10 thoughts on “Päivän kuva: Käänteinen raiskaus

 1. Kai tämä on laitonta… tai pitäisi olla? On miehilläkin oikeudet, ettei joku läski ja ruma sekopää nainen tule raiskaamaan.

 2. No naisethan ovat omasta mielestään kaikki kauniita ja tarvitsevat komean etelämaalaisen miehen rinnalleen. Ei heille pohjoisen vaaleat miehet kelpaa, nyt kun on etelän gigolot muodissa. Mutta miksei ne naiset mene sinne etelään ja jää sinne? Eikö huolita?

 3. Eli, kohta on rasistista kieltäytyä seksistä värillisten kanssa (koskenee enimmäkseen naisia) ja raiskaukseen verrattavaa kieltäytyä seksistä ”väärän kehotyypin” omaavien kanssa (koskenee enimmäkseen miehiä)? Molemmat tietenkin rankasti rangaistavia tekoja?

 4. 🇫🇮🕌🧸🇹🇷 7.7.2020 "Sääntelyssä olisi myös uusi kahdentoista vuoden ikäraja" sanoo:

  https://oikeusministerio.fi/julkaisu?pubid=URN:ISBN:978-952-259-874-5
  🇫🇮🧸
  https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/162356/OM_2020_9_ML.pdf
  🇫🇮🕌🧸🇹🇷
  Sivu 311 ”Istanbulin sopimus edellyttää, että suostumus seksuaaliseen kanssakäymiseen annetaan ”vapaaehtoisesti vapaasta tahdosta”.”
  🧸
  ”Mietintöön sisältyy Amnesty International Suomen osasto ry:n eriävä mielipide, joka on mietinnön liitteenä.”
  🇫🇮🧸
  https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/frantic/amnesty-fi/2020/07/06133025/Eri%C3%A4v%C3%A4-mielipide-oikeusministeri%C3%B6n-ty%C3%B6ryhm%C3%A4n-mietint%C3%B6%C3%B6n_Amnesty.pdf
  🇫🇮🧸
  Sivu 1 ”Seksuaalirikoksia koskevalla oikeuskäytännöllä on olennainen vaikutus siihen, millaiseksi seksuaalisen autonomian suoja käytännössä muodostuu. Vaarana on, että laintulkinta muodostuu sekavaksi ja epäyhtenäiseksi.”
  🇫🇮🧸
  Sivu 2 ”Ehdotettu sääntely, jonka taustaoletuksena on heikommassa asemassa olevan vapaaehtoinen osallistuminen,hämärtää siten vapaaehtoisen osallistumisen käsitettä sekä raiskauksen ja seksuaalisen kajoamisen soveltamisalaa suhteessa ehdotettuun seksuaalisen hyväksikäytön soveltamisalaan.”
  🇹🇷🕌
  https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Istanbul
  🇹🇷🕌
  ”2691 active mosques”

 5. Digivero. Kamerunissa operaattori perii kännykän käyttämisestä veroa (ainakin) kahdella tavalla.
  Cameroon’s plan to make users pay import duties on mobile devices has sparked outrage

  1: Kun kännykkä ensi kerran rekisteröityy verkkoon, sen IMEI numero lähetetään valtiolle, joka vastaa teksti­viestillä käyttäjälle kuinka paljon puhelimesta pitää maksaa veroa. Jos veroa ei maksa, operaattori ei avaa liittymää.
  2: Operaattori perii jokaisesta ladatusta sovelluksesta veron käyttäjältä.

  Meillä sivistyneessä lännessä toisin kuin tuolla sivisty­mättömässä Afrikassa AppleStore perii 30% veron jokaisesta ladatusta sovelluksesta.
  – Sivistys ilmenee siten, että Applen ei tilitä veroa valtiolle vaan ensi­sijaisesti johtajilleen ja toissijaisesti osakkeen­omistajille. Meillä valtio on korvattu osakkeen­omistajilla ja muulla ylimpään kastiin kuuluvalla finanssi­eliitillä.

  Perittyjen verojen määrä riippuu vain valtion kekseliäi­syydestä. Jonain päivänä saattaa mikro­aalto­uuni lakata toimimasta ja ilmoittaa, että „auto­vero on maksamatta, klikkaa OK niin vero peritään ja mikrouuni alkaa toimia. Tämän OK-palvelun käyttö on maksuton. Ps. Ensi viikolla menee sitten jää­kaappi.“

 6. Ruotsi sallii myrkytettyjen vaatteiden myymisen kaupoissa. Ehdotettu verolaki säätää kaikelle vaate­myynnille „myrkky­veron“. Jos kauppias jälki­käteen pystyy aukottomasti todistamaan, että vaatteet eivät olleet myrkytettyjä hän saa veron takaisin. Tällä tavalla veron maksua vastaan, sallitaan myrkytettyjen vaatteiden myynti valtion suojeluksessa.
  Skatter för skattens skull
  – Kyse on siitä, että valtio ottaa pakkolainan yrityksiltä ja että vero palautuu, jos käyttää „puolueen lakitoimistoa“ täyttämään palautushakemuksen. Näin tehtiin Natsi-Saksassa.

  Kiinnostavatko älykkäät ihmiset? Saatko kiksejä hyvistä nettikeskusteluista? Oletko sapioseksuaalinen.
  Mitä sapioseksuaalisuus on?

Comments are closed.