Marco de Wit 7 lokakuun, 2020

 

 

Viimeisen kymmenen vuoden mielipuolinen suvakkiaalto ei olisi voinut pankkiirien ja valtamediankaan tuella yltyä niin voimakkaasti ilmen naisten enemmistön tukea.

 

Miksi siis niin monet naiset ovat sekopäisiä?

 

Yksi syy on naisten enemmistön taipumus tulla helposti aivopestyksi.

 

Ovatko naiset hulluja? Naisen logiikka ja sukupuolten sota

 

On kuitenkin myös muita syitä. Yksi selkeä syy on lääkitys. Hyvin monet naiset ovat jonkinlaisessa lääkityksessä.

 

Pahinta on, että lääkitykset vain lisääntyvät. Voimakkainta kasvu on tietysti naisille ja varsinkin vanhemmilla naisilla.

 

 

 

Vanhemmilla naisilla lääkitys selittyy osittain vaihdevuosioireilla. Nuorilla naisilla se lisääntyy muuten vaan ollen yli kaksinkertainen miehiin verrattuna.

 

 

 

 

Lue lisää:

Amerikan suvakit hysteerisenä RBG:n kuolemasta

6 thoughts on “Miksi niin moni nainen on sekopää?

  1. Olen samaa mieltä. Kun tiedetään e-pillereiden olevan niin voimakkaita hormooneja että ne kontrolloivat voimakkaammin elimistön toimintaa kuin aivoimpulssit määräisivät, ei ole ihme että suurin osa ”Triggeströmeistä” on e-pillereiden syöjiä.

   Lääkärit eivät juuri välitä pillereiden aihetuttamista sivuoireista kun kirjoittavat jo 13 vuotiaille e-pillereitä kuukautiskipuihin. Näin ihmisen oman käynnistymässä oleva hormoonituotanto vääristetään pilleri-hormooneilla, eikä elimistö koskaan tiedä mihin suuntaan hormoonien tulisi kehittyä tai mikä on se oikea hormoonitasapaino.

   Sitten löydetään se ”maailman ihanin mies”, mennään naimisiin ja tehdään lapset. Ja kas kummaa, kun viimeisen lapsen imetys loppuu, hormoonit koittavat hakeutua entiselle tasolleen. Mutta koska ne eivät tiedä mikä on normaali taso, heilahtelu avaa naisen silmät ja hän huomaa elävänsä keskellä velkahelvettiä isoksi kasvaneen idiootin kanssa. Ja edessä on riitaisa ero.

   Sen lisäksi että e-pillerit aiheuttavat rikkinäisiä perheitä ja ihmisiä jotka joutuvat syömään lopunelämäänsä tasoittavia hormooneja, ne aiheuttavat kuolemia, veritulppia ja halvauksia. Siitä huolimatta, lääkäri kirjoittavat näitä alle 21 vuotiaille, koska saavat jokaisesta lunastetusta paketista rojalttinsa.

   Ja kamalintahan tässä on se että naiset vielä menvät tähän halpaan ja maksavat siitä vetoamalla ”Minulla on päätäntävalta omasta vartalostani”. Maksavat siitä että saavat maksimotua elämän mittaisen kurjuutensa. Voi sentään.

 1. Kuinka yhden kylkiluun ympärille on saatukaan kääräistyä niin paljon pahaa! Vai oliko miehen kaikki hulluus koottu juuri siihen?

 2. Naiset ovat Aina olleet herkkiä, ei siihen mitään tutkintoa tarvitse huomatakseen sen. Taivaan isä tietää….kaiken.

 3. Globalistien ja suvakkien aivopesu on monella tapaa syy valkoisten naisten hulluuteen. Monet naiset heräävät lopulta haluun saada lapsia,utta he saavatkin enää hyvin vähän lapsia tai jäävät jopa kokonaan lapsettomiksi.

  Naiset jäävät myös ilman hyvää ja uskollista aviomiestä, kun heidät on aivopesty siihen, että on hyvä asia harrastaa seksiä mahdollisimman monen miehen kanssa ja kaikki miehet ovat sikoja ja kusipäitä jotka alistavat naisia.

  Varsinkin valkoiset naiset ovat kehittyneet geneettisesti olemaan erityisen indoktrinoitavissa, olemaan hyväksi ryhmälleen ja olemaan sovinnollisia. Nykyisin nämä aiemmin naisten hyvät ominaisuudet ovat muuttuneet myrkylliseksi suvakismiksi, globalismiksi ja sensuurin kannattamiseksi. Nämä ovat muinoin olleet naisilla hyviäkin ominaisuuksia, mutta nykyisin pelkkää myrkkyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*