Free speech 13 lokakuun, 2020

 

Luukkarinen:

Sanna Marin haluaa pelastaa naiset ja tytöt! Pitää tehdä teknologiaa ja innovaatiota, että naisten oikeudet edistyy! Sanna Marin tekee kaikkensa, että turvallinen digitaalinen tila luodaan meille jokaiselle. Digitaalisuus antaa tytöille paljon vapautta, iloa ja voiman tunnetta. Tasa-arvo ei tule, ellei tytöille anneta hirveästi pinnallista huomiota! Siksi Sanna Marin auttaa naisia ja tyttöjä saavuttamaan unelmansa.

 

 

 

 

Lue lisää feministeistä:

Päivän kuva: Vakomania

 

 

 

4 thoughts on “Suomi Uutiset: Sanna on AINA Oikeassa

  1. Sanna tuo kunnon naisille huonon maineen sekoilullaan. Samoin nämä muut sekopäät. Onneksi sekopäät on helppo erottaa kunnon naisista, jos miehet vain lopettavat ajattelemasta muullakin kuin peniksellään. Älä siemennä myrkyllisten mutanttinoitien kanssa.

Comments are closed.