Free speech 18 lokakuun, 2020

 

 

Tämä kuva on pitkään levinnyt netissä. Laiton Lehti ei mene 100% takuuseen kuvasta, mutta kuva näyttää täysin aidolta ja tiettävästi kukaan ei ole koskaan väittänyt sen olevan väärennetty. Facebook ja muut somepalvelut eivät myöskään ole ilmoittaneet löytäneensä kuvasta mitään manipulaatiota, vaikka normaalisti ovat tällaisissa aiheissa haukkana paikalla.

 

 

 

3 thoughts on “Päivän kuva

 1. Mistä ihmeestä Laittoman Lehden toimitus saa hirveät kuvansa? Hirveitä ja sairaita sekopääfeministeja. Eivät terveet ja oikeat naiset altistaisi varsinkaan lapsia tällaiselle.

 2. Johan geneven sopimuskin kieltää kidutuksen niin fyysisesti kuin henkisestikkin. En ole yllättynyt jos tuon performansin jälkeen suurin osa luokan oppilaista sulkeutuu ja syrjätyy. Tuon on täytynyt olla todella traumaattinen kokemus. Koska se on sitä veteraanillekkin.

 3. Harvinainen löytö + VIDEO. Maailman ainoa muslimi, joka on koskaan saanut Nobelin. Mitä toiset muslimit tekevät? Sotkevat hänen kuvansa koska hän kuuluu väärään lahkoon ja on siten „saastainen koira“. – O’ Allah O’ Akbar. Jo on aikoihin eletty.
  Dagena Allahu Akbar

  Puolan maan­viljelijät vaativat kieltoa kasvis­tuotteiden myymiselle liha­tuotteiksi naamioituna. Kannatan ajatusta. Eihän feta-juustoakaan saa myydä feta-juustona kuin aivan poikkeus­tapauksissa.
  Polish farmers back EU ban on vegetarian „burger“ and „sausage“ labelling
  – Luulisi kasvis­syöjien olevan ylpeitä kasvis­ruuasta ja haluavan sen erottuvan liha­tuotteista myös kaupassa. Mutta ei, kasvis­ruuat yritetään mahdollisimman hyvin naamioida liha­tuotteiksi. No. Kysehän on siitä, että sala­kavalasti yritetään saada toiset syömään kasviksia, kun itse kabineteissa nautitaan aidoista herkuista.

  White House. – Rasismin pesä.
  – Kun väri­vallan­kumous ottaa Valkoisen talon haltuunsa, se maalataan uusin värein.

  Trumpin mainos Facebookissa.
  – https://www.facebook.com/DonaldTrump/videos/3468972463

Comments are closed.