Free speech 20 lokakuun, 2020

 

Luukkarinen:

Perheet levittävät kauhiata tautia. THL on koonnut noin 2000 taudin jäljittäjää, jotka tulevat etsimään tautiset ja tekemään tarvittavia toimenpiteitä. Onpas mukavaa, lääkärit todella välittävät! Olkaa valmiina, että perhe tapaa nämä jäljittäjät. Tarvitsemme ihmisiä, jotka pelastavat meidät tältä näkymättömältä uhalta! Kiitos THL ja teidän jäljittäjänne.

 

Jos haluat liittyä ja jäljittää niitä kamalia sairaita, tule mukaan ja laita hakemus. Kun yhteiskunta menee lukkoon uudelleen, silloin he alkavat toimia kuten Austraaliassa ja Espanjassa. Perheet olkaa valmiina! Luukkarinen Uutisoi.

 

 

 

Lue lisää:

 

Koronapoliisi pidättämässä kalastajaa

 

 

 

 

5 thoughts on “Luukkarinen: Koronapoliisi tunkeutuu kohta kotiisi!

 1. Persuidioot kannattavat Halla-ahoa ja poliisivaltioita, eli he (jäsenet) kannattavat omaa vihollista.nato…

  Sełlaista se on, ihmisten typeryyteen on aina voinut luottaa. Persuvakki on se uusin suvakki.

  Lontoon Boris ilmoitti Jo kauan sitten, että ”houses will be bulldozed” tai jotain siihen suuntaan. ”If we suspect a virus infection”

  Ota tämäkin vaaliteemaksi.

  (Videota en jaksanut kuunnella)

 2. Onnek jätin puhelimen kotiin heti sen jälkeen kun siihen pakko-asennettiin se korona-vilikku. Aina kun lähden kotoa poi, niin puhelin jää taloon. Siinähän ihmettelevät että kyllä se hyvin totetuttaa kaoti-karanteenia.

  Ei aina tarvi oll tavoitettavissa.

 3. Suomalaisten yksi kaikkein vaarallisimmista vaaroista on poliisivaltion kiristyminen ja kansalaisten vakoilu. Juuri lähes kaikki persut kannattivat poliisivaltiolakipakettia ja nyt se tulee kovalla vauhdilla! Poliisit virkapuvuissa ja aseet mukana tekevät rikoksia ja tiedustelupalvelut seuraavat etteivät tavalliset kansalaiset yritä kaataa rahaeliitin riistovaltaa! Emme voi koskaan antaa Perussuomalaisille anteeksi maanpetosta ja valehtelua!

 4. Puhelimessa Koronavilkku pystyy jäljittämään ihmistä. jättäkää kaikki puhelut kotiin!!

Comments are closed.