Free speech 18 lokakuun, 2020

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut, että ehkä koronapotilaaksi väitetyt sairastavatkin jotain muuta tautia. Lisäksi nämä muut taudit ovat suurimmaksi osaksi seurausta D-vitamiinin puutostilasta. Syynä tähän on, että lääketehtaat lobbasivat D-vitamiinin suositusarvot kymmenen kertaa pienemmiksi kuin mitä oli vielä 50- ja 60-luvuilla.

 

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

Ongelmana on kuitenkin, että on vaikea tietää kuinka paha puutostila sinulla on. Ainoa keino selvittää asia on ottaa testi.

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

Valtamedia on vihdoin alkanut tajuta kuinka tärkeää D-vitamiini on. Jotkut lääkärit jopa vaativat suositusmäärien kaksinkertaistamista. Tosin ei se paljon auta, kun pitäisi nostaa 5-10 kertaa. No, mennään ainakin oikeaan suuntaan.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun ja videoon

 

 

Lukija kirjoittaa:

 

Daily Mailin mukaan Singaporessa 800 ”koronaan” kuolleesta 99 prosenttia oli D-vitamiinivajeisia.

 

Tohtori Tolosen mielenkiintoisessa artikkelissa kiinnitetään paljon huomiota D-vitamiinivajeeseen. Artikkelissa mainitaan, että väitetyn koronan kuolleisuus on suurinta maissa ja maanosissa joissa D-vitamiinin saanti on vähäistä. Suuri osa väitetyistä tapauksista on ollut hyvin iäkkäitä ja heillä on ollut D-vitamiinivaje, eikä D-vitamiinitasoja mitata.

 

Artikkelin mukaan Yhdysvalloissa on alettu antamaan C-vitamiinia suonensisäisesti. Artikkelissa mainitaan myös, että infektion aikana otettu melatoniinilisä voi myös auttaa. Huonot elämäntavat kuten tupakointi muiden haittojen lisäksi laskee D-vitamiinitasoa entisestään. Kiinalaisten mukaan eri ravintolisät, käytännössä multivitamiinit, sinkki ja seleeni, voivat auttaa infektioissa