Marco de Wit 19 lokakuun, 2020

 

Tämä twiitti on tänään levinnyt ympäri maailmaa, kun kaikki ihmettelevät mitä tapahtuu.

 

Eiköhän siinä matu yritä tuhota kirkon ristiä vai keksitkö jonkun muun selityksen?

 

Voi toki olla, että kirkon monikulttuurisen kiimainen papitar vain kiittää matua.

 

 

 

Lue lisää:

Valtamedia pimittää päänkatkojan olleen jihadisti

 

2 thoughts on “Video: Matu repii kirkon ristiä

  1. Kristityt ovat jo nyt maailmalla vainotuin uskontoryhmä ja valkoiset kristityt on päätetty kansanmurhata sairaiden, rikkaiden satanistipedofiilien toimesta. Suomessa Suomen Poliisikin on alkanut nyt tukemaan valkoisten suomalaisten kansanmurhaa ja maanpetosta. Älkää koskaan luottako poliisiin! He ovat itse mukana kansanmurhassa ja nykyisin kaikki poliisit ovat poliittisia poliiseja. Jos ”hyvä kenttäpoliisi” saa käskyn tuhota ja vainota sinua, hän kyllä tuhoaa ja vainoaa! Ei ole mitään ”hyvää” poliisia, vaan he kaikki kyllä alkavat vainoamaan ja vakoilemaan, jos saavat käskyn valtiolta tai esimieheltään! Ottakaa rikoksia tekevät poliisit kiinni! Poliisi ei sitä tule koskaan itse tekemään!

  2. Valkoiset suomalaiset ja valkoiset ylipäätään on päätetty kansanmurhata ja hävittää monin eri tavoin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*