9 thoughts on “Päivän kuva: Etuoikeutettu

 1. Mitähän tämänkin blondin ja vaaleasilmäisen tytön esi-isät ovat joutuneet kokemaan päästäkseen nykytilanteeseen? He ovat nääntyneet nälkään ja janoon, sotineet vihollisiaan vastaan ja kituneet sairauksissa. Eivät varmasti olisi jos olisivat tienneet, että heidän jälkeläiset sylkeväy heidän uhrauksiensa päälle! Tyhjästäkö suvakit kuvittelevat valkoisten keskimääräisen älykkyysosamäärän ja luonteen tulleen?

 2. Joe Biden teki kaikkien aikojen pohjanoteerauksen Arizonan vaalikiertueella: 0 katsojaa. Nolla. Zero. NOLLA. Absoluuttinen nollapiste.
  https://twitter.com/dailycallout/status/1315269061610074112
  Biden-Harris joint appearance in Arizona draws no spectators – as in ZERO attendees

  Kiinan nolla­toleranssi koronalle: Qingdao’n kaupungissa löydettiin 9 korona-tapausta: kaikki kaupungin lähes 10 miljoona ihmistä testataan seuraavan viiden päivän aikana. Onko kyse sota­harjoituksista seuraavan maailman­sodan varalta. – New cases in Chinese port city of Qingdao snap infection-free period of 2 months

  Suomi mainittu. Dailystormer – maailman vainotuin nettijulkaisu kertoo feministihallituksen toimista.
  Finland: Feminist Government Moves to Outlaw Sending Dick Pics
  Original: Daily Mail

  Joe Biden. New York Postin kolme sensuroitua artikkelia.
  Twitter’s public policy chief departs to join Joe Biden’s transition team
  Smoking-gun email reveals how Hunter Biden introduced Ukrainian businessman to VP dad
  Twitter Blocks Users From Linking To The New York Post’s Bombshell Hunter Biden Report

 3. Pikkutytön raakaa ja täysin tarpeetonta häpäisemistä ja traumatisoimista, mutta suvakki-ideologia on tärkeämpi kuin oma tai muiden lapset.

 4. Ei etelä-afrikkakaan noussut kukoistukseen sillä että buurit kumartelivat paikallista väestöä. Kunnon apartheit ja tö, ne nostivat etelä-afrikan sille taloudelliselle tasolle missä se oli. Tosin, paikallisten nousua valtaa, on talous romahtanut nopsmmin kuin kukaan ymmärsikään. Ja nyt sielä nähdään taas nälkää.

Comments are closed.