Free speech 11 lokakuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi eilen Sanna Marinin vakotempauksesta.

 

Päivän kuva: Pääministeri

 

Nyt muutkin intersatanistiset feministit innostuivat esittelemään vakojaan.

 

Yök-varoitus! Nämä eivät ole ihan pääministerin tasoa.

 

 

 

 

 

 

 

24 thoughts on “Päivän kuva: Vakomania

 1. Huomiohuorailu näteillä tisseillä on täysin mautonta, mutta ei sentään vastenmielistä. Vilauttakaa edes kunnon tissejä jos alatte julkisuudessa huoraamaan tisseillä. Tissien näyttäminen on kuitenkin yksi oikea taktiikka lisätä edes jonkinlaista markkina-arvoa, jonka takia erityisesti rumat naiset vilauttavatkin tissejä viestittääkseen olevansa rumia, mutta himokkaita ja valmiita antamaan seksiä.

 2. Jos näytätte tissit, niin näyttäkää edes kunnon rintoja.

  Sanna Marinilta todella mautonta huomiohuoraamista näyttää tissejä pääministerinä vain saadakseen huomiota. Marinin silmät oikein loistavat aina kun hän saa huomiota ja on huomion kohteena.

 3. Miksi käytännössä kaikki suvakit ovat aina helvetin rumia ja konservatiivit ja kansallismieliset keskimäärin kauniimpia?

  1. Lukuunottamatta ehkä Tiia Lehtosta ja Sanna Marinia. Vaikka en jae heidän aatettaan, ovathan ne kauniita valkoisen rodun edustajia.
   Maria Ohisalokin on kaunis mutta tosiaan kun avaa suunsa niin 🙄

 4. Sovitaan, että jos näytte tissit, niin näytätte kunnon tissejä joille kelpaa kuolata.

 5. Ryhmäpaineessa naiset alkavat siis myös strippaamaan ja näyttämään tissejä. Mielenkiintoista. Jos pitää hyvesignaloida hyvyyttään suvakkikultissa, niin ei auta muu kuin kaivaa tissit esille.

 6. Tässä moni aiempi kommentoija pyytään esille ”kunnon tissejä”. No, usein kotikuvausten tuloksena ei ole se paras anti. Kuka tietää minkälainen on todellisuus noidenkin kuvien takana.

  Mutta se että ne nuoret naiset joilla on ryhdikäs povi, heidän ei tarvitse hakea kuvilla huomiota koska saavat sitä luonnostaan. Tästä syystä itsevarmat, nuoret ja/tai kauniit naiset harvoin ovat feministejä. He nauttivat miesten huomiosta.

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että Sanna kuvallaan haluaa viedä keskustelu/huomion pois epäonnistumisestaan pääministerinä sekä epäonnistuneesta johtamistaidostaan. Esimerkkinä Matti Vanhanen. Kukaan ei varmaankaan muista mitä virheitä tai laittomuuksia Matti teki. Mutta kaikki muistanevat lautakasan sekä Susan Ruususen kirjoittaman kirjan. Jatkossakin Sannasta muistetaan vain huomiohuoraus.

 7. RUOTSI. Poliisi tutkii vain median ilmoittamat tapaukset. Poliisi on etsinyt Malmössä keskellä kadulla pahoin­pideltyä naista ja pyytänyt muun muassa vinkkejä TV-ohjelman Wanted kautta. Tapaus otettiin tutkintaan kun video levisi tapahtumasta julkisuuteen.
  – No, nainen löytyi. Hän oli tehnyt tapauksesta rikos­ilmoituksen vuosi sitten, mutta silloin poliisi ei tehnyt mitään.
  Kvinna slogs ner på öppen gata – utredningen lades ner
  – Poliisi toimii vain saadakseen myönteistä julkisuutta. Siis aivan kuin poliitikot. Ruåtsin poliisi on politisoitunut.

  Laura Huhtasaari kirjoitti Nobel-komitealle Trumpin palkitsemiseksi rauhan­palkinnolla.
  Trump nominated for Nobel Peace Prize again
  Finnish Blond Bombshell blows up Nobel peace prize. Yet another nomination for Trump

  VIDEO 1997. Tekstitetty suomeksi. Nobel-palkittu Bio­kemisti Kary Mullis kertoo kuinka korona-testillä voit löytää miltei mitä tahansa kenestä tahansa, että testi ei kerro oletko sairas
  https://fi.sott.net/article/516-Koronatestin-PCR-tekniikan-keksija-PCR-ei-sovellu-diagnosointiin-video-tekstitys-suomeksi

  1. https://www.dailymail.co.uk/news/article-8810583/Donald-Trump-says-COVID-like-FLU-going-close-country-flu.html
   🌐
   https://apnews.com/article/virus-outbreak-archive-united-nations-54a3a5869c9ae4ee623497691e796083
   🌐
   October 5, 2020 ”WHO: 10% of world’s people may have been infected with virus”
   🌐
   https://thewallwillfall.org/2020/10/09/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu/
   🌐
   ”The World Health Organization has finally confirmed what we (and many experts and studies) have been saying for months – the Coronavirus is no more deadly or dangerous than seasonal flu.”

  2. 🌐 Andrew Mark Miller: "WHO official urges world leaders to stop using lockdowns as primary virus control method" sanoo:

   https://www.msn.com/en-us/health/medical/who-official-urges-world-leaders-to-stop-using-lockdowns-as-primary-virus-control-method/ar-BB19TBUo
   🌐
   https://www.zerohedge.com/medical/who-flip-flops-urges-world-leaders-stop-using-lockdowns-fight-covid-contagion
   🌐
   “Just look at what’s happened to the tourism industry, for example in the Caribbean or in the Pacific, because people aren’t taking their holidays. Look what’s happened to smallholder farmers all over the world because their markets have got dented. Look what’s happening to poverty levels. It seems that we may well have a doubling of world poverty by next year. Seems that we may well have at least a doubling of child malnutrition because children are not getting meals at school and their parents, in poor families, are not able to afford it,” Nabarro said.”
   🌐
   “This is a terrible, ghastly global catastrophe actually,” he added. “And so we really do appeal to all world leaders: Stop using lockdown as your primary control method, develop better systems for doing it, work together and learn from each other, but remember – lockdowns just have one consequence that you must never ever belittle, and that is making poor people an awful lot poorer.”
   🌐
   https://gbdeclaration.org/
   🌐
   ”Great Barrington Declaration – As infectious disease epidemiologists and public health scientists we have grave concerns about the damaging physical and mental health impacts of the prevailing COVID-19 policies, and recommend an approach we call Focused Protection.”
   🌐
   ”Coming from both the left and right, and around the world, we have devoted our careers to protecting people. Current lockdown policies are producing devastating effects on short and long-term public health. The results (to name a few) include lower childhood vaccination rates, worsening cardiovascular disease outcomes, fewer cancer screenings and deteriorating mental health – leading to greater excess mortality in years to come, with the working class and younger members of society carrying the heaviest burden. Keeping students out of school is a grave injustice.”
   🌐
   ”Fortunately, our understanding of the virus is growing. We know that vulnerability to death from COVID-19 is more than a thousand-fold higher in the old and infirm than the young. Indeed, for children, COVID-19 is less dangerous than many other harms, including influenza.”
   🌐
   ”As immunity builds in the population, the risk of infection to all – including the vulnerable – falls. We know that all populations will eventually reach herd immunity – i.e. the point at which the rate of new infections is stable”
   🌐
   ”The most compassionate approach that balances the risks and benefits of reaching herd immunity, is to allow those who are at minimal risk of death to live their lives normally to build up immunity to the virus through natural infection, while better protecting those who are at highest risk. We call this Focused Protection.”
   🌐
   ”Those who are not vulnerable should immediately be allowed to resume life as normal. Simple hygiene measures, such as hand washing and staying home when sick should be practiced by everyone to reduce the herd immunity threshold. Schools and universities should be open for in-person teaching. Extracurricular activities, such as sports, should be resumed. Young low-risk adults should work normally, rather than from home. Restaurants and other businesses should open. Arts, music, sport and other cultural activities should resume. People who are more at risk may participate if they wish, while society as a whole enjoys the protection conferred upon the vulnerable by those who have built up herd immunity.”
   🌐
   https://www.youtube.com/watch?v=cnkRJCqWuHQ
   🌐
   Oct 9, 2020 Doctor Bharat Pankhania: ”The Great Barrington Declaration: should we abandon lockdowns, require the vulnerable to shield?”
   🌐
   https://www.youtube.com/watch?v=vswqfE9RxAI
   🌐
   Oct 8, 2020 Gary A Brittain: ”Thousands sign anti lockdown petition The Great Barrington Declaration”

 8. Sanna koittaa vissiin tällä tissivaolla viedä sivuun kansan ajatukset siitä että sossujen johtama Tampere ryssi budjettinsa niin totaalisesti että valtiolta vaadittiin 100 miljoonaa euroa sen paikkaamiseen. Ja kun valtio (eli me veronmaksajat) myönsi vain 80 miljoonaa euroa, niin Sanna ja kumppanit vaativat sitä loppuakin 20 miljoona euroa.

  Tämä on juuri niin sossujen tapaista. Koskahan Sanna nähdään Jutan tapaan verkkosukissa? Vai oliko tämä tässä?

 9. Kunnon naiset ansaitsevat pääsääntöisesti arvostuksensa olemalla kunnollisia, uskollisia ja säädyllisiä naisia, äitejä ja vaimoja. Rinnat saattavat olla joskus hieman esillä, mutta tämä ei ole pääsääntöinen tapa millä kunnon nainen hakee arvostusta ja huomiota itselleen. Sanna Marin ja muut taas haluavat koko ajan kaikkien katsovan heitä, kuinka kauniita ovat omasta mielestään ja näyttävät tissejä vain jotta heitä katsottaisiin.

 10. Tuhmat naiset näyttävät kunnon tissejä koska tietävät, että heillä on kunnon tissit, joita haluavat miesten katsovan. Kirjoittamaton sääntö kieltää hakemasta huomiota rumilla tisseillä ja keholla, koska kukaan ei kuitenkaan halua, että heille aletaan tyrkyttämään rumaa ja läskiä naista.

 11. Video. Tekstitetty suomeksi Laki­mies Reiner Fuellmich tuo esiin olennaiset faktat korona­petoksesta ja sen toteuttajista.
  Lakimies: koronapetos rikos ihmisyyttä vastaan
  https://youtu.be/AlEFn5C1kbk
  https://www.bitchute.com/video/ENUBey5r24u0/

  Video. Kertokaa mailmalle! Kiinassa asuva nuori englantilainen vierailee yhdellä Kiinan köyhimmistä alueista: Infra­struktuuri on erinomainen, rikollisuus vähäistä, ihmiset ovat sivistyneitä, ilmapiiri on erittäin rento, ei mellakoita, ei rikollisuutta, ei saasteita ei roinaa. Lisäksi korona on ohi ja sivuutettu Kiinassa.
  ✔️ The World NEEDS to LEARN from China! 🇨🇳 谢谢你中国赞一个!

  Ranskalainen toisin­ajattelija määrättiin maksamaan juutalaisille 134,400 euroa julkaistuaan 128 vuotta vanhan kirjan.
  French Court Sentenced Alain Soral to Pay Jewish Organization $158,500 for Re-Releasing 128-Year-Old

 12. -Onkos neidillä rintakarvoja?
  -No ei tietenkään ole!
  -Sitten tuo on kyllä liian syvään uurrettu…

 13. Se semmoinen Kalevala-koru siinä myös Sanna Marinin kaulalla. Voisiko ihan ajatella että se olisi vaikka kansallismielistä ? .. On kyllä arveltu että se on signaali jostain ns. uuspakanuudesta yms. ?

Comments are closed.