Free speech 6 lokakuun, 2020

 

 

Tämän viikon suurin uutinen on Elokapina-terroristien isku.

 

Yle ja Ohisalo paniikissa: Poliisi kaasutti autotien tukkineita ekoterroristeja

 

 

Moni epäili, että vihreä sisäministeri Ohisalo tulee olemaan terroristien puolella ainakin käytännössä.

 

Harva kuitenkaan arvasi, että näin avoimesti. Ohisalo nimittäin kieltäytyy tuomitsemasta terroristien tapaa katkaista autoteitä menemällä vaarallisesti istumaan keskelle tietä.

 

 

Kaiken kukkuraksi myös vihreä valtakunnansyyttäjä jahtaa nyt poliisia.

 

Tässä videossa näkyy hyvin kuinka toivotonta oli kantaa pois mielenosoittajia. Aina kun kannoit pois yhden, niin pari tuli tilalle.

 

 

Maailmalla kadunvaltaukset ovat yleisiä, kuten myös kaasuttaminen.

 

 

Lue lisää:

Video: Helsingin poliisi kaasuttaa terroristeja

 

 

7 thoughts on “Sisäministeri Ohisalo puolustaa ekoterroristeja!

 1. Rikollisia terroristeja saa kaasuttaa. En tule noudattamaan rikollisen hallinnon käskyjä, jotka ovat aivan erit riippuen poliittisesta mielipiteestä. Olemme palanneet rikollisten miehittäjiemme Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Neuvostoliiton rikolliseen kantaan jossa suuren rahan kapitalismi ja suuren rahan kommunismi ovat ok, mutta kaikkk Saksan ja Suomen kansallismielisyys, identiteetti ja vapaus tulee tuhota. En tule tottelemaan miehittäjiemme rikollisia käskyjä ja tulen tekemään kaikkeni, että vielä lopulta rikollinen miehittäjämme tullaan karkottamaan ja tuomitsemaan ankarasti, sekä Suomi saa itsenäisyyden ja vapauden takaisin. Mitä Ohisalo sanoo on vain miehittäjiemme 1945 sodan voiton pitkää jatkoa. Emme koskaan olleet vapaita sodan jälkeen, vaan miehittäjämme on koko ajan toiminut taustalla nukkemestarina.

 2. Rikolliset maanpetturit ja kansanmurhaajat saadaan ennen pitkää vastuuseen. Se että rikolliset poliisit ja oikeuslaitis suojelevat rikollista eliittiä ei merkitse mitään. Ankarat tuomiot tulevat monille rikoksia tehneille.

 3. Olen miettinyt näiden ekoterroristien ajatuksenjuoksua joka on vähintäänkin epälooginen ja täynnä epäjatkuvuuskohtia.

  Ensiksikin, niidenhän mielestä kaupungit ovat saastuttavia ympäristöjä autoineen. No, jos ne kerran ovat saastuttavia ja myrkyllisiä, miksi niissä pitää asua? Mikseivät ne muuta maaseudulle ja erkaannu järjestäytyneestä yhteiskunnasta? Jätä niitä saastuneita kaupunkeja ja anna sielä olevien ihmisten kuolla saasteisiin?

  Ai niin, mutta sehän vaatisi rahaa jotta voisi ostaa jotain. Ja koska ei olla halukkaita tekemään töitä, ei ole rahaakaan. Ja toisaalta, maaseudulta puuttuvat kaikki ne diskot ja kuppilat jotka ovat ”kaupungin olohuoneita”. Maaseudulla joutuisi olemaan oman perheensä tai tuttavapiirinsä kanssa keskenään.

  Maaseudulla joutuisi myös tekemään töitä lämmityksen eteen. Ei olisi saastuttavia kaukolämpövoimaloita jotka antavat asuntojen lämmityspattereihin ja suihkuveteen lämmintä vettä. Sielä joutuisi itse polttamaan roskia ja tekemään polttopuita tai sitten Linkolalaisittain: Asumaan kylmässä talossa.

  Sitten tämä toisten ihmisten elämän vaikeuttaminen. Ne toiset ihmiset kuitenkin tekevät työtä ja rahoittavat näiden ekoterroristien elämänlaadun veroillaan. Miksi siis niiden ihmisten elämää pitää hankaloittaa esim. tukkimalla liikenne? Eihän eläinkään pasko sinne mistä se syö. Miksi nämä sitten?

  Kun kaikkinensa tarkastelee näiden ajatuksenjuoksua niin se on luonnonlaeistakin niin vieraantunut että ei voi käsittää miten nuo ovat ylipäätään selvinneet hengissä tähän asti. Darwinismin mukaan luonnon olisi tullut hoitaa jo ongelma. Mutta silti ne ovat meidän ongelmiamme.

 4. Tuota 2017 suomi ensin ry marco de witin johdolla teki laillista mielen osoitusta…poliisi hyökkäsi kesäkuussa suomi ensin leirille täysin laittomasti….suomi ensin ei ollut missään tiellä vaan rautatientorilla…tämän poliisi hyökkäyksen vastuu henkilöt lasse aapio,jari taponen pitää saada vastuuseen…siinä rikottiin lakia…videot löytyy

 5. Kyse on siitä, että olemme siirtyneet klaanihallintoon. Siinä kuka tahansa henkilö tai mikä tahansa mielipide tuomitaan jo pelkästään sillä perusteella, että esittäjä ei ole klaanin jäsen.

  Demokratian vaihtuminen klaanihallintoihin on globaali ilmiö. Katso USA, katso Ruotsi, katso minne vain. Mitä näet: klaanit hallitsevat alueitaan, mitkä isompia mitkä pienempiä, mutta ilmiö on sama.

  – Tuomioistuimessa tuomari kysyy, kuulutko meihin vai kuulutko niihin? – Tuomio tulee sen mukaan.
  – Kaupan kassalla kysytään, onko otsaasi tatuoitu klaanin merkki, onko kasvosi naamioitu, onko huntu riittävän peittävä. – Vasta sitten saat oikeuden ostaa ruokaa.
  – jne.

Comments are closed.