5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Olen huomannut, että Archive­Org on nyt parin päivän sisällä ottanut tiukan sensuuri­linjan siihen mitä suostuu arkistoimaan.
  – Jos laitat niinku valta­mediaa tai semmosta, niin ei mitään ongelmaa, mutta …
  – Onko muilla havaintoja?

  Biden tai Kuolema
  A woman in Denver is selling ‘Biden or Die’ campaign signs as a sure fire way of winning hearts and minds as election day looms closer.

  Kiinan Yuan-valuutan digitestit jatkuvat.
  Digital yuan test draws 2 million applicants

  Erittäin mielen­kiintoinen Geo­poliittinen näkö­kulma USA:n vaaleihin. Alexander Dugin
  USA:n Presidentin­vaalit — Geo­poliittinen Näkö­kulma

 2. Se että luulee olevansa toienlainen kuin mitä pelikuva näyttää tai minkä silmillään näkee kertoo vakavasta mielisairaudesta. Usein näistä sairauksista puhutaan kauniimmilla nimillä, on persoonallisuushäiriötä ja on anoreksiaa, vaikka kyse on kuitenkin mielisairaudesta joka vaatisi lääkityksen ja mahdollisesti laitoshoidon. Minusta tässä on erinomaisia esimerkkejä vakavista mielisairauspotilaista.

  Jotkut vanhemmat henkilöt vielä muistavat ajan jolloin esim. homous oli rikos. Ja siitä joutui vankilaan jottei saastuttanu yheiskuntaa. Joka silloin olikin iloinen ja tulevaisuuteen luotttavainen. Mutta nyt, kun homous on suorastaan julkisuusmagneetti, yhteiskuntamme on muuttunut muutenkin kuin sen osalta.

Comments are closed.