10 thoughts on “Päivän kuva: Pääministeri

 1. Tohtori Edward Dutton on analysoinut myös Sanna Marinia ja on epäillyt Marinin mutaatiotason mahdollisesti olevan korkea. Hän tulee alhaisen tulotason perheestä ja hän on perheestä ainoa joka on hankkinut korkean koulutustason. Marin tulee myös lesbosaatioperheestä. Dutton toi esille myös kuinka Marin vaikuttaa olevan hyvin narsistinen, hän on jatkuvasti halunnut olla huomion kohteena ja ottaa itsestään valtavasti kuvia. Saadessaa. Huomiosta Marin menee suorastaan kiimaan, joka näkyy loisteena hänen silmissään. Jälleen Marin haluaa olla huomion keskipisteenä ja kaikkien katsovan vain häntä. Valtava narsismi ja poikkeava älykkyysosamäärä perheessä ovat yhdet korkean mutaatiotason viitteistä.

 2. Laiton Lehti on oikeassa. Huomiohuora on aina huomiohuora, vaikka olisikin pääministeri. Ei ihmekään, että maan asiat ovat päin helvettiä. Tosin syytän tästä enimmäkseen degeneroituneita ja orjageenit omaavia suomalaisia. Suomen tilanne johtuu lähes täysin valkoisten suomalaisten geeneistä. Emme koskaan pistä vastaan ja uskomme kaiken mitä viranomaiset, poliitikot ja valtamedia väittävät.

  1. Elä höpäjä noista geeneistä. Korvien välissä se joillakin on. Suomalaiset ovat aina joutuneet taistelemaan ja selviytymään pienenä kansana. Alati taistelua joka suunnasta tulevia uhkia vastaan johtaa siihen että joka kissanristiäisistä ei voi enää piitata. Näiden pienten ”mahdollisuuksien” kautta sitten Marxistit aloittavat. Puroista syntyy jokia. Taas pitää taistella.

   Noiden geenien suhteen taas: Suomessa on erittäin vaihteleva geenistö. Itä-suomalaiset verraten länsi-suomalaiset yhtenä esimerkkinä ovat eriävät kuin Italialaiset ja Skotlantilaiset. Sitten on vielä saamelaiset aivan oma lukunsa. Moni asia viittaa myös siihen että Euroopan erittäin muinainen ALKUPERÄINEN korkeakulttuuri olisi Suomen alueelta, mutta se on tuhottu. Tuhoutunut. Kansa on myös ilmeisesti hajaantunut täältä pitkin nyky-Eurooppaa.

 3. Mutta onhan se nätti. Tekisivät kalenterin. Siitä saaduilla rahoilla voisi vaikka sitten pelastaa Suomen talouden tai sen ilmaston.

 4. Kyllä on Sannasta meikattu Karita Tuomolan näköinen kasvoiltaan. Sen pikkupojat laukasu tulee mieleen:”Miksei sulla oo tissejä?”.

 5. Marin ei ole täällä Ylä-Savossa kovin harvinainen nimi. Pielavedellä oli 1700-luvulla Marinum-niminen pappi ja sitä sukuperua juontuu se nimi. Muutamat Marinit ovat tutkineet sukua ja löytäneet viitteitä että sukunimi alkujaan johtaa espanjalaisiin merenkävijöihin. Ja kyllähän tuo marinum-sana tarkoittaakin jotain mereen viittaavaa. Sannan isä Lauri Marin oli alkoholismiin taipuvainen mutta taisi olla viimeiset vuotensa raittiina. Kuoli tuolla Vieremällä kesällä. Ei nähnyt Sanna isäänsä montaa kertaa eron jälkeen. Avioero oli tapahtunut hänen ollessa vielä pikkulapsi. Ikävää sinänsä. Mutta ei kovin harvinaistakaan:-(

 6. Konservatiivi ja kansallismielinen nainen ei alkaisi huoraamaan julkisesti varsinkaan pääministerinä, vaan pukeutuisi naisellisesti, mutta hillitysti. Mutta kuten Laiton Lehti totesi, Sanna Marin on edelleen pikkutyttö.

 7. 🇺🇸 "Steve Scully's Twitter account hacked as 2nd presidential debate moderator tweet called biased" sanoo:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*