Marco de Wit 13 lokakuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo pitkään korostanut koronapandemian olevan puhdas huijaus. Vain harva on kuitenkin uskaltanut sen suoraan sanoa. Yhtenä rohkeana poikkeuksena tietysti Juha Kärkkäinen.

 

Juha Kärkkäinen: Korona on huijaus

 

Toisen (väitetyn) korona-aallon alkaessa moni muukin on alkanut epäilemään. Esimerkiksi Ossi Tiihonen ihmettelee miksi koronatilastoja pimitetään.

 

THL pimittää koronakuolleisuuden tilastoja. Rikosilmoitus tehty!

 

Nyt epäilijöiden joukkoon on liittynyt Tapio Yli-Kovero.

 

 

Kuvassa linkki Uuden Suomen blogeihin

 

 

Lue lisää:

Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

5 thoughts on “Suomessa juuri kukaan ei kuole koronaan edes THL:n mukaan!

  1. Ja mikä näiden kuolleiden ikä olikaan ja montako perussairautta heillä olikaan? Mikäs se oikea kuolinsyy olikaan?

  2. Usassa koronan tulo ja siitä hysterian luominen on ollut lottovoitto demokraateille joilla ei olisi muuten ollut mitään muuta mahdollisuutta haastaa Trumpia. Korona olisi sotkenut myös tärkeät brexit-vaalit britanniassa mutta onneksi ne sentään saatiin vietyä vielä läpi ilman tätä karmeeta vitsausta.

  3. Ennen pitkää ihmisten vihdoin tajuttua valtava koronahysteriahuijaus täytyy aloittaa sairaiden rikollisten metsästys. On syntynyt valtavaa, valtavaa vahinkoa jota ei edes millään rahalla tulla korvaamaan ihmisille. Kymmenet tuhannet suomalaiset tekevät taas itsemurhan vastarinnan sijaan, mikä sekin on luovuttajan teko. Oikeat miehet nousevat vastarintaan sairaita satanistirikollisia vastaan ja eivät ala tappamaan itseään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*