Marco de Wit 14 lokakuun, 2020

 

On sitten mitä mieltä USA:n presidentinvaaleista tahansa, niin yksi asia on varma:

 

Bidenin kampanja on historian aneemisin.

 

 

Toisaalta ehkä Bidenin aneemisen presidentinvaalikampanjan selittää se, että hän luulee pyrkivänsä senaattiin.

 

 

Lue lisää:

Joe Biden: Olen ollut senaatissa 180 vuotta

 

 

3 thoughts on “Joe Bidenin kannattajat villeinä

  1. Pakko olla samaa mieltä. Yhdysvaltojen vaalituloksella ei ole kuitenkaan mitään merkitystä. Trumpia äänestämällä valtaan nousee äärijuutalaiset ja Bidenia äänestämällä valtaan nousee äärijuutalaiset. Eli Bidenin hävitessä vaalit Yhdysvaltoja hallitsevat jatkossakin äärijuutalaiset.

  2. Todella aneeminen ja turha kampanja jos ainoa vertailukohde on täysin seniili pedofiili. Vaihtoehtoina joko äärijuutalaisten omistama Trump tai äärijuutalaisia palveleva täysin seniili ukko. Amerikkalaiset tuhoavat itsensä sisältäpäin ja hyvä näin. Maailmaan on mahdollista tulla rauha ja euroopan kulttuurit ja kansat voivat eheytyä kun mieleltään sairaat amerikkalaiset häviävät lopulta maapallolta. Ilmeisesti kaikki mielisairaat britit muuttivat aikoinaan amerikkaan, koska britit jotka muuttivat amerikkaan näyttävät olleen mielisairaita narsistisia paskiaisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*