Marco de Wit 5 lokakuun, 2020

 

Valtamediassa on aina valtava itku ja poru, kun aseistautuneet valkoiset militiat järjestävät marsseja.

 

Sitten kun mustat järjestävät samanlaisia marsseja, niin valtamedia ja suvakkipoliitikot ovat hiirenhiljaa.

 

Siis siitäkin huolimatta, että nämä mustat militiat ovat huomattavasti aggressiivisempia, sisältävät paljon sarjarikollisia ja avoimesti vaativat itselleen omaa valtiota.

 

 

 

 

Valtamedia on hiljaa siitä huolimatta, että musta militia on tunnettu huonosta organisaatiostaan ja toistuvasta turhasta ammuskelustaan. Tämänkin marssin yhteydessä tapahtui taas jotain vaarallista.

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Musta militia marssii ja ammuskelee Amerikassa. Valtamedia hiirenhiljaa

  1. Oma valtio mustille. Hetkinen … Odotappas. Sehän on jo olemassa.

    Liberian tasavalta on valtio Länsi-Afrikassa Atlantin rannikolla. Se rajoittuu Guineaan, Sierra Leoneen ja Norsunluurannikkoon. Liberia on Afrikan vanhin tasavalta ja sen toiseksi vanhin itsenäinen valtio Etiopian jälkeen.

    Kun Yhdysvallat (American Colonization Society) lähetti vapautettuja orjia Liberiaan, ei kestänyt kauan ennen kuin entisistä orjista tuli orjien omistajia ja alkuperäiskansa tehtiin orjiksi. Nämä Liberian amerikkalaiset, jotka olivat 10%:n vähemmistö maassa, onnistuivat orjuuttamaan koko muun väestön, jota he pitivät vähä-älyisinä villeinä.

  2. Ei valkoisissa militioissa vain yksinkertaisesti tapahdu mitään tällaista. Musta militia vaatii Teksasia itselleen ja valkoisia maksamaan heille rahaa, vaikka valkoiset eivät edes omistaneet orjia. Irlantilaisia vietiin orjiksi ja pakotettiin orjanomistajien toimesta afrikkalaisten orjien raiskattaviksi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*