Marco de Wit 6 lokakuun, 2020

 

Obaman synnyttämälle suvakkiaallolle ei näy loppua. Amerikassakin suvakit muuttuvat vain hullummaksi. Tässä anarkistit raivostuvat kun nuori nainen kantaa Amerikan lippua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Suvakit raivostuvat Amerikan lipusta

  1. Kunhan amerikkalaiset pitävät rikollisen miehittäjälippunsa kaukana Suomesta niin kaikki on hyvin. Rikollinen miehittäjä Yhdysvallat pitää ajaa ulos Suomesta, säilöön leireille ja koville tuomioille. Yhdysvaltojen suomalaiset petturikätyrit koville tuomioille ja ”liittouma”, sekä poliisivaltioyhteydet poikki Yhdysvaltoihin ja Naton länsiliittouman terroristiliittolaiset ja huumekauppa ulos Suomesta. Suomen kautta pyöritetään myös Naton länsiliittouman rikollisia bisneksiä, joita Suomi ei halunnut lähteä tutkimaan, koska olemme ”liittolaisia”. Kuka kysyi Suomen valkoiselta kansalta haluammeko olla rikollisen Yhdysvaltojen orjakansa? Ei kukaan! Amerikkalaiset välittömästi ulos Suomea miehittämästä ja petturit tuomiolle!

  2. Vaikka suvakit ovat täysin mielisaita, niin jokaista tervettä ihmistä pitäisi oksettaa ja kuvottaa Yhdysvaltojen ja Israelin lippujen näkeminen. Kuvottavia ja täysin rikollisia, täysin moraalittomia roskavaltioita. Koko Yhdysvallat vain irti normaaleista ihmisistä. Emme menetä mitään. Ainoastaan saamme kun eivät tuo sairasta ”kulttuuriaan” takaisin eurooppaan. Amerikkalaiset eivät ole 1700-luvun jälkeen saaneet mitään hyödyllistä ja tervettä aikaan. Kaikki hyödyllinen mitä he ovat tehneet ovat olleet muiden kansojen tekemiä. Yhdysvaltojen nykyinen toimiminen perustuukin siihen, että he pyrkivät varastamaan muilta, koska he eivät itse osaa tehdä mitään.

  3. Nämä ihmiset ovat varmasti onnellisia ja elävät unelmaansa. Ovathan he Amerikan Yhdysvaltojen asukkaita. Ja joka ilta he menevät hymyillen nukkumaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*