Free speech 10 lokakuun, 2020

 

[Syytetodnäk: 75%]

 

Varoitus! Alla esitetään vihakysymyksiä ja tarjotaan vihatieteellisiä lähteitä, joita kukaan ei ole koskaan pystynyt kiistämään, mutta jotka ovat monissa maissa laittomia niiden sisältämän vihafaktojen takia. Ylikomisaari Jari Taposen ja vihreän valtakunnansyyttäjään Raija Toiviaisen mielestä tämä juttu voi olla laiton. Sen jakaminen ja siitä puhuminen voi siten myös olla laitonta.

 

 

Laiton Lehti on jo vuosien ajan kertonut kuinka eri roduilla on erilaiset keskimääräiset älykkyystasot.

 

Vihakartta: ÄO maailmankartta

 

Tämän fakta käy myös ilmi roturealistien raamatusta, Philippe Rushtonin Race, Evolution and Behaviour-kirjasta. Keskimääräinen älykkyysosamäärä on mustilla lähellä vajaaälyistä eli noin 70, kun se valkoisilla on 100 ja mongolideilla jopa 105.

 

Amerikan mustilla se on 85, koska he ovat noin 20% valkoisia ja lisäksi heillä ympäristö eli ravitsemus ja koulutus ovat korkealla tasolla valkoisesta yhteiskunnasta johtuen.

 

 

 

Mutta mistä nämä älykkyyserot johtuvat? Voiko syynä olla ympäristö eli Afrikassahan on köyhää, joten ehkä se on alentanut afrikkalaisten testituloksia?

 

Asia voidaan helposti selvittää tutkimalla adoptoituja mustia lapsia, jotka on kasvatettu rikkaissa perheissä.

 

Tulos on aina sama: Adoptoitujen musten lasten keskimääräinen älykkyystaso kyllä nousee hyvän ympäristön ansiosta, mutta ei samassa perheessä kasvatettujen valkoisten lasten tasolle.

 

 

 

Tämä siitä huolimatta, että mustilla lapsilla on yksi suuri etu: He kehittyvät nopeammin. Näinollen heidän älykkyysosamääränsäkin nousee nopeammin aikuisen tasolle. Tämä mustien lasten nopeampi aikuistuminen ei voi olla ympäristön seurausta, koska se näkyy jo vastasyntyneillä. Mustat vauvatkin kasvavat selvästi nopeammin. Mustat vauvat pystyvät esimerkiksi pitämään päätä ylhäällä, ottamaan katsekontaktin tai istumaan paljon nopeammin kuin valkoiset tai mongolidivauvat. Mustat lapset myös tulevat nopeammin seksuaalisesti kypsiksi.

 

 

Mustien pään koko on kuitenkin vauvasta asti keskimäärin pienempi.

 

 

Tämä siitä huolimatta, että mustien kallo on vahvempi. (Mikä auttaa mm. nyrkkeilyssä.)

 

Niinpä aivot ovat suhteellisesti ottaen vielä pienempiä.

 

 

 

 

Tämä aivojen keskimääräistä pienempi koko saattaa olla yksi selitys mustien keskimääräistä alhaisemmalle älykkyydelle ja suuremmalle rikollisuudelle.

 

Itse asiassa mustien rikollisuus on moninkertainen ns. raaoissa väkivaltaisissa rikoksissa, kuten raiskauksissa, pahoinpitelyissä ja murhissa (joissa ero suurin eli 8-10 kertainen).

 

 

 

 

Kaikki ylläolevat vihafaktat ja paljon muuta löytyy tästä roturealistien raamatusta, joka on nyt ilmaiseksi luettavissa netissä:

 

Kuvassa linkki tiivistelmäkirjaan

 

 

 

Lue lisää:

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

 

 

6 thoughts on “Vihakysymys: Onko negrideillä pienet aivot?

 1. Valkoiset esi-isämme ovat nääntyneet ja paleltuneet hengiltä, mutta helpossa ja lämpimässä ympäristössä olisimme degeneroituneet väkivaltaisiksi, tyhmiksi ja uskottomiksi, jotka olisivat kaivelleet jotain matoja puiden koloista.

 2. Ja kun tiedetään että nykyisessä yhteiskunnassa ei ole töitä henkilöille joiden ÄO on alle 80, niin miksi niitä sitten tuodaan tänne? On selvää että ne eivät ikinä pysty yritystoimintaan ja nrmaaleissakin töissä toimiminen on poikkeuksia lukuunottamatta mahdotonta. Luku- ja kirjoitustaitoa ei ole suurimmalla osalla edes omalla äidinkielellään. Ja silti tätä ”valtavaa vimavaraa” rahdataan tänne pohjolaan asutettavaksi.

  Ei ole ihme että Suomen hiilijalanjälki kasvaa koko ajan kun nuo kasvattavat sitä omilta osiltaan.

 3. 🇺🇸 ⛓️"William "April" Ellison: A Black Entrepreneur and Slave Owner in Sumter, S.C. (1790-1861)" sanoo:

  https://www.liveleak.com/view?i=0da_1436474231
  🇺🇸 ⛓️
  https://en.wikipedia.org/wiki/William_Ellison
  🇺🇸 ⛓️
  African-American slave who owned 63 black slaves, making him the largest of the 171 black slaveholders in South Carolina.
  🇺🇸 ⛓️
  https://www.amazon.com/Black-Masters-Family-Color-South/dp/0393303144
  🇺🇸 ⛓️
  https://historycollection.com/10-black-slaveowners-that-will-tear-apart-historical-perception/2/
  🇺🇸 ⛓️
  ”the most successful businessmen in all of South Carolina, despite being a Mulatto”
  🇺🇸 ⛓️
  ”William Ellison Jr. was born April Allison in 1790. He was born into slavery on a plantation close to Winnsboro, South Carolina, though there was some confusion over his parentage: either Robert Ellison, the plantation owner, or his son, William Ellison – who was listed as April’s ‘owner’ – could have fathered the child.”
  🇺🇸 ⛓️
  ”Ellison managed to acquire more land, so that by 1860, he had 53 slaves. His children also had slaves of their own.”
  🇺🇸 ⛓️
  http://www.latinamericanstudies.org/african-americans/William-Ellison-bio.htm
  🇺🇸 ⛓️
  ”Often children of slaves were named for the month in which they were born.”

 4. Ihmiset arvostaa enemmän sosiaalisuutta kuin järkeä. Mitä enemmän ihminen on sosiaalinen, niin sitä enemmän ihminen on liian pintapuolinen. Tällaisen suosion takiakin havittelee sosiaalisuutta lammastellen.

  Aivoni toki voi erota perusterveestä ihmisestä ollessani autistinen, mutta sitten on se hyväkin puoli olemassa: minulle on faktaa se, että esim. musta rotu on vähemmän älykkäämpi. Tämä yhteiskunta tuntuu enemmän arvostavan sosiaalista ihmistä, mutta alle 70:en äo:n omaavaa kuin sosiaalisesti eristäytyvää, mutta järjellä miettivää. Olen joidenkin mielestä kylmä, kun pidän faktana sitä, että villipetojen keskellä fyysinen vahvuus kompensoi heikon älyn ja aasialaisilla viisaus kompensoi fyysinen heikkouden. Se on ihan evoluution kannalta loogista, että eri rodun edustaja on luotu eri ympäristöön eri ominaisuuksilla.

  Välillä olenkin luojalle kiitollinen, että en ole ns. perusterve. En olisi ilman varmaan ilman autismia järjellä ajatteleva. Perusterveenä olisi taatusti tunteellisempi ja lammasmaisempi.

Comments are closed.