7 thoughts on “Pohjoismainen Lumene

  1. Älä tue monikulttuurisia ja mädättäviaä yrityksiä ja vie rahasi rohkeille ja kansallismielisille yrittäjille, kuten Kärkkäiselle!

  2. Olen myös nähnyt tämän mainoksen ja ihmetellyt , miten kauas pohjoismaisesta tässäki on menty. Raivostuttaa kun joka juukelin mainokseen / ohjelmaan työnnetään näitä jotka eivät todellakaan näytä suomalaisilta!

  3. Kävin muutama viikko sitten tekemässä juurikin kyseisestä mainoksesta valituksen lumenelle. En aijo enää ostaa heidän tuotteitaan. Odotan sieltä vastausta, kuinka pikimusta neekeri akka kuvaa ”pohjoista kauneutta”?

    1. Juurikin se piki­musta akka tarvitsee ja haluaa sitä Lumenen pohjoisten hankien lumi­valkoista puuteria. Kukas muukaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*