2 thoughts on “Joka äidin painajainen (K21)

  1. Tämän vaavin suojelusenkelillä pitää kiirettä! Mutta minkäs teet kun joidenkin on pidettävä yhteiskuntaa pystyssä sellaisessa stressi tilassa, ettei enää omia penskojaan muista varjella sen ”sata lasissa”, mikä on vähimmäisehto kersojen kanssa.

    Ai, ne muutko? Ne riehuvat kaduilla ja ryöstävät, polttavat, murhaavat,hakkaavat ihmisiä, särkevät yhteiskunnan omaisuutta ja ovat ”syrjäytyneitä” kun mikään muu ei ole kiinnostanut kuin ganstailu aseen kanssa somessa-. Ja kaikki tämä vain siksi, että he ovat niin perkeleen laiskoja ja aina pirujansa täynnä, että olo valkoisten rinnalla ottaa päähän kun valkoiset omistavat syntymälahjanaan ”valkoisen ylivallan”, jota AHKERUUDEKSI ja TÖISSÄ KÄYMISEKSI kutsutaan!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*