Marco de Wit lokakuu 9, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään kertonut, että Suomen kansallismielisessä kentässä vallitsee väkivallan ja terrorin kulttuuri. Tätä terroria on yllyttänyt sekä persut että Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Jostain syystä poliisi ja valtamedia eivät ole kuitenkaan olleet kiinnostuneita tästä terrorista, vaikka muuten mielellään kertovat negatiivisia asioita kansallismielisistä. Miksi ihmeessä? Mietippä sitä.

 

Voisiko syynä poliisin välinpitämättömyyteen ja valtamedian vaikenemiseen olla se, että terroria ovat johtaneet Supon leivissä olevat kansallismieliset vasikat ja provokaattorit?

 

 

Hyvänä tai siis karmeana esimerkkinä pari persujen likaisen työn osastoa, jotka suureellisesti kutsuivat itseään Kansallismielisten Liittoumaksi. Siis siitä huolimatta, että niillä on selvät Supo-, persu- ja jopa muslimiyhteydet.

 

Monet tähän Kansallismielisten Sabotäärien Liittoumaan kuuluvat jäsenet olivat suuressa roolissa Rajat Kiinni -mielenosoitusten lopettamisessa ja Suomi Ensin yhdistyksen sabotoinnissa. He siis toimivat aivan kuin Supon tai persujen käskystä. Tai molempien.

 

Poliisia ei edes kiinnostanut, vaikka tämä ”liittouma” myös uhkaili ja sabotoi SKE:ta.

 

 

Valtamedia ei ole ollut kiinnostunut näistä asioista senkään jälkeen, kun tämän liittouman puheenjohtaja pidätettiin epäiltynä kilpailijapersunsa poliittisesta murhayrityksestä. Sen sijaan valtamedia on kirkunut liittouman mitättömistä Odin-yhteyksistä.

 

Valtamedian narratiiviin ei yleensäkään sovi, että ns. kansallismielisten väkivalta voisi olla Supon johtamaa.

 

Vainokirja Kansallismielisten (Persu)Liittoumasta: Kaksi persuilijaa epäiltynä murhayrityksestä!

 

Murhayrityksen jälkeen persujen Arto Luukkanen haastatteli uhria Pekka Katajaa, mutta suorastaan kielsi tätä puhumasta siitä ketkä kaikki voisivat olla murhayrityksen takana. Luukkanen nimittäin pelkäsi, että Kataja vahingossa paljastaa kuinka kovaa ja väkivaltaista peliä persujen sisällä pelataan.

 

Luukkanen on itsekin ollut pimittämässä persujen sisäistä erittäin vaaralliseksi kiihtynyttä kovaa peliä. Puolueen edun nimissä tietysti. Sehän tässä onkin tärkeintä.

 

 

 

Onneksi Pekka Katajaa on nyt haastateltu uudestaan ja paljon kattavammin MTV:n Rikospaikka-ohjelmassa.

 

Kataja paljastaa, että heti alusta asti hän epäili iskuun syylliseksi seitsemää henkilöä. Kuinkahan moni näistä on ns. persuilija?

 

Villi veikkaus: Kaikki.

 

Tämän takia Kataja tuskin tulee koskaan listan nimiä paljastamaan.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Rikospaikka haastattelee: Mafiapersujenko uhri Pekka Kataja

 1. Yhdysvalloissa maan sisäisiä likaisia operaatioita johtavat FBI ja CIA. He ovat jääneet useaan kertaan kiinnikin näistä operaatioista. Ruotsin sisäisiä likaisia operaatioita johtaa Säpo yhdessä AFA:n (Antifa) ja islamisti/jihadistiryhmien yms. kanssa. Suomessa likaisia operaatioita johtaa Supo. Myös esimerkiksi Saksassa Saksan tiedustelupalvelut jäivät oikeudenkäynnissä kiinni siitä, että he yrittivät lavastaa uhreja itse nettiin kirjoittaen ja lavastaen uhreja. Venäjällä samaa tekee mm. FSB.

 2. Laittomalle Lehdelle vinkki: Usein lehtien päätoimittajat ja johtajat ovat tiedustelupalvelujen agentteja tai vasikoita. Samoin valtamedian käyttämät puhuvat päät ovat usein tiedustelupalvelujen agentteja tai vasikoita, jotka toistavat ennaltasovittua Naton narratiivia. Lukekaa esimerkiksi Naton vuodetut Institute for Statecraft-vakoilu ja informaatiosota-asiakirjat. Nato jäi housut kintuissa kiinni siitä, että mm. monet toimittajat eri lehdissä ovat tiedustelupalvelujen agentteja tai vasikoita. Levittäkää näitä asiakirjoja mahdollisimman monelle ja varsinkin asioita tutkiville. RT teki monta juttua vuodetuista asiakirjoista ja kävi niitä läpi, mutta maailmalta YKSIKÄÄN valtamedian julkaisu ei julkaissut yhtään mitään asiakirjoista, ei sanaakaan! Täysi radiohiljaisuus ja blackout. Myöhemmin tiedotettiin, että Naton tiedustelupalvelut yrittivät kaikessa hiljaisuudessa saada asiakirjoja pois verkosta!

  1. Ei ihan äkkiä löytynyt noita asiakirjoja. Ehkä linkki helpottaisi internetistä etsimistä.

   Metin vain että kukahan noista Kansallisen liittouman tyypeistä oikein on se SUPO-tyyppi?

 3. Onkohan juuri pidätetty kolmaskin mies persuilijoiden liittoumasta? Koko järjestö muistuttaa enemmänkin jotain terroriliigaa.

 4. Myös kaupoissa on salaisen palvelun agentteja töissä. Pystyy tarkastelemaan ihmisiä..lisäksi kannattaa olla varovaisia liikuvasta singnaaliautosta, kykenee kuuntelemaan puheita

 5. Rotupetturi, on petturi sekin. Eli Kataja.

  Liittoumassa saattaa olla mukana ihan hyviä tyyppejä, ja tyypillisiä soluttautujia.

  Persut on kyllä nähty jo, sielläkin on joukossa rehellisiä tyyppejä mutta heikoin lenkki on kasaarimafian ystävä Jewsy Halla-aho. Joka kannattaa Suomen kansanmurhaa.

  1. Halla-aho on suomen poliittisen historian suurin (ja samalla läpinäkyvin) kusetus.

   En pysty ymmärtämään miten noin selkeä vedätys voi upota? Eiran ulisijan aikaansaannokset ovat koko ”uran” ajalta tasan nolla (0) ja silti lammaslauma seuraa nikottelijaa ja uskoo tyhjänpäiväisiä liirumlaarumeita mitä tuo suomen poliisivaltioksi muuttamista ajava psykopaatti suoltaa.

   #perseenmyynti #hillotolppa #juutalaistenjuoksupojat #avoinsuomalaisuus

   HERÄTYS PERKELE!

 6. https://vk.com/id361180568?w=wall361180568_64969%2Fall
  😎
  https://www.nykysuomi.com/2020/10/09/pekka-katajan-tapauksessa-yllatyskaanne-tero-ala-tuuhonen-vapautettu-tutkintavankeudesta-poliisin-toimesta/
  🤠🤐🤠
  9.10.2020 ”Pekka Katajan Epäilty murhan yritys tapahtui Jämsässä heinäkuussa. Katajan kertoman mukaan kaksi miestä tunkeutui hänen asuntoonsa ja häntä lyötiin useita kertoja päähän vasaran kaltaisella esineellä.”
  😎
  ”Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jussi Luoto Keskusrikospoliisista kommentoi Nykysuomelle asiaa seuraavasti.”
  😎
  ”-Toisen epäillyn kohdalla on tutkinta muuttunut seuraavasti. Ala- Tuuhosen kohdalla todennäköisin syin epäily on muuttunut syytä epäillä, näin ollen vangitsemisen edellytykset ei enää täyty. Toinen epäilty Torssonen pysyy vangittuna todennäköisin syin.”

 7. Tuskin oli murhan yritys kun uhri on elossa. Jos olisivat halunneet murhata, ei Kataja kahden miehen käsittelyn jälkeen elossa olisi. Se että tätä tutkitaan murhan yrityksenä kertoo jostain muusta.

 8. Bussikuljettajat vihjataan olevan polpon työntekijöitä. Heillä on kuuntelulaite korvassa ja autoon asennettu mikrofoni.

 9. https://www.rt.com/news/447256-integrity-initiative-psyops-establishment-media/

  RT uutisoi lukuisia artikkeleita Institute for Statecraft/Integrity Initiative-vakoilu ja informaatiosotaverkostosta. Asiakirjasta paljastui myös monien suomalaisten vakoilevan vieraiden valtojen hyväksi, mutta Suomen Poliisikaan ei ole lainkaan kiinnostunut. Miksi? Koska Suomi on Yhdysvaltojen ja Naton miehittämä ja hallitsema maa! Jessikka Arosta kerrotaan myös asiakirjoissa, mutta en väitä, että Jessikka Aro työskentelisi Naton tiedustelupalveluille, vaikka hän on ollut monesti Naton tapahtumissa. Ilmeisesti Naton tiedustelupalvelut saivat asiakirjat verkosta alas, mutta ehkä tutkijat ja historioitsijat saavat ne käsiinsä. Todella kuumaa tavaraa kun pureskelee materiaalin läpi! Saatuani tietää asioista en luota pätkääkään Suomen Poliisiin ja Puolustusvoimiin!

 10. https://nypost.com/2020/10/08/dark-web-drug-dealer-sentenced-to-nearly-two-decades-in-prison/
  💊
  ”An online drug dealer was sentenced to 17½ years in prison Thursday for peddling powerful narcotics on the dark web, authorities announced.”
  💊
  ”Richard Castro, 37, headed a conspiracy that sold fentanyl, a narcotic that’s 50 times stronger than heroin, and carfentanil, which is 100 times stronger than fentanyl, Manhattan federal prosecutors said.”
  💊
  ”Customers paid for the drugs in bitcoin, and Castro laundered the proceeds in part by buying approximately 100 quadrillion Zimbabwe banknotes.”
  🇿🇼
  https://www.banknoteworld.com/banknotes/Banknotes-by-Country/Zimbabwe/
  🇿🇼
  ”The Zimbabwean Dollar (ZWD) was established to replace Rhodesian Dollar and to signify the nation’s independence from the UK in 1980. It was redenominated 3 times until its eventual collapse in 2009 due to hyperinflation caused by unregulated printing of money, the Land reform program, and government involvement in the Second Congo War. Today, Zimbabwe has a multi-currency economic system set in place where money from around the world has become legal tender.”
  🇿🇼
  https://www.greatamericancoincompany.com/collections/zimbabwe-banknotes
  🇿🇼
  ”100 Trillion Zimbabwe Banknotes 2008 AA Series Uncirculated $139.07As low as $133.95”
  🇿🇼
  https://www.banknoteworld.com/zimbabwe-currency/
  🇿🇼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Zimbabwe
  🇿🇼
  ”the Republic of Zimbabwe, formerly Rhodesia,”
  🇿🇼
  https://conservapedia.com/Republic_of_Rhodesia
  🇿🇼
  ”Rhodesia had the most efficient and productive economy in southern Africa during its existence. Rhodesia was one of the largest exporters of maize, cotton, beef, tobacco, roses, and sugar cane earning her the title ”Breadbasket of Africa”. In addition to food stuffs Rhodesia was a large exporter of mineral wealth such as tungsten.”
  🇿🇼
  ”Throughout the 1970s Rhodesia led a vicious battle against Communist terrorists. The Communist terrorists were responsible for numerous savage atrocities against the population of Rhodesia. The most disturbing of the terror attacks were the shooting down of two commercial aircraft (Air Rhodesia flights 825 and 827) both of which resulted in the consequent hacking to death and rape of crash survivors.”
  🇿🇼
  ”The ZANU and other rebel militant terrorist groups received training, arms and political support from China, the Soviet Union, East Germany, North Korea, Mozambique, Tanzania, and Cuba. Liberals often deny the communist influence of the ”liberation” groups that fought against the Rhodesian government.”
  🇿🇼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Rhodesia_Flight_825
  🇿🇼
  ”Air Rhodesia Flight 825 was a scheduled passenger flight that was shot down by the Zimbabwe People’s Revolutionary Army (ZIPRA) on 3 September 1978, during the Rhodesian Bush War.”
  🇿🇼
  ”Of the 52 passengers and four crew, 38 died in the crash; the insurgents then approached the wreckage, rounded up the 10 survivors they could see and massacred them with automatic gunfire. Three passengers survived by hiding in the surrounding bush, while a further five lived because they had gone to look for water before the guerrillas arrived.”
  🇿🇼
  ”The majority of Rhodesians, both black and white,[4] saw the attack as an act of terrorism.”
  🇿🇼
  ”In February 1979, ZIPRA shot down Air Rhodesia Flight 827, another civilian flight, in an almost identical incident.”
  🇿🇼
  https://en.wikipedia.org/wiki/President_of_Rhodesia
  🇿🇼
  ”For five years, Smith and his government continued to profess loyalty to Queen Elizabeth II and recognised her as Rhodesia’s head of state.”
  🇿🇼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Smith
  🇿🇼
  ”Ian Douglas Smith GCLM ID (8 April 1919 – 20 November 2007) was a Rhodesian politician, farmer, and fighter pilot who served as Prime Minister of Rhodesia (or Southern Rhodesia; today Zimbabwe) from 1964 to 1979.”
  🇿🇼
  ”supporters portray him as a man of integrity and vision ”who understood the uncomfortable truths of Africa”
  🇿🇼
  https://monomutapaland.wordpress.com/2010/03/04/dislocated-rhodesia-a-case-study-on-peter-daviesauthor-of-scatterlings-of-africa/
  🇿🇼
  ”The Most Infamous Rhodesian- Ian Smith “The Hilter of Rhodesia”. Under his leadership nearly 30,000 black civilians were massacred in the Independence War.”
  🇿🇼
  https://macaudailytimes.com.mo/wp-content/uploads/2016/03/071120_smith_vmed_12p.grid-4×2.jpg
  🇿🇼
  https://zimbabwe-today.com/ian-smith-prime-minister-of-rhodesia/
  🇿🇼
  ”Ian Smith’s parents, Jock and Agnes, in 1935. Jock emigrated to Rhodesia from Scotland in 1898; Agnes arrived from England in 1906.”
  🇿🇼
  https://en.wikipedia.org/wiki/1978_in_Rhodesia
  🇿🇼
  ”1978 in Rhodesia 3 January – Leopard Rock Hotel in the Vumba Mountains is damaged after a guerilla rocket attack.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*