Free speech 14 lokakuun, 2020

 

Täysin epäluotettavan PCR-testin mukaan Trump sairastui koronaan.

 

Trump ei kuitenkaan luovuttanut, vaan vaati massiivisen cocktail-lääkityksen. Eli siis kaikkea mahdollista luontaislääkityksestä koviin myrkkylääkkeisiin ja steroideihin.

 

Trumpin koronafarssi: Olen OK

 

Moni ihmettelee miten Trump on tervehtynyt tuollaisella myrkkycocktaililla ja nyt jatkaa vaalitilaisuuksiaan. Ehkäpä yhtenä syynä nopeaan tervehtymiseen on se, että hän otti paljon D-vitamiinia. Mahdollisesti hän nosti lääkärien avulla D-vitamiinitasonsa optimaaliseksi.

 

Oli miten oli, niin kuka tahansa voi helposti optimoida omat D-vitamiinitasonsa, kunhan ei vain usko lääkäreitä.

 

 

Suomen historian yksi suurimpia rikoksia on nimittäin suositellun D-vitamiinitason pudottaminen noin 100 mikrogrammasta noin 7,5 mikrogrammaan. Syyllinen tähän on kartellisoitunut lääkäriliitto ja lääketeollisuus.
Parempaa todistetta lääketieteen korruptiosta ei ole kuin naurettavan tai siis rikollisen alhaiset D-vitamiinin suositustasot. Onneksi on niitä rehellisiäkin tohtoreita kuten Tohtori Tolonen.
”Suomessa viranomaissuositus on nykyisin D-vitamiinivalmisteen ympärivuotinen käyttö 2 viikon ikäisestä 2-vuotiaaksi 10 mikrog/vrk ja 2–18-vuotiaille ruoan lisäksi 7,5 mikrog/vrk. Yli 75-vuotiaille suositellaan 20 mikrog/vrk D-vitamiinilisää ympäri vuoden (aivan liian vähän). Raskaana oleville ja imettäville suositellaan 10 mikrog/vrk D-vitamiinilisää ympäri vuoden.
Todellinen tarve on sellainen, jolla seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) nousee viitearvoon, 75–150 nmol/l. Yleensä se edellyttää 75–100 µg:n saantia päivää kohti laskettuna. Ihanteellinen lukema on 125–150 nmol/l. ”

 

 

Kuvassa linkki Tohtori Tolosen sivuille

 

 

Lue lisää:

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

3 thoughts on “Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

  1. 10 mg taso on käsittääkseni aivan minimi mitä ihmisen tulee saada ettei riisitauti puhkea. D-vitamiinin saanti näyttää olleen niin tärkeää varsinkin äidin ja lasten terveydelle, että punaiset hiukset ja valkoinen iho ovat yleistyneet ja levinneet kylmillä seuduilla!

    Tällainen tahallinen ja suunnitelmallinen kansanmurha mm. laskemalla ravinnearvot vaarallisen alhaiseksi ja myrkyttämällä ihmiset myrkyillä, sekä luomalla monikulttuuriset olosuhteet joissa eläminen vaarantuu merkittävästi tai loppuu kokonaan tai ihmisiä pakkosiirretään ovat kaikki selviä kansanmurhan määritelmiä joita mm. Neuvostoliitto ja nyt Eurostoliitto ovat tehneet, tarkoituksella.

  2. Itse otan 50mg aamuin, illoin Näin olen syönyt jo vuosia enkä ole sairasta päivää nähnyt 🤗

Comments are closed.