Free speech 10 lokakuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo kuukausien ajan korostanut, että koronapandemia on ilmiselvä huijaus.

 

Juha Kärkkäinen: Korona on huijaus

 

Mitään vaarallista pandemiaa ei ole olemassakaan. Tämän näkee jo siitä, että kuolleisuus ei ole Suomessa ja useimmissa maailman maissa noussut. Ei edes vakavasti sairaiden määrä.

 

Kunnon laboratoriotestejä ei uskalleta tehdä, koska koronavirusta ei ole koskaan edes eristetty.

 

Niinpä tehdään vasta-aine- ja PCR-testejä, jotka eivät ole oikeita testejä, vaan ainoastaan antavat viitteitä mahdollisesta viruksesta. Näin sitten voidaan väittää tartuntoja olevan valtavia määriä.

 

Tämän jälkeen sitten tehdään näitä naurettavia testejä kuolleille ja sitten väitetään kuolleiden kuolleen koronaan!

 

Ei siis yritetä edes erottaa sitä kuoliko henkilö mahdollisen (väitetyn) koronaviruksen kanssa vai koronan takia.

 

 

Koronopandemiahysteria on vielä mielisairaampi hysteria kuin ilmastonmuutoshysteria. Jälkimmäisessä hysteriassa väärennetään ilmastonmuutostilastoja, mutta ainakin on jotain tilastoja ilmastosta. Koronahysteriassa ei edes ole tilastoja! Siis niitä tärkeimpiä tilastoja eli laboratoriotilastoja ja kuolinsyytilastoja.

 

Todella ovela veto. Koronahysteerikot eivät julkaise tärkeimpiä tilastoja, niin kukaan ei voi todistaa heidän olevan hysteerikkoja!

 

Luonnollisesti valtaeliitti ottaa tästä koronaidiotismista kaiken irti ja riistää lampailta viimeisetkin kansalaisoikeudet.

 

 

 

Uskomattominta tässä kaikessa on, etteivät ns. tiedemiehet tai edes matemaatikot tunnu huomaavan kuin idioottimaista tämä kaikki on. Tämä jo mikä todistaa toisaalta valkoisen rodun degeneraatiosta ja toisaalta siitä kuinka lääke- ja rokoteteollisuus on ostanut yliopistot ja THL:n.

 

 

Onneksi kaikki eivät ole vielä idiootin tasolla.

 

Ainakin Ossi Tiihonen on saanut tilastopelleilystä tarpeekseen.

 

Tiihonen on nyt tehnyt rikosilmoituksen siitä, että THL pimittää tilastoja.

 

 

Kuvassa linkki Tiihosen blogiin

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “THL pimittää koronakuolleisuuden tilastoja. Rikosilmoitus tehty!

 1. Suomessa on kuollut flunssaan jopa 2000 ihmistä vuodessa. Ei silloin mitää metakkaa pidetty. Korona on kuten uskonto, jota jatkuvasti kuulutetaan kaiuttimista. Sekä uskonnollisina rituaaleina ovat käsien pesu käsidesillä, ja uskonnollisena pukeutumisena ovat maskit. Näin uskoa vahvistetaan. Pakotetaan jopa tekemään näitä uskonnollisia rituaaleja, koska kädet on pakko joissakin paikoissa pestä käsidesillä, ja makeja pitää.

 2. Käsittämätöntä että eduskunta on alistunut maskien käyttöön. Maskit ovat merkki siitä että joku muu taho hallitsee. Suomen eduskunnan pitäisi edustaa kansaa, olla vastuussa vain kansalle, ja pelätä vain suomen kansaa. Nyt ne pelkäävät jotain muuta tahoa joka on alistanut heidät käyttämään maskeja.

 3. THL ei ole julkistanut vieläkään tilastoa influenssa kaudesta 20/ 2019-20/20 …Tämä normisti julkistetaan viikolla 30 (syynä on sanottu korona)… Kun tilastoja katsoo niin A/B virus tilastot tipahti 2020 keväällä viikossa 300 kpl ja 2 viikossa A/B virus katosi…Samaan aikaan koronakäppyrät nousi. A/B viirusta ei vieläkään yhtään tapausta vaikka normisti 3 viikkoa sitten olisi pitänyt olla jo. No koronavirus tuli 3 viikkoa sitten…. Siitä voi kukakin itse miettiä mistä kyse…

 4. 🇨🇳 September 22, 2020 "air pollution in China killed 30.8 million people between 2000 and 2016" sanoo:

  https://conservapedia.com/Wuhan
  🇨🇳
  ”population of 9.1 millions” ”industrial city”
  🇨🇳
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8165717/Locals-Wuhan-believe-42-000-people-died-coronavirus.html
  🇨🇳
  29 March 2020 ”Wuhan residents claim 500 urns were handed to grieving families every day”
  🇨🇳
  https://phys.org/news/2020-09-long-term-exposure-air-pollution-china.html
  🇨🇳
  ”People develop lung illnesses and die younger than they would have otherwise.”
  🦠
  https://phys.org/news/2020-10-income-inequality-fueling-covid-.html
  🦠
  ”strong group bonds can sometimes reinforce risky health behaviors, so that high-trusting societies may be more susceptible to misinformation about the severity of COVID-19”

Comments are closed.