Marco de Wit 15 lokakuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Outo kuvakaappaus on viime aikoina liikkunut somessa.

 

Laiton Lehti uskoo, että kyse on vain sarkasmista tai sitten se on kirjoitettu veitsi kurkulla.

 

Edes feministi ei voi olla niin tyhmä, että fanittaisi Saudi-Arabiaa.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Suvakki vai ei?

  1. Kyllä feministit ovat sekä tyhmiä, että hulluja. Ajattelevat vain alapäällään, kun rajojen läpi vuotaa tummia ja nuoria miehiä. Kaikki naiset eivät onneksi ole feministejä, mutta naisten heikkous on mm. heidän alttiutensa indoktrinoitua myös hyvin vahingollisiin ja sairaisiin ideologioihin.

    Vastapainoksi voin todeta miehistä, että varsinkin suomalaiset miehet ovat fucking raukkamaisia pelkureita jotka juoksevat karkuun ja eivät puolusta omiaan, sekä naisia ja lapsia. Naiset ja lapset raiskataan ja suomalaiset miehet jäävät kotiin pelaamaan tietokonepelejä ja juomaan kaljaa! Fucking raukat pelkurit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*