Marco de Wit 6 lokakuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Lukija kirjoittaa:

 

Nämä rohkeat katoliset kristityt ovat järjestäneet mielenosoituksia ja tapahtumia mm. homoseksuaalisuutta, feminismiä, ns. relatismiaivopesua jne. vastaan ja perinteisten perhearvojen, sekä kristinuskon puolesta.
He keräävät ympärilleen myös mielenvikaisia noitia, jotka alkoivat tässä tapahtumassa haukkumaan kuin koirat, kirkumaan hysteerisesti ja heilumaan kuin riivatut.

 

 

Tohtori Edward Duttonin mukaan nämä ovatkin oikeita keskiaikaisia noitia, jotka olisi keskiajalla karkoitettu, poltettu roviolla tai hirtetty. Satojen vuosien aikana ja varsinkin teollisen vallankumouksen myötä tapahtui kuitenkin myrkyllisten mutanttinoitien tsunami.
Myrkyllisiä mutanttinoitia on pesiytynyt joka puolelle, esiintyen myös uuskonservatiiveina. Tohtori Edward Dutton on onneksi luennoinut mistä myrkylliset mutanttinoidat voi tunnistaa.

 

Lue lisää Duttonista ja noidista:

Noidat jälleen vauhdissa

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Vanhakatoliset vs. noidat

  1. Myrkyllisiä mutanttinoitia? Marcon mielenterveys järkkyy koko ajan enemmän, vaikka olisi jo aika päiviä sitten luullut että raja on tullut vastaan. Mene hyvä ihminen hoitoon, kauheaa että sun perhe joutuu elämään tuollaisen sekopään kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*