Free speech 7 lokakuun, 2020

 

Tiina Wiik kannustaa ihmisiä tekemään juutalaisista saippuaa ja lampunvarjostamia!

 

Ei ihme, että hänestä on tehty rikosilmoitus.

 

Vankilamatka on nyt lähellä.

 

 

 

 

Tiina Wiik on kuitenkin vielä niin sinisilmäinen, että kuvittelee poliisinkin olevan antisemiittinen.

 

Todellisuudessa rikosilmoitus saa poliisin hätätilaan. Poliisin kautta rikosilmoitus menee suoraan valtakunnansyyttäjälle, joka laittaa erikoissyyttäjän ja KRP:n asialle.

 

Vankilassa Wiik voi sitten järjestää saippuantekokursseja.

 

 

 

 

 

Lue lisää myös suomalaisista kaasukammioista:

 

Vale-MV syytää putinistista roskaa

17 thoughts on “Videotodiste: Wiikin ja Lokan brutaali antisemitismi

 1. Onhan näissä asioissa ollut ristiriitoja kautta historian. Mutta se jaksaa aina hämmästyttää että asiosita puhuminen koitetaan kriminalisoida tavalla tai toisella. Normaalissa keskustelussa asioista voi puhua ja yhteinen tulema on yleensä totuus. Mutta juuri tässä tapauksessa, keskustelu koitetaan tyrehdyttää diktatuurin keinoin.

 2. Enpä lähtisi asian tiimoilta nyt niin kovasti ilakoitsemaan eli Tiina Wiikin vankilareissusta. Mitä tulee saippuantekoon on se enemmänkin keulimista kuin tosiasiaa. Onhan Estoniankin uppoamisestakin lähtenyt monenlaista tarinaa aina laivan kapteenin pelastumisesta ja näkymisestä Saksassa tv-lähetyksessä. Ottamatta mitään kantaa Estonia ympärillä vellovista eri teorioista.

  On todistettavasti ollut juutalaisia huijareita, jotka ovat väittännet olleensa jossain saksalaisessa keskitysleirissä tarinoineen päivineen, mutta kiitos saksalaisen insinöörimäisen pikkutarkkuuden juutalaiset keskitysleirivangit oli luetteloitu ja ”sarjanumeroitu”, joka onkin nykyisten globalistien mielestä ”Jätte kul!”

  Kansallismielistä toimijoista tehtaillaan rikosilmoituksia liukuhihnalta ja Junes Lokka ja Tiina Wiik ovat ”isoja kaloja”, joita käytännössä mjelkeinpä koko yhteiskunta vihaa. Heillä on syynsä, koska tämä pariskunta on kipu perseessä. Eivätkä he suostu pelkäämään mitään tai ketään!
  On jopa huhuttu, että Tiina Wiik on itse juutalainen sukujuuriensa perustella, mutta itse en tiedä vastausta ja huhut ovat aina huhuja. Enkä tässä tahdo niitä levitellä sen kummemmin. Eräs pahimmista synneistä tietenkin on, että he ovat kritisoineen ja paheksuneet avoimesti Pohjoimaisen Vastarintaliikkeen Suomen Osaston Korkeimman Oikeuden päätöstä lakkauttaa kyseisen organisaation toiminnan kyseenalaisten perusteiden nojalla, jotka ovat enemµänkin poliittiset kuin rikollisiin syihin nojaavat. Rikollisia syitä löytyy enemmänkin ANTIFA:sta ja Kurdi militanttiryhmästä aina Oulun ”pappiin” asti!

  1. ”On jopa huhuttu, että Tiina Wiik on itse juutalainen sukujuuriensa perustella, mutta itse en tiedä vastausta ja huhut ovat aina huhuja”

   Juutalaiset tykkäävät rotupettureista, ja Junes Lokka on sellainen. Sekarotu.

   Kannattaa tutustua tähän (linkki), niin ymmärtää että Oulun puolidena onkin suomalaisen vihollinen, eikä ystävä. Tiina ja Junes ovat Valeoppositio nr two, latency in potency 3.

   Linkit edustavat valkoista kristillisyyttä, eli sitä ainoaa ja aitoa kristillisyyttä mitä oikeasti on olemassa.

   https://christogenea.org

   Ja

   https://christogenea.org/overview/christogenea-overview

 3. Siis ylioppilas-teknikkona kiinnostaa kyllä saksalaisten polttouunien tekniikka kuinka ne toimi noin tehokkaasti.

 4. Tiina ja Junes ovat pian vankilassa jos alkavat epäillä 6 miljoonaa ja juutalaisia.

 5. Älkää missään nimessä epäilkö tarinaa 6 miljoonasta ja lähtekö tutkimaan holohoaxia!!! Holohoaxia ei saa epäillä ja tutkia!

 6. Antifa ja kurditerroristijärjestöt ovat globalistien ja Naton liittouman liittolaisia. Siksi Yhdysvalloilta on tullut käskyt, että näpit irti näistä ja Naton huume, lapsi ja asekaupoista, myös Suomessa!

 7. Käsittämätöntä se kuusi miljoonaa on arvio eikä niitä kaikkia juutalaisia tapettu samassa paikassa ei pidä olla tyhmä he ovat Jumalan valittu kansa siksi heitä vainotaan tänäkin päivänä kristityt eivät saa mennä tähän vähättelyyn mukaan juutalaiset ovat meidän veljiä ja siskoja ilman heitä meillä ei olisi uutta testamenttia.

 8. Kyllä 6 miljoonan tarinaa saa ihan vapaasti tutkia, eikä kukaan sitä ole kieltämässä. Tuo on juuri tuollaista joutavaa vouhottamista, että väitetään, että oma varsin laimea juttu on muka niin kiihottava että joku on sitä kieltämässä tai siitä vankilaan laittamassa. Siksi nämä Lokat ja monet persut ovat juuri pyrkineet saamaan erilaisia syytteitä itselleen. Ei kiinnosta (ja noiden turha mainostaminen pitäisi lopettaa.)
  6 miljoonaa varmaankaan ei ole tarkalleen oikea luku. Mutta jos haluat väittää, että uhreja on alle 1 miljoona, tai alle 10000, tai ei ollenkaan, niin silloin saat kyllä kaivaa jostain aika hyvät todisteet. Suunsoitto internetissä ja jonkun muun harhainen kirjoitus jossain muualla ei ole mikään todiste.

Comments are closed.