Marco de Wit 17 lokakuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pari päivää sitten Ylen teki mustamaalausjutun Laittomasta Lehdestä ja sen päätoimittajasta Marco de Witistä.

 

Yle puolustaa pervoilevaa poliisia ja mustamaalaa Laittoman Lehden päätoimittajaa

 

Ylen jutussa oli se hyvä puoli, että siinä mainittiin Laiton Lehti. Niinpä moni on miettinyt alkoivatko Ylen jutun lukijat googlaamaan Laitonta Lehteä.

 

Alla on Laittoman Lehden lukijamäärät kuukauden ajalta. Kuten näkyy, niin Ylen juttu lisäsi lukijamäärää, mutta vain parilla tuhannella ja vain yhden päivän ajan.

 

Ehkä osasyynä yllättävän pieneen vaikutukseen oli siinä, että Laiton Lehti ei yrittänyt jakaa juttua sosiaalisessa mediassa. Lisäksi moni Laittomasta Lehdestä pitävä tai vihaava ei myöskään jakanut juttua.

 

Tästä huolimatta lukijamäärä kuitenkin lisääntyi ja voi olla, että mukana oli aivan uusia ihmisiä, jotka eivät olleet koskaan kuulleetkaan Laittomasta Lehdestä. Toivotaan, että he myös jäävät vakilukijaksi, joskin sekin on epätodennäköistä. Näyttää nimittäin siltä, että vain noin prosentti suomalaisista ajattelee omilla aivoillaan. Loput alistuvat ihan tyytyväisinä valtamedian aivopesuun.

 

 

 

 

Lue lisää:

Salaiset numerot: Laittoman Lehden lukijamäärät

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Lisäsikö Yle Laittoman Lehden lukijamääriä?

  1. Ei tälläistä lehteä voi lukea kuin vitsimielellä jos sitenkään. On niin vammaisesti kirjoitettua tekstiä ja mitälie mielisairaita pösilöitä kommenttiosioissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*