Marco de Wit 18 lokakuun, 2020

 

 

 

Ranskassa yksi jihadisti leikkasi opettajan pään irti, koska tämä oli näyttänyt oppilaille pilakuvia ”profeetta” Muhammedista.

 

Videota pään leikkaamisesta ei ole, mutta kylläkin siitä, kun poliisi ampui jihadistin.

 

 

 

Poliisiopiston rehtori Keijo Kaarisade muistuttaa yhteiskunnan vastuusta. Iltasanomatkin muistaa puhua otsikossa vain puukkoiskusta.

 

 

 

Myös Junes Lokka korostaa, että median on muistettava sananvastuu.

 

 

 

Vastuullinen valtamedia jättää otsikoissaan kertomatta pään irti leikkaamisesta. Ihmisethän voisivat muuten alkaa syrjimään jihadisteja.

 

Niinpä Guardiankin puhuu otsikossaan vain ”veitsihyökkäyksestä”.

 

 

 

Pahamaineinen Trumpia tukeva New York Post kuitenkin päätti toitottaa pään leikkaamisesta. Ei ihme, että samaa lehteä ovat Twitter, Facebook ja muu valtasome sensuroineet viime aikana mm. Hunter Bidenin huumesekoilujen paljastamisesta.

 

New York Post menee jopa niin pitkälle provokaatiossaan, että otsikossa kertoo jihadistin huutaneen Allahu Akbar.

 

 

Onneksi Suomessa ylikomissaari Jari Taponen muistuttaa, että vika ei ole islamisteissa, vaan yhteiskunnan rasistisissa rakenteissa.

 

 

Onneksi ranskalaisetkin ovat pysyneet rauhallisena ja jatkavat dialogia islamistien kanssa. On löydettävä keino eliminoida valkoiset etuoikeudet.

 

 

 

 

6 thoughts on “Valtamedia pimittää päänkatkojan olleen jihadisti

  1. Mikä ranskalaisiin on mennyt? Koko ajan palaa autot ja päitä leikataan irti. Ranskan muututtua kalifaatiksi monet naiset raiskataan ja heistä tehdään islamistien ja jihadistien jne. seksiorjia. Miehet ja poikalapset teurastetaan, mutta tyttölapsista ja naisista tehdään raiskattavia seksiorjia.

  2. Kuva paljastaa täydellisesti kasvomaskin hyödyllisyyden ja samalla sen mikä se TODELLINEN vaara mikä meitä VALKOISIA eurooppalaisia uhkaa.

    Covid-19 = suuri kusetus

    Maahanmuutto/rotusekoitus = kansanmurha

    Joka tätä ei ymmärrä menettäköön päänsä.

  3. Kansallissosialisteille ja vasemmistolaisille on jo syylliset paljastettu: *************, eikä missään tapauksessa muslimit koska rauhan uskonto.. Muutoinhan joka puolella maailmaa Antifat, BLM etc. olisivat rauhanomaisissa miekkareissa ryöstämässä supermarketteja, polttamassa kadun reunaan parkkeeratut autot, hakkaamassa ja potkimassa ohikulkijoita painottaakseen jotakin viestiä sekä mielipidettä fasisteista, koska muutakaan keinoa ei ole fasismin, homofobian, islamofobian, pedofobian, kristinuskon sekä rasismin kitkemisestä pois yhteiskunnan rakenteista. Tämä nuorimies päätyi näin epätoivoiseen tekoon oli valkoisen ylivallan, rasismin, fasismin, kristinuskon ja epäinhimillisen raskaan sorron viaton uhri. Ei kai nyt kukaan huvikseen ala leikkaamaan ihmisten päitä irti. Ranska pitäisi olla oikeusvaltio, tällä nuorella miehellä oli varmasti haaveita perustaa onnellinen koti ja perhe rakastamansa naisen kanssa, käydä töissä ja maksaa veronsa mutta joutui poliisin laittoman väkivallan uhriksi. Oikeusvaltio ei toimi kuten tuo murhaaja poliisi, tämä viaton nuorimies olisi pitäny ensin pidättää ja sitten toimittaa oikeuteen jossa olisi sitten päätetty laillisesti oliko tämä viaton nuori mies syytön vai syyllinen. Minusta voisi tässä tulla aika hyvä Tiedon Antaja vasemmistolle disinformaattoriksi propaganda jaostoon, siis rahasta valehtelijaksi. Minkähänlainen palkka politiikka vasemmistolla olisi näin tärkeälle työläiselle. Pitäisikähän tuota kysäistä, jos nyt vaikka aloittaisin tässä rikastumisen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*