Free speech 19 lokakuun, 2020

 

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit on luvannut harjoittaa totaalista meemisotaa. Ideana on yrittää purkaa kansalaisten aivopesua tuomalla ilmi vihafaktoja mm:

 

 1. Korona-viruksen olemassaoloa ei ole todistettu tai ainakaan kunnolla eristetty
 2. Koronapandemiaa ei ole olemassa, vaikka koronavirus olisikin olemassa
 3. Kokeelliset rokotteet ovat myrkkyä
 4. Islamisaatio tuhoaa yhteiskunnan
 5. Polpo kansanmurhaa Suomen
 6. Sossut suojelevat lapsikauppaa
 7. Pankkiirit varastavat rahasi ja tuhoavat elämäsi
 8. Valtaeliitti on täynnä pridettäviä pedofiileja
 9. Sensuroitu QAnon-yhteisö paljastaa totuuden ytimen
 10. Ehdota lisää meemimäisiä vihafaktoja

 

Mari Kosonen tukee tätä kampanjaa varsinkin islamisaation ja lapsikaupan estämisen osalta. Niinpä Marco ja Mari nähdään usein mielenosoituksissa puhumassa tai kuvaamassa.

 

Näitä meemejä/ideoita/vihafaktoja tullaan myös kertomaan Marcon ja Marin youtube- ja muissa lähetyksissä.

 

Corona scamdemic -salaliitto laajenee: Poliisivaltio kohta valmis

 

Kansainvälisessä QAnon-yhteisössä uskalletaan kertoa totuuksia valtaeliitistä. Ei siis ihme, että Facebook on poistanut Q-ryhmät.

 

 

 

Marcoa uskaltaa suoraan kritisoida myös viranomaisia. Tuloksiakin on tullut. Vuonna 2017 mielenosoituksissa Marco piti niin kovaa meteliä ja kritisoi niin kovasanaisesti poliisien osallistumista prideen virkapuvuissaan, että poliisit lopettivat osallistumisensa! Poliiseja ei ole sen koommin pridessä nähty!

 

Viranomaiset ovat kritiikista raivostuneet. Vankilareissu näyttää varmalta, mutta Marco ei silti peräänny. Vankeustuomiota vaaditaan mm. näistä jutuista:

 

Poliisin pervokolmikko fanittaa lapsien seksualisointia!?!

 

Yle puolustaa pervoilevaa poliisia ja mustamaalaa Laittoman Lehden päätoimittajaa

 

Polpo kostaa myös Marille.

 

Komisario Saku Lehikoinen: Mari Kososta saa lyödä!

 

Marco ei vain valita oireista, vaan kertoo myös ketkä ovat syyllisiä. Eli ketkä kuuluvat valtaeliittiin ja miten he hallitsevat maailmaa. Tämä on raivostuttanut valtavan määrän ihmisiä islamisteista ja juutalaisista moniin pankkiireihin.

Levittääkseen sanaa mahdollisimman laajalle Marco on myös Holy Crusade News -lehden päätoimittaja. Siellä hän on myös julkaissut uuden kirjansa. Tässä siitä tiivistelmä:

 

Laws of History and The Rule of U$Srael

 

Marcon kirjoittama valtaeliitin pedofiileja paljastava ainutlaatuinen Epstein-aikajana on levinnyt maailmalla, mutta joutunut myös spammihyökkäyksen kohteeksi.

 

Spammiatakki Laittoman Lehden Epstein-juttua vastaan

 

Alla olevassa videossa Marco puolestaan yrittää tiivistää kaikki ”vihafaktat” tieteestä politiikkaan yhdeksi kokonaiskuvaksi.

 

 

 

Teoriaa tarvitaan, jotta tiedetään miten maailma toimii ja miten sitä voi muuttaa. Tieto ei kuitenkaan riitä. Pitää myös pystyä ja uskaltaa nousta sieltä sohvalta käytännön toimintaan. Yksi akuutti vaara on islamisaatio, joten Marco ja Mari ovat järjestäneet sitä vastaan kymmeniä mielenosoituksia. Nyt ne tulevat jatkumaan, mutta ”koraanikoulun” sisältö tulee osittain riippumaan siitä kuinka paljon turvamiehiä on varaa hankkia.

 

Marco on nimittäin saanut islamisteilta tappouhkauksia, jotka on pakko ottaa vakavasti. Ympäri Eurooppaa jihadistit hyökkäävät islamisteja kritisoivien kimppuun. Ranskassa yksi jihadisti leikkasi opettajan pään irti, koska hän oli näyttänyt oppilaille profeetta Muhammedin pilakuvia.

 

Valtamedia pimittää päänkatkojan olleen jihadisti

 

 

Syyttäjä vaatii Marcolle tuomiota mm. koraanin kritisoinnista. Marco on myös järjestänyt piirrä Muhammad pilakuva -kilpailuja. Ikävä kyllä videot näyttävät kadonneen netistä. (Jos löydät, niin lähetä [email protected])

 

 

Marcon kimppuun on mielenosoituksissa käyty jo monta kertaa. Hyökkääjinä ovat monenlaiset valtaeliitin kätyrit islamisteista ja Antifa-anarkisteista aina Supon agentteihin ja haittaisänmaallisiin. Itse asiassa viimeisen neljän vuoden aikana Marco on johtanut yli sataa tapahtumaa ja mielenosoitusta, joiden aikana hän on joutunut hyökkäyksen johdosta sairaalaan useita kertoja ja pyörätuoliinkin kaksi kertaa.

 

Tämä on ollut mahdollista, koska polpo on kieltäytynyt suojelemasta Marcon johtamia mielenosoituksia. Sen sijaan polpo on usein tukenut hyökkääjiä.

 

Niinpä Marco ja Mari tarvitsevat omat ammattimaiset turvamiehet. Muuten puhujatilaisuuden järjestäminen olisi käytännössä itsemurha.

 

 

Jos haluat tukea Marcoa ja Maria niin voit lahjoittaa vaalikampanjaan. Näissä aluevaaleissa Marco ei ole tällä kertaa ehdokkaana, koska haluaa olla puolueeton päätoimittaja. Mari Kosonen on kuitenkin ehdoilla Kristallipuolueen riveissä sitoutumattomana ehdokkaana.

 

Mari Kososen tili: FI75 1432 5000 0564 60 

 

Mari Kososen Bitcointili: 3CweKZtwnLj8fXEBvshFCPSz6uanRBYuFn

 

 

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Lahjoita ja tue Mari Kososen vaaliehdokkuutta!

 1. Jos satut olemaan fucking raukka pelkuri, niin äänestä ja tue ainakin rohkeita aitokansallismielisiä radikaaleja. Tämä on minimi mitä voit tehdä!

  Muista olla tukematta haittaisänmaallisia narkkareita, juoppoja ja mielisairaita!

 2. Marco game is over. Etkö vieläkään tajua sitä?
  Et ikinä tule pääsemään edes kunnallispoliitikoksi.
  Suurin osa tätä paskaa lukevista etsii päivittäistä hupihetkeä, kuten minäkin. Äänestäjiä voisi olls 400-600.
  Loppujen lopuksi tämäkin julkaisu suljetaan, kuten kaikki muutkin kanavasi on suljettu.

 3. Marco käy kunnallisvaaleissa globalistien kimppuun, ASIAA!!!

  Aiheeeksi vielä, mezztarin persut on valeoppositio

 4. Myös perseenmyyjä persujen (edelleen jatkuvaa) petturuutta on syytä pitää jatkuvasti esillä.

 5. Upeaa että Marco on jälleen ehdolla, tsempit teille. Hienot vaaliteemat! Teemat 1,4 ja 5 ovat minun suosikkeja.

 6. Nyt tarvitsemme mielenosoituksia Itäkeskukseen, tilanne täällä on vain pahentunut. Täällä pitäisi järjestää säännöllisesti mielenosoituksia eri teemoilla. Älkää jättäkö meitä yksin!

 7. Tukea laitettu ja toivottavasti pääset myös valtuustoon. SKEn kaappasivat globalisti suvakit jotka haluavat että islamisaatio jatkuu ja EU painajainen. Samoin persuihin ei voi luottaa niin paljon siellä on natottajia ja Huhtasaarikin kääntyin EUn kannattajaksi EUn päästyään.

 8. lisää elätettäviä n. 80 000 suomen sosiaaliportaileihin.
  hienoa poliitikot

Comments are closed.