Marco de Wit 4 lokakuun, 2020

 

 

Täysin rauhanomaiset mielenosoittajat kokoontuivat Tampereen keskustaan. He eivät häirinneet liikennettä eikä ihmisiä.

 

Mielenosoittajat eivät kuitenkaan tällä kertaa olleet poliisin Antifa-kavereita, vaan vaikuttivat kansallismielisiltä. Tämä sai poliisin hätätilaan.

 

Mielenosoitus ei kuitenkaan kestänyt kauaa, vaan mielenosoittajat lähtivät marssimaan keskuspuistoa kohti. Poliisi yritti estää marssijoiden etenemisen, mutta ei siinä onnistunut. Niinpä poliisit sitten jahtasivat mielenosoittajia pitkin poikin katuja ja puistoja.

 

 

 

Katso myös:

 

Kuvassa linkki Partisaanin sivustoon

 

 

 

9 thoughts on “LIVE: Vastarinnan(?) mielenosoitus. Poliisi jahtaa mielenosoittajia!

 1. Tästä pitää tehdä eduskuntakysely. Mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä poliisiväkivallan vähentämiseksi ja rauhallisten mielenosoitusten suojaamiseksi.

 2. 🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮
  ✊🏻 🇵 🇦 🇷 🇹 🇮 🇸 🇦 🇦 🇳 🇮 🇱 🇮 🇻 🇪 🇹 🇦 🇲 🇵 🇪 🇷 🇪 👏🏻
  🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮

 3. Rohkeita ja yritteliäitä kansallismielisiä nämä Vastarintaliikkeen miehet ja naiset! Rikolliset miehittäjämme, amerikkalaiset, britit ja neuvostoliittolaiset ovat tuhonneet kansallismielisyyttämme, kansallismielisiä ryhmiämme ja liikkeitämme, mutta aito kansallismielisyys ja vapaus ovat nousemassa radikaalien kansallismielisten ansiosta.

  Operaatioiden taustalla on vihollisemme ja miehittäjämme Yhdysvallat ja Naton länsiliittouma, joka on koko ajan 1945 jälkeen tehnyt kaikkensa tuhotakseen eurooppalaiset kansallismieliset ja itsenäiset kansat. Monet amerikkalaiset ovatkin joutumassa koville tuomioille ja täysin asiallisille leireille vallankumouksen jälkeen. Amerikkalaiset itse eivät anna minkäänlaista sympatiaa, sääliä ja armoa vihollisilleen suomalaisille.

 4. Poliisi onkin poliittinen poliisi. Poliisin tehtävä on turvata rahaeliitin valta ja edut, sekä toteuttaa näiden käskyjä yhdessä oikeuslaitoksen kanssa. On täysin selvää miten poliisilla on eri lait eri ryhmille, riippuen kuka olet. Myös jos olet Naton länsiliittouman liittolainen, saat tehdä vapaasti rikoksia ja oleskella Suomessa, eikä poliisi puutu tekemisiisi. Tämän takia Suomeen on tullut Natoon ja sionisteihin liittyvää huumekauppaa ja terroristiryhmiä.

 5. https://twitter.com/KeithWoodsYT/status/1312733373002063873
  🇬🇧
  https://twitter.com/thisislaurat/status/1312737514050981888
  🇬🇧
  https://www.partisaani.com/news/culture/2020/10/03/awakening-konferenssia-siirretaan-jalleen/
  🇬🇧
  https://rationalwiki.org/wiki/Laura_Towler
  🇬🇧
  ”Towler is ”A former army cadet and politics graduate, since 2017 she was an editor of the white nationalist/alt-right news website, Defend Evropa”
  🇬🇧
  https://www.defendevropa.com/2020/more/awakening-conference-laura-towler/
  🇬🇧
  January 18, 2020 ”I’m very proud of my northern (and also my working class) background. I’m actually from West-Yorkshire, but in York (which is in North Yorkshire), the city is rich with Viking history.”

 6. https://twitter.com/2tweetaboutit/status/1312659931837992961
  July 3, 2020
  http://www.renegadetribune.com/we-were-never-asked/
  🇬🇧
  https://www.patrioticalternative.org.uk/we_were_never_asked
  🇬🇧
  August 24, 2019 ”We Were Never Asked is a piece of activism that was carried out by Laura Towler, Mark Collett and approximately 40-50 volunteers on 24th August, 2019.”
  🇬🇧
  https://wewereneverasked.co.uk/documentary

 7. Miten voimme koskaan saattaa vihollisemme vastuuseen toisen maailmansodan voitettuaan? Katsokaa mitä tuhoa he ovat saaneet suomalaisten henkiselle tasolle. Voitettuaan toisen maailmansodan rikolliset miehittäjämme aloittivat ”denatsifikaation”. He aloittivat Suomessa tuhoamalla suojeluskunnat ja lotat. Sitten he aloittivat ottamaan Suomen puolueet haltuunsa, korruptoimalla ja mädättämällä, sekä tuhoamalla Suomen poliittiset liikkeet. Amerikkalaiset saavat mädäntyä syvimmässä helvetissä sairaista mielistään. Todella sairas kansa. Lähtikö Iso-Britanniasta kaikki mielisairaat ja psykopaatit Amerikkaan? Muulla amerikkalaisten kuvottava sairaus ei selity.

 8. 🇦🇹 bing.com/translator: "Punavalkoinen lippumeri: 400 patrioottia marssi Wienin läpi"💮 sanoo:

  🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹
  🦅 Rot-weiß-rotes Fahnenmeer: 400 Patrioten zogen durch Wien 🦅
  🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹
  🦅
  https://www.tagesstimme.com/2020/10/04/rot-weiss-rotes-fahnenmeer-400-patrioten-zogen-durch-wien/
  🦅
  bing.com/translator/
  ”mielenosoittajat kantoivat julistetta, jossa luki ”Pysäytä väestönvaihto”. Äärivasemmistolaisten saarrot pystyivät pysäyttämään mielenosoituksen vain lyhyeksi aikaa, ja poliisi hajotti ne. Sen lisäksi mielenosoituksessa ei ollut häiriöitä. Paikalla oli huomattavasti vähemmän vasemmistolaisia kuin patriootteja.”
  🦅
  ”Siitä huolimatta pienelle patrioottiryhmälle syntyi seuraava vaarallinen tilanne: Herrengassessa noin 50 vasemmistolaisen ääriliikkeen kortteli siirtyi kohti kuutta patrioottia, jotka muodostivat ketjun kujan yli. Poliisit lähestyivät juoksussa ja saapuivat vasta, kun naamioituneet miehet seisoivat vain noin kaksi metriä kuuden patrioottien edessä. Tapaus on dokumentoitu tähän videoon.”
  🦅
  https://www.youtube.com/watch?v=MVj1V_UYjfw
  🦅
  Oct 3, 2020 Esterreicherr: ”POLIZEI Großeinsatz in Wiener Innenstadt |03.10.2020”
  🦅
  ”Am 03.10.2020 wurde der 1. Bezirk in Wien zur Demozone. Die Polizei war im Großeinsatz und versuchte ein direktes aufeinandertreffen
  der verschiedenen Gruppierungen zu vermeiden.”

 9. Aitoa toimintaa. Ilmastonmuutos on suuri kusetus. Suomalaisten kansanmurha sensijaan on parhaillaan käynnissä ja (((globalistien))) verenhimo yltyy päivä päivältä hurjemmaksi.

  Tämä ei ole elokapina. Tämä on ELOONJÄÄMISKAPINA!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*