Marco de Wit 8 lokakuun, 2020

 

Suvakit ovat ympäri maailmaa demonisoimassa ja kieltämässä kansallismielisiä puolueita.

 

Suomessakin KKO-mafia kielsi Vastarinta-järjestön.

 

KKO-mafia lakkautti Suomen yhdistys- ja sananvapauden. Myös Laiton Lehti lopetetaan?

 

 

Kreikan korkein oikeus on nyt puolestaan kieltänyt Kreikan kansallismielisen puolueen, Kultaisen aamunkoiton.

 

Päätös on yllättävä, koska Kultainen Aamunkoitto on yksi Kreikan suurimpia puolueita.

 

Niinpä ei ihme, että puolueen kannattajat kirjaimellisesti meinasivat jyrätä koko korkeimman oikeuden rakennuksen maan tasalle.

 

 

 

 

9 thoughts on “Jättimellakka, kun Kreikan KKO-mafia yrittää kieltää kansallismielisen puolueen

 1. Globalistien salainen valtaverkosto. Kaikkialla muualla tiedetään oikeuslaitosten, virkamiesten ja poliitikkojen olevan ostettuja ja erittäin korruptoituneita, paitsi Suomessa! Jopa Yle myöntää mm. Yhdysvaltojen tuomarivalinnoissa olevan kyse politiikasta ja poliittisista näkemyksistä, mutta on täysin hiljaa Suomen omasta oikeusjärjestelmästä.

  Varsinkin eräs pieni, voimakas, rikas, erittäin vaikutusvaltainen ja erittäin röyhkeä etninen ryhmä on vallannut hallinnot ja oikeuslaitokset joka puolella maailmaa.

 2. Etninen mafia ja rikolliset amerikkalaiset yrittävät kieltää varsinkin euroopan kansallismielisyyden uuden nousun ja identiteetit. He ovat tehneet tätä koko ajan toisesta maailmansodasta lähtien ja mm. Naton ensimmäinen pääsihteeri totesi, että Naton tehtävä on ”Pitää amerikkalaiset sisällä, Saksa alhaalla ja Neuvostoliitto ulkona.”. Amerikkalaiset rikolliset miehittävätkin ja hallitsevat edelleen Saksaa ja Saksan tiedustelupalvelut tarkoittavat nykyisin CIA:ta, kuten myös Supo ja Suomen armeijan sotilastiedustelu.

 3. Miten yhdellä pienellä etnisellä ryhmällä voi olla näin valtava valta joka puolella? Miksi me annamme muiden kansojen saada minkäänlaista valtaa Suomessa?

 4. Emme voi hyväksyä rikollisen ja hyvin korruptoidun oikeuslaitoksen päätöksiä kaikissa jutuissa. Monesti kyse on kommunistisesta näytösoikeudenkäynnistä ja ja oikeuden päätökset on jo etukäteen päätetty. Näin on mm. ns. vihapuheoikeudenkäynneissä ja Vastarintaliikkeen kanssa. Mitä ikinä sanot, se ei merkitse mitään, sillä tuomio on jo päätetty etukäteen. Näin on ollut ainakin Koiviston ajoista lähtien ja on jatkunut nykypäivään.

 5. On se outoa että demokratia ei kelpaa kaikille. Jos kerran kansa äänestää edustajansa parlamenttiin niin kun se ei sovi valtapitäville, heistä tehdään rikollisia. Diktatuuri paljastuu näennäisdemokratian takaa.

  Vähän samaan tapaan kuin Huhtasaari joka teki persujen kanssa jo kauan aikaa sitten sopimuksen että haluaa EU-parlamenttiin. Ja nyt antaa lausuntoja että EU:sta pitää erota mitä pikimmiten, samalla kun parlamenttaarikkona ajaa vain EU:n etua. Joku naivi vielä kuvittelee että EU-edustajamme ajaisivat sielä Suomen etua. EI. Sielä ajetaan vain EU:n etua. Jos joku on erimieltä, niin ei kun katsomaan äänestysten päätöksiä ja sitä, kuka mitenkin on äänestänyt.

 6. Vastrinta paljasti vuosi pari sitten erään juutalaisnaisen, josta Helsingin Sanomat oli tehnyt sankari jutun hänen kärsimyksistään Saksan keskitysleirillä ja hänen selviytymisestään sieltä hengissä. Kuinka ollakkaan nsainen oli huijari, joka ei koskaan ollut minkäänlaisella tuhoamisleirillä. Helsingin Sanomat ei edes oikaissut kunnolla juttuaan Vastarinnan paljastettua koko tapauksen feikiksi. Tässä voi ehkä olla eräs syy siihen, miksi KO:n juutalaisjäsen oli ajamista järjestön lakkauttamista. Jos ja kun juutalainen jää kiinni härskistä valheesta. Syyllinen on valheen paljastanut goyimi eikä valehteleva juutalainen. Kovin tuttua, kovin tuttua äärijuutalaisten logiikkaa!

  Mutta ”se, jolla on valta maailmassa sen selvittämiseksi kuka / ketkä sen omistavat. Tarvitsee vain ottaa selvää siitä, ketä ei saa arvostella!” Voltair

 7. Kultanen aamunkoitto on kylläkin enää pienpuolue sillä vuoden 2019 vaaleissa sen kannatus oli kolme prosenttia. Siksi varmaankin valtio nyt voitonvarmana haluaakin tuhota sen lopullisesti.

 8. Ei Kultaisen Aamunkoiton todellinen kannatus ole mitään miniluokkaa. 3 prosenttia ääniä Kreikassa on jo sekin melkoinen määrä pelkästään äänestäneitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*