3 thoughts on “Turussa uusi kurkunleikkaaja-yksittäistapaus?

  1. ”Älkää näyttäkö tällaista lapsille.” Kuinka lapsellista!

    On vain parasta totuttaa lapset mahdollisimman aikaisessa vaiheessa MONIKULTTUURISUUDEN paratiisimaiseen auvoon!
    Sillä TÄMÄ on heidän tulevaisuutensa ja joka päiväistä elämää monikulttuurisessa klaanien ja rikastaja kriminaali jengien hqallitsimissa ”suomalaisissa kaupungeissa ja kautta koko ent. Suomen niemen!

    Siis aivan kuten Ruotsissa tänä päivänä tapahtuu joka minuutti, tunti, päivä ja yö kehareiden tekemiä raskaita henkirikoksia, raiskauksisa, ryöstöjä ja pahoinpitelyitä ulottaen rikolliset lonkeronsa aina yhteiskunnan huipulle saakka, josta vähäisin ei ole Ruotsin mädännäisyydestään turvonnut ”ruho” eli feministihallitus pääministerinään ent. hitsari Stefan Löfven (S), jonka aivotoiminta ja kaikki teot keskittyvät ns. ”rasismin” ja ”äärioikeiston” metsästämiseen, jonka tuo globalistien tahdoton ja lahjoma surkimus voi vain projisoida herneen kokoisten aivojensa tuotoksena.
    Ja loppupäässä kaikki tuo ”bidemiläinen” houreen, johdosta onnistuu tekemään vain tavallisten ruotsalaisten elämästä yhä enemmän pohjois-korealaisen esikuvan kaltaista, joka on globalistien ja veri-kommunistien yhteinen märkä uni, jossa vain harvat ja valitut saavat elää yltäkylläistä vapaata sekä etruisuuksia täynnä olevaa elämää leikitellen kuin muinaiset Rooman vähämieliset Keisarit ihmisten elämällä ja kuolemalla, jonka voi määrittää vain pukalon pienellä liikkeellä!

  2. Poliisit tässä pitää saada ankarille tuomioille maanpetoksesta ja kansanmurhasta. Vielä saadaan. Olivat varsinkin 2015 suojelemassa kansanmurhan toteuttamista, toivat murhaajia maahan ja tekivät kaikkensa pimittääkseen hirvittävät tapahtumat. Älä koskaan luota poliisiin. Poliisi on vihollisesi! Kaikki nykyiset poliisit ovat poliittisia poliiseja, maanpettureita ja kansansa murhaajia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*