Marco de Wit 12 lokakuun, 2020

 

Koronahysteria ei ole mitään uutta. Jo 1980-luvulla käynnistynyt AIDS-hysteria paljasti kuinka koko lääke- ja rokoteteollisuus on ostanut yliopistot ja viranomaiset. Tämän vuoksi AIDS-teoria levisi ympäri maailmaa, vaikka mitään tarttuvaa AIDS-tautia ei ollut edes olemassa.

 

1980-luvulla oli kuitenkin vielä joitain rohkeita huipputiedemiehiä, kuten nobelisti Kary Mullis ja Peter Duesberg. He suoraan sanoivat, ettei AIDS:ia ole edes olemassa, vaan kyse on lähinnä joidenkin homojen ja narkkarien itsetuhoisella käytöksellään aiheuttamasta sairastumisesta. Kun tämä alkoi olla liian päivänselvää, niin AIDS:in määritelmää laajennettiin vielä esim. kuravettä juovien afrikkalaisten tavallisiin tauteihin.

 

AIDS ei siis ole mikään tarttuva tauti, vaan pelkkä huijaus, jossa immuunijärjestelmänsä tuhonneet ja esim. tuberkuloosia sairastavat, yms. monitautiset on vain nimetty AIDS-potilaiksi.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

Korona-hysteria on vain AIDS-hysterian toisintoa. Mitään koronavirusta tuskin on edes olemassa ja vaikka olisikin, niin se ei synnytä sen suurempaa vaaraa kuin influenssa. Testit, joilla koronavirusta etsitään ovat pelkkä vitsi. Kukaan ei edes yritä eristää koronavirusta, vaan siitä etsitään indikaatioita PCR-testeillä, jotka ovat usein niin herkkiä, että ne löytävät mitä tahansa. Ne luultavasti löytävät koronan vaikka banaanista.

 

Tästä PCR-testin väärinkäytöstä varoitti nimenomaan koko testin keksijä, nobelisti Kary Mullis.

 

 

Kuvassa linkki Sott.net-sivustoon

 

 

Miksei sitten Kary Mullis ole tullut julkisuuteen taistelemaan koronahysteriaa vastaan samalla tavalla kuin taisteli AIDS-hysteriaa vastaan?

 

Kas kun hän sattui ”sopivasti” kuolemaan juuri ennen koronahysteriaa!

 

 

 

Lue lisää:

THL pimittää koronakuolleisuuden tilastoja. Rikosilmoitus tehty!

 

5 thoughts on “Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

  1. Vaikka rikollista rahaeliittiä turvaa Suomessa Suomen Poliisi, Poliisikaan ei voi mitään 5 miljoonalle suomalaiselle. Suomalaisia hallitaan pelolla ja terrorilla, kuin lampaita. Tässä keskeisessä osassa toimii valtamedia, kuten Neuvostoliitossakin. Entinen KGB-agentti kertoi haastattelussa, että Neuvostoliiton resursseista hyvin pieni osa käytettiin suoriin operaatioihin ja suurin osa resursseista käytettiin suuren massan yleiseen mielipidemuokkaukseen, kuten nykyäänkin. Pääsyy Suomen ongelmiin ovat valkoisten miesten degeneroituminen säälittäviksi raukoiksi ja suomalaisten orjageenit, joiden takia alistumme heti auktoriteeteille, poliiseille, valtamedialle, opettajille jne.

  2. Millä nämä rikolliset saadaan vastuuseen? Mikä on edes rangaistus joka näin valtavasta, näin sairaasta rikoksesta voitaisiin antaa? Ei ole kuin yksi ainoa rangaistus tällaisille sairaille kusipäille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*