Marco de Wit 10 lokakuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka murhayrityksen uhri Pekka Kataja kertoi keitä epäilee syylliseksi.

 

Rikospaikka haastattelee: Mafiapersujenko uhri Pekka Kataja

 

 

Samassa MTV:n haastattelussa hän myös kertoi olevansa 100% varma Tero Ala-Tuuhosen olevan yksi murhayritykseen syyllistyneistä.

 

Ei kauaa kestänyt, kun sitten kuulimme seuraavaa:

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

Poliisi edelleen epäilee Ala-Tuuhosta, mutta todellisia todisteita ei näytä olevan.

 

Oli miten oli, niin persujen ympärillä pelataan todella kovaa peliä.

 

 

5 thoughts on “Pekka Katajan murhayrityksestä epäilty Tero Ala-Tuuhonen vapautui tutkintavankeudesta

 1. Myrkylliset mutanttinoidat ovat pesiytyneet myös konservatiiveina ja kansallismielisinä esiintyviin puolisuvakkeihin/globalisteihin. Kuten Edward Dutton on tuonut esille, jo pelkkä vilkaisu näkyvien persujen ulkonäköön ja seksuaaliseen suuntautumiseen jne. paljastaa tämän. Pistäkää huviksenne vierekkäin kuvat Vastarintaliikkeen aktivisteista ja persuista. Vastarintaliikkeessä ei ole myrkyllisiä mutanttinoitia, Perussuomalaiset ovat niitä täynnä.

  1. Rotupuhtaus on jumalallisuutta (ja rehellisyyttä), perussuomalaisuus on tekopyhyyttä, rotumikzausta (=juutalaisuutta), ja kaikki viittaa siihen ettei Tuuhonen ole persu, eikä koskaan ollutkaan/halunnutkaan.

   https://christogenea.org/podcasts/exactly-why-jesus-christ-not-jew

   Barbara Spectre on sitä mieltä, että juutalaiset ovat monikulttuurin taustalla. Samoin rotumiksaaja, Richard Coudenhove-kalergi, hän oli myöskin juutalainen. Jewsy Halla-aho on myöskin juutalaisten ystävä, mahdollinen ************* itse, joka kannattaa kiintiöpakolaisuutta, eu:n taakanjakoa, avointa suomalaisuutta.

   https://christogenea.org/essays/race-genesis-10

   https://christogenea.org/podcasts/nonadamites

   Mitä Eduard Dutton sanoo Halla-ahosta, onko Mr Bergroth koukkunokka?

   ”Leopold Bergroth oli siis Jussi Halla-ahon isoisä äidin puolelta ja isän puolen isoisä oli kaima, Jussi Halla-aho. Liisa ja Impi olivat mummuja. Kaikki Alajärveltä.”
   https://ilkkapohjalainen.fi/mielipide/kolumnit/jussi-halla-ahon-juurilla-1.173265

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/6432787/onko-halla-aho-todella-juutalainen

   ”Halla-Ahon kotisivun mukaan hän on kiinnostunut äidin puoleisen sukunsa nimeltä Bergroth historiasta. Tunnetustihan juutalaisuus periytyy nimenomaan äidiltä lapsille. Berg on tunnettu juutalaisnimi, samoin esim. Rothschild. Haulla Bergroth jewish löytyy googlesta 341 osumaa”

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/6423106/halla-aho-juutalainen

  2. ”Halla-aho kirjoittaa jatkuvasti islamin muodostamasta uhasta Euroopalle, mutta vaikenee johdonmukaisesti juutalaisten yliedustuksesta taloudellisen ja mediavallan huipulla länsimaissa. Miksi? Koska ulkopoliittisesti Halla-aho on tyypillinen ns. neokonservatiivi – ihminen joka samaistaa Israelin, USA:n ja ”Lännen” toisiinsa ja pitää niiden etua yhteneväisenä. Halla-ahon vihollisia ovat muslimit ja vasemmistolaiset, koska edelliset ovat Israelin vihollisia ja jälkimmäiset Amerikan.”

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/6432787/onko-halla-aho-todella-juutalainen

   Hommallakaan ei saa puhua juutalaisista.

 2. Mikä on
  – Murhamysteerin ajoituksen,
  – Poliisin politisoitumisen,
  – Kuntavaalien ehdokasasettelun ajankohdan ja
  – Oppositiovainojen
  välinen suhde?

 3. Onko Perussuomalaisten huume, alkoholisti ja väkivaltaosasto puolueen poliittista terroria, vai virallinen osa Operaatio Gladion terroriverkostoa? Muutaman vuoden sisällä amerikkalais-sionistisen imperiumin, keskuspankin ja sotakoneen kaaduttua monia amerikkalaisia aletaan saamaan erittäin ankarille tuomioille, sellaisille joita amerikkalaiset itse perustavat kaikille vihollisilleen, eli todella asiallisille leireille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*