupoikien ympärileikkausten lopettamiseksi. Viime viikkoina onkin alkanut tapahtua, kun moni johtava persu on vihdoin alkanut puhumaan asiasta eduskunnassa.

 

Mutta sitten tuli kylmä suihku.

 

Eli juutalainen vastaisku.

 

Monet juutalaiset ovat raivoissaan alkaneet lobata persuja perääntymään. Erityisesti painetta on pistetty persujen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Taviolle.

 

 

Ja kas kummaa. Tavio on nyt alkanut selittämään, että kyllä hän vastustaa kotona tehtäviä ympärileikkauksia.

 

Eli siis lääkärillä tehtävä silpominen on OK???

 

 

Eli persujen eduskuntaryhmän puheenjohtaja siis puolustaa sekä juutalaisten että islamistien harjoittamaa pikkupoikien silpomista!

 

Vai selittääkö Tavio, että islamistit eivät saa silpoa, mutta juutalaiset saavat!?

 

 

Alkavatko persut myös seuraavaksi selittämään, että kyllä tyttöjenkin silpominen on sittenkin OK, kunhan se vaan tehdään lääkärissä??

 

 

Tavion kanta on niin älyttömän ristiriitainen, että se kertoo hänen olevan poliittinen prostituoitu.

 

 

Ei siis ihme, että heti kun äärisionistinen KD-kansanedustaja Antero Laukkanen kritisoi persuja, niin eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tavio antautui.

 

 

 

 

 

 

Tavion asenne ei ole yllätys ottaen huomioon, että monet pitävät häntä myös Israel Ensin -persuna. Tavio on tunnettu jatkuvasta holohölöttämisestään. Tiettävästi hänen luonaan eduskunnassa myös toistuvasti vierailee hysteerisiä äärisionisteja.

 

 

Tavio ei ole pelkästään sionisti, kuten monet muutkin persut, vaan hän on Tynkkysen tavoin ns. Pride-sionisti.

 

Perverssillä logiikallaan Tavio ja Tynkkynen lisäksi fanittavat etnovaltio Israelia samalla kun kavahtavat suomalaista etnonationalismia.

 

Persujen Sebastian Tynkkynen taas homorummuttaa

 

 

Yhdessä Tynkkysen kanssa Tavio on vuodesta toiseen mädättänyt persuja homoagendalla ja kulttuurimarxismilla samalla kun valheellisesti esiintyvät kansallismielisinä. Molemmat ovat innoissaan, että Israelin Tel Aviv on homojen ja muiden pridettäjien pääkaupunki.

 

 

Gay Pride Parade, Tel Aviv 2019. Kuvassa linkki mfa.gov-sivustoon

 

 

Taviolle raha ja valta on aina ollut tärkeämpää kuin kansa. Siis Suomen kansa. Israel toki ensin.

 

Tavio on ostettavissa, kunhan hinnasta sovitaan. Persuissa sitä saa mitä tilaa.

 

Persunuoret Soinin jalanjäljillä: Eivät myy persettään!

 

 

Ja kuka maksaa eniten? Tietysti sionistimiljonäärit.

 

Laiton Lehti on jo pitkään korostanut, että Tavio on myös pitkään pyörittänyt persujen likaisten työn osastoja, joiden tarkoitus on tuhota anti-sionistiset aitokansallismieliset. Lue lisää:

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

Päivän kuva

 

 

9 thoughts on “Persujen Ville Tavio puolustaa poikavauvojen silpomista

 1. Tavio fanittaa myös muiden tavoin poliisivaltiolakipakettia ja poliisivaltiota. Kyse ei ole pelkästä fanittamisesta, vaan Tavio ja monet muut persut tekevät mitä tahansa rahasta, kuten myös Jussi Halla-aho. Kyseessä ovat äärimmäisen kierot ja epärehelliset ihmiset, myrkylliset mutanttinoidat, jotka ajattelevat vain itseään, rahaa ja valtaa. Ei heitä kiinnosta oma geneettinen ryhmä ja sen säilyminen!

  1. ”Ei heitä kiinnosta oma geneettinen ryhmä ja sen säilyminen!”

   Persut ovat aina olleet suomalaisen vihollisia.

   Hedelimistään puu tunnetaan, vai mitä Tynkkynen.

 2. Onhan se todella kummaa, että poika pitää yhdistää isäänsä(Jumaan) ympärileikkauksella.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

 3. Persut myy persettään ja silpoo (pikkruisia) peniksiään -huorat tekevät rahasta mitä tahansa.

  Melkoinen puuhastelukerho. Aiheuttaa meissä aitosuomalaisissa melkoista myötähäpeää…vai onko juuri se kenties tavoitteena? Aidon vastarinnan tukahduttaminen masentamalla?

  Ei tule onnistumaan! Päinvastoin!

 4. Äärijuutalaiset ja äärimuslimit molemmat hyötyvät toisistaan ja ovat usein myös toistensa liittolaisia. Sekä äärijuutalaiset, että äärimuslimit haluavat, että heitä ja uskontoja ei saa kritisoida ja heistä ei saa puhua, molemmat hyötyvät avoimista rajoista, ympärileikkaamisesta, äärijuutalaisten ja äärimuslimien kosher ja halal-jutuista jne.

 5. Eli saavatko äärijuutalaiset Tavion mukaan imeskellä pojan penistä lääkärin kanssa, mutta ei ilman lääkäriä? Täysin sairasta ja kuvottavaa imeä pikkupojan penistä.

 6. Tynkkynen on erittäin näkyvästi ja jyrkästi ottanut kantaa ympärileikkauksiin mm. Instagramissa.

  1. Jep. vihdoin. Tynkkynen on kulttuurimarxistinen äärisuvakki (pridetys, homoadoptio, jne.) ja sionisti (fanittaa Saudien/islamistien kanssa liittoutunutta Israelia ja hiljaa hirviömäisestä kosherista), mutta nähtävästi ei niin ostettu kuin Tavio, joka välittömästi muuttaa mielipidettään isäntiensä käskystä. Tynkkynen voi olla umpikiero homoagendaa täysillä ajava sionistipoliitikko, mutta ei sentään mikään prostituutti eikä myöskään tue persujen väkivaltaisia likaisen työn osastoja, kuten Tavio.

 7. Tämä Ville Tavio on samaa jengiäkö kun Carlos Iwari,Jyrki Åland,Katja Nummenranta…todennäkösesti alkoholisti…Markku Mylläri Ruotsista kuuluu samaa porukkaa…Carlos tuli aikanaa maidanille ja paljastu tosi myyräksi…..miul ei oo muuta sanottavaa et Kankkusen Samin sanoilla et Marco on suomen kovin jätkä….TULEHA MARCO KEHII SINUA KAIVATAA

Comments are closed.