Marco de Wit 18 lokakuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut, että ehkä koronapotilaaksi väitetyt sairastavatkin jotain muuta tautia. Lisäksi nämä muut taudit ovat suurimmaksi osaksi seurausta D-vitamiinin puutostilasta. Syynä tähän on, että lääketehtaat lobbasivat D-vitamiinin suositusarvot kymmenen kertaa pienemmiksi kuin mitä oli vielä 50- ja 60-luvuilla.

 

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

Ongelmana on kuitenkin, että on vaikea tietää kuinka paha puutostila sinulla on. Ainoa keino selvittää asia on ottaa testi.

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

Valtamedia on vihdoin alkanut tajuta kuinka tärkeää D-vitamiini on. Jotkut lääkärit jopa vaativat suositusmäärien kaksinkertaistamista. Tosin ei se paljon auta, kun pitäisi nostaa 5-10 kertaa. No, mennään ainakin oikeaan suuntaan.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun ja videoon

 

 

Lukija kirjoittaa:

 

Daily Mailin mukaan Singaporessa 800 ”koronaan” kuolleesta 99 prosenttia oli D-vitamiinivajeisia.

 

Tohtori Tolosen mielenkiintoisessa artikkelissa kiinnitetään paljon huomiota D-vitamiinivajeeseen. Artikkelissa mainitaan, että väitetyn koronan kuolleisuus on suurinta maissa ja maanosissa joissa D-vitamiinin saanti on vähäistä. Suuri osa väitetyistä tapauksista on ollut hyvin iäkkäitä ja heillä on ollut D-vitamiinivaje, eikä D-vitamiinitasoja mitata.

 

Artikkelin mukaan Yhdysvalloissa on alettu antamaan C-vitamiinia suonensisäisesti. Artikkelissa mainitaan myös, että infektion aikana otettu melatoniinilisä voi myös auttaa. Huonot elämäntavat kuten tupakointi muiden haittojen lisäksi laskee D-vitamiinitasoa entisestään. Kiinalaisten mukaan eri ravintolisät, käytännössä multivitamiinit, sinkki ja seleeni, voivat auttaa infektioissa

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*